Zlecenie 7357723 - Świadczenie usług cateringowych polegających na: Część...
(zakończone) | Zamówienie 7357723|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-02-26 |
przedmiot zlecenia | Świadczenie usług cateringowych polegających na: Część 1. Dostarczenie do siedziby Zamawiającego i podanie poczęstunku dla uczest ników konkursu Olimpiada - Mistrz Natury w postaci następujących produktów: herbata (op. 100 torebek), kawa mielona (op. 200g), kawa rozpuszczalna (op.200g) wraz z dodatkami: cukier (1 kg), cytryna (5szt.), mleko (11); soki owocowe (5x11); ciasteczka (2kg); paluszki (min.0,6kg); krakersy (min. 300g); owoce 7kg (np. winogrona, mandarynki, banany, jabłka); kanapki - różne rodzaje, taca ok.200szt. z min.3 składnikami. Wykonawca zapewni niezbędne naczynia i sztućce (wielorazowe lub biodegradowalne). W konkursie weźmie udział około 80 osób. Termin: 03.06.2020 r. Część 2. Dostarczenie i podanie poczęstunku dla uczestników konkursu Przyrodnik na medal w postaci następujących produktów: soki owocowe (2x11), woda mineralna w butelkach zwrotnych (30x0,31) kiełbasa na ognisko (ok. 2kg), faszerowane wegetariańskie warzywa na ognisko w folii aluminiowej (50szt.), pieczywo (2 chleby krojone), ketchup (1op.), musztarda (1op.) Wykonawca zapewni niezbędne naczynia i sztućce (wielorazowe lub biodegradowalne). W konkursie weźmie udział około 35 osób. Termin: 9.06.2020. Catering zostanie dostarczony i podany w ustalone miejsce na terenie Magurskiego Parku Narodowego lub jego otuliny. Część 3. Dostarczenie i podanie posiłku dla uczestników terenowej wycieczki dla samorządowców w postaci następujących produktów: zestawy obiadowe do ustalenia z Zamawiającym (20 zestawów - np. grillowane mięso, opiekane ziemniaki, 2 surówki), kawa w termosie wraz z dodatkami (cukier, mleko), soki owocowe (2x11), ciasto (20 porcji). Wykonawca zapewni niezbędne naczynia i sztućce (wielorazowe lub biodegradowalne). Posiłek powinien być dostarczony w sposób pozwalający na zachowanie odpowiedniej do podania temperatury (termosy). 2 Posiłek powinien zostać dostarczony we wskazane miejsce na terenie Magurskiego Parku Narodowego lubjego otuliny. W wycieczce weźmie udział około 20 osób. Termin: kwiecień - wrzesień 2020 r. (dokładna data zostanie podana minimum 7 dni przed dniem wycieczki) Część 4. Dostarczenie do siedziby Zamawiającego poczęstunku dla uczestników warsztatów otwartych Szlak dobrych praktyk przyrodniczych w postaci następujących produktów: zestaw: ciastko (np. muffin, tartaletka) i sok owocowy 300ml dla każdego uczestnika warsztatów. W roku 2020 (marzec- wrzesień) przewidywane jest zorganizowanie 18 warsztatów. Wielkość zamówienia będzie podawana przy składaniu zamówienia cząstkowego, najpóźniej 3 dni przed każdymi warsztatami (10-20 osób na jednych warsztatach). Część 5. Dostarczenie poczęstunku dla uczestników warsztatów przy żywych altanach wierzbowych w postaci następujących produktów: ciastka, różne rodzaje (np. muffin, tartaletka) 40szt.; kanapki, różne rodzaje, taca ok.100szt. z min.3 składnikami; woda mineralna w butelkach zwrotnych (20x0,31). Zrealizowanych zostanie siedem jednodniowych warsztatów. Planowane terminy realizacji zamówienia: 1 maja, 2 maja, 3 maja, 7 czerwca, 12 czerwca, 13 czerwca, 14.06.2020 r. Terminy mogą ulec zmianie. Catering zostanie dostarczony i podany przy żywych altanach wierzbowych w następujących miejscowościach: Grab, Jaworze, Mszana, Osiek Jasielski, Dębowiec, Bednarka, Sękowa. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
kody CPV | 55300000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Podkarpackie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podkarpackie |