Zlecenie 7357723 - Świadczenie usług cateringowych polegających na: Część...

   
Zamówienie 7357723 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-02-26
przedmiot zlecenia
Świadczenie usług cateringowych polegających na:
Część 1. Dostarczenie do siedziby Zamawiającego i podanie poczęstunku dla uczest
ników konkursu Olimpiada - Mistrz Natury
w postaci następujących produktów: herbata (op. 100 torebek), kawa mielona (op. 200g), kawa rozpuszczalna (op.200g) wraz z dodatkami: cukier (1 kg), cytryna (5szt.), mleko (11); soki owocowe (5x11); ciasteczka (2kg); paluszki (min.0,6kg); krakersy (min. 300g); owoce 7kg (np. winogrona, mandarynki, banany, jabłka); kanapki - różne rodzaje, taca ok.200szt. z min.3 składnikami.
Wykonawca zapewni niezbędne naczynia i sztućce (wielorazowe lub biodegradowalne).
W konkursie weźmie udział około 80 osób.
Termin: 03.06.2020 r.
Część 2. Dostarczenie i podanie poczęstunku dla uczestników konkursu Przyrodnik na medal
w postaci następujących produktów: soki owocowe (2x11), woda mineralna w butelkach zwrotnych (30x0,31) kiełbasa na ognisko (ok. 2kg), faszerowane wegetariańskie warzywa na ognisko w folii aluminiowej (50szt.), pieczywo (2 chleby krojone), ketchup (1op.), musztarda (1op.)
Wykonawca zapewni niezbędne naczynia i sztućce (wielorazowe lub biodegradowalne).
W konkursie weźmie udział około 35 osób.
Termin: 9.06.2020. Catering zostanie dostarczony i podany w ustalone miejsce na terenie Magurskiego Parku Narodowego lub jego otuliny.
Część 3. Dostarczenie i podanie posiłku dla uczestników terenowej wycieczki dla samorządowców
w postaci następujących produktów: zestawy obiadowe do ustalenia z Zamawiającym (20 zestawów - np. grillowane mięso, opiekane ziemniaki, 2 surówki), kawa w termosie wraz z dodatkami (cukier, mleko), soki owocowe (2x11), ciasto (20 porcji).
Wykonawca zapewni niezbędne naczynia i sztućce (wielorazowe lub biodegradowalne).
Posiłek powinien być dostarczony w sposób pozwalający na zachowanie odpowiedniej do podania temperatury (termosy).
2
Posiłek powinien zostać dostarczony we wskazane miejsce na terenie Magurskiego Parku Narodowego lubjego otuliny.
W wycieczce weźmie udział około 20 osób.
Termin: kwiecień - wrzesień 2020 r. (dokładna data zostanie podana minimum 7 dni przed dniem wycieczki)
Część 4. Dostarczenie do siedziby Zamawiającego poczęstunku dla uczestników warsztatów otwartych Szlak dobrych praktyk przyrodniczych
w postaci następujących produktów: zestaw: ciastko (np. muffin, tartaletka) i sok owocowy 300ml dla każdego uczestnika warsztatów.
W roku 2020 (marzec- wrzesień) przewidywane jest zorganizowanie 18 warsztatów.
Wielkość zamówienia będzie podawana przy składaniu zamówienia cząstkowego, najpóźniej 3 dni przed każdymi warsztatami (10-20 osób na jednych warsztatach).
Część 5. Dostarczenie poczęstunku dla uczestników warsztatów przy żywych altanach wierzbowych
w postaci następujących produktów: ciastka, różne rodzaje (np. muffin, tartaletka) 40szt.; kanapki, różne rodzaje, taca ok.100szt. z min.3 składnikami; woda mineralna w butelkach zwrotnych (20x0,31).
Zrealizowanych zostanie siedem jednodniowych warsztatów. Planowane terminy realizacji zamówienia: 1 maja, 2 maja, 3 maja, 7 czerwca, 12 czerwca, 13 czerwca, 14.06.2020 r. Terminy mogą ulec zmianie.
Catering zostanie dostarczony i podany przy żywych altanach wierzbowych w następujących miejscowościach: Grab, Jaworze, Mszana, Osiek Jasielski, Dębowiec, Bednarka, Sękowa.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55300000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podkarpackie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podkarpackie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10377926 2024-04-04
godz. 08:00
Świętokrzyskie Świadczenie sukcesywnych dostaw artykułów spożywczych oraz cateringu dla Uczestników projektu „INTEURO - program integracji i aktywizacji zawodowej cudzoziemców w Województwie Świ...
10396626 2024-04-08
godz. 23:59
Wielkopolskie ROPS.XII.2205.5.2024 Szacowanie wartości usługi cateringu w subregionie Kaliskim PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Świadczenie usług cateringowych Przedmiotem zamówienia jest świadczenie us...
10396735 2024-04-12
godz. 12:00
Mazowieckie Świadczenie usług cateringowych na rzecz Polskiego Radia S.A. w likwidacji 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych polegających na kompleksowej obsłudze cateri...
10440370 2024-04-23
godz. 12:00
Wielkopolskie Organizacja i przeprowadzenie usługi cateringowej podczas imprez organizowanych przez Oddziały POSiR w Poznaniu w roku 2024. Część 1: Usługi cateringowe na imprezy organizowane w Oddz...
10448618 2024-04-24
godz. 09:00
Zachodniopomorskie Usługa zapewnienia wyżywienia oraz sal szkoleniowych -10. jednodniowych szkoleń I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników moduł 1 „Szkolenia podstawowe dla rolników w ramach PS WPR 2023-...
10448540 2024-04-24
godz. 23:59
Dolnośląskie Ogólny opis przedmiotu zamówienia: 1) Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodz...
10485819 2024-04-30
godz. 12:00
Dolnośląskie Kompleksowa usługa cateringowa w formie bufetu samoobsługowego serwowana podczas Pikniku Rodzinnego z okazji Międzynarodowego Dnia Rodziny, Dnia Rodzicielstwa Zastępczego oraz Międzynar...
10486999 2024-05-06
godz. 08:30
Mazowieckie Usługa cateringowa - Dzień Wydziału 2024 WEiTI/12/ZP/2023/1030
10488047 2024-05-07
godz. 10:00
Dolnośląskie BWM.2711.3.JŚ.2024 Usługa cateringowa dla Biura Współpracy Międzynarodowej w ramach International Staff Training Week - maj 2024 PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 - 1 szt.
10484846 2024-05-07
godz. 11:00
Pomorskie Świadczenie usług cateringowych dla osób przebywających na pobytach wypoczynkowych w OSW „Koszarka" w Przebrnie k. Krynicy Morskiej, w okresie od 17.06.2024 r. do 08.09.2024 r. Przedm...