Zlecenie 8135166 - Świadczenie usług cateringowych podczas spotkań...

   
Zamówienie 8135166 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-05-14
przedmiot zlecenia
Świadczenie usług cateringowych podczas spotkań szkoleniowych grupowych w ramach Specjalistycznego Punku Wsparcia w skład której w
chodzi:
• przygotowanie i dostarczenie obiadu dla 39 dzieci podczas 20 spotkań, łącznie 780 obiadów;
• przygotowanie i dostarczenie obiadu dla 20 dorosłych uczestników podczas 20 spotkań, łącznie 400 obiadów;
• przygotowanie i dostarczenie bufetu kawowego dla 20 dorosłych uczestników podczas 20 spotkań, łącznie 400 zestawów bufetowych.
Spotkania szkoleniowe będą odbywać się w Bierzwniku(woj. zachodniopomorskie) w okresie czerwiec 2021 (10 spotkań) i czerwiec 2022 (10 spotkań) jednak nie dłużej niż do czerwca 2023r..
4, Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany, odwołania i/lub zmniejszenia liczby spotkań szkoleniowych bez konsekwencji finansowych dla Zamawiającego z tytułu zmiany/rezygnacji z zamówienia. Powyższe zastrzeżenie obowiązuje również w sytuacji nałożenia obostrzeń związanych z pandemią wirusa Sars-Cov-2, w wyniku których nastąpi ograniczenie w działalności Zamawiającego lub wybranych branż, świadczących usługi w zakresie przedmiotu zamówienia. Wszelkie zmiany będą ustalane w porozumieniu z wybranym Wykonawcą,
5. Usługa cateringowa obejmuje przygotowanie i dostarczenie łącznie
a. bufetu kawowego:
- kawa (naturalna i rozpuszczalna) - bez ograniczeń
- herbata ekspresowa, pakowana pojedynczo (co najmniej 3 rodzaje, w tym 1 czarna, 1 zielona) - bez ograniczeń,
- dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń,
- ciasto (co najmniej 2 rodzaje) - minimum 200 g/osoba,
-owoce (np. winogrona, mandarynki, jabłka) - minimum 300g/osoba,
- woda mineralna gazowana/niegazowana 500 ml/osoba,
- serwetki, itp.
b. Obiadu:
- zupa - minimum 300 ml/osoba,
- ciepłe danie główne (np. mięso, tyba, itp.) - minimum 150 g/osoba (w przypadku dań typu pierogi, placki, naleśniki, kartacze, itp. - minimum 350 g/osoba);
- dodatek skrobiowy (ziemniaki, makaron, kasza, itp.) - minimum 150 g/osoba,
- sałatka lub surówka - minimum 150 g/osoba,
- napoje - woda gazowana/niegazowana 500ml/osoba, sok - 250 ml/osoba,
- dodatki - pieczywo, sosy, itp.
- serwetki, itp.
6. Pozostałe wymagania co do realizacji usługi cateringowej
a,catering musi być serwowany zgodnie z zachowaniem wszelkich przepisów związanych z ograniczeniami wynikającymi z pandemii COVID-19, obowiązującymi na dzień realizacji danej usługi cateringowej;
b. bufet kawowy dostępny będzie na 15 minut przed rozpoczęciem spotkania warsztatowego szkoleniowego i zapewniony będzie przez cały czas jego trwania. Zamawiający każdorazowo przed planowanym spotkaniem warsztatowym przekaże Wykonawcy informację o godzinach realizacji spotkania, w tym o planowanej godzinie obiadu;
c. gorąca woda do kawy i herbaty serwowana będzie z termosów lub podgrzewaczy elektrycznych udostępnionych przez Zamawiającego;
d. posiłki powinny być przygotowane z pełnowartościowych, świeżych produktów z ważnymi terminami przydatności do spożycia, utrzymywane we właściwej temperaturze przez cały czas ich serwowania. Wykonawca zobowiązany jest do świadczenia usługi cateringowej wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi w tym zakresie;
e. posiłki muszą być podane na zastawie z kompletem sztućców metalowych udostępnionych przez Zamawiającego. Zastawa stołowa na którym będą podawane posiłki powinna być czysta oraz wysterylizowana. Nie dopuszcza się stosowania zastawy i sztućców wykonanych z tworzyw sztucznych, np. plastiku, styropianu, papieru, itp. z wyłączeniem sytuacji, w których ich zastosowanie nakładałyby przepisy związane z aktualnie obowiązującymi w danym terminie obostrzeniami wynikającymi z pandemii COVID-19 - wówczas Wykonawca musi zapewnić jednorazowe naczynia biodegradowalne;
f. w przypadku dań serwowanych na gorąco Wykonawca zapewni odpowiednie urządzenia grzewcze do potraw oraz kociołki na zupę zapewniające odpowiednią temperaturę dań. Ilość urządzeń powinna być dostosowana do wielkości zamówienia. Pozostałe dania serwowane będą w półmiskach, miskach, na paterach, deskach udostępnionych przez zamawiającego (nie wykonanych z tworzyw sztucznych, dopuszczane użycie naczyń z materiałów biodegradowalnych) z wyjątkiem sytuacji, w których aktualne przepisy związane z pandemią COVID-19 stanowiłyby inaczej
g. Wykonawca zobowiązany jest do przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r, o bezpieczeństwie żywności i żywienia);
h. Wykonawca zobowiązany jest do sprzątania po wykonanej usłudze.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55320000, 55510000, 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Zachodniopomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Zachodniopomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10382057 2024-04-05
godz. 09:30
Pomorskie Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej.Zamawiający zastrzega sobie prawo do niezreal...
10396631 2024-04-08
godz. 23:59
Wielkopolskie ROPS.XII.2205.7.2027 Szacowanie wartości usługi cateringu w subregionie Leszczyńskim PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Świadczenie usług cateringowych Przedmiotem zamówienia jest świadczeni...
10428416 2024-04-19
godz. 12:00
Podlaskie Usługi cateringowe podczas wizyt na demonstracjach realizowanych w ramach operacji „Demonstracje z zakresu produkcji i wykorzystania krajowych źródeł białka roślinnego na cele paszow...
10440098 2024-04-22
godz. 10:00
Kujawsko-Pomorskie G.231.121.2024 Usługa cateringowa podczas konferencji organizowanej w dniu 17.05.2024r. przez Państwową Akademię Nauk Stosowanych we Włocławku. PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Usługa cate...
10448540 2024-04-24
godz. 23:59
Dolnośląskie Ogólny opis przedmiotu zamówienia: 1) Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodz...
10457716 2024-04-26
godz. 09:00
Małopolskie usługa cateringu na spotkanie robocze partnerów projektu Saphea - DE-dzp.272-170/24 usługa cateringu dla max. 25 osób w terminie 15-16.05.2024 DE-dzp.272-170/24
10473228 2024-04-29
godz. 09:00
Łódzkie FO-Z/ŁIT/8/2024/Z Świadczenie usług cateringowych dla Sieć Badawcza Łukasiewicz-Łódzki Instytut Technologiczny. PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 - 1 szt.
10473894 2024-04-30
godz. 10:00
Mazowieckie „Usługa cateringowa – Konferencja pt. Architektura i infrastruktura Wielkiego Resetu – efekty badawcze i odbiór społeczny” Przedmiotem postępowania jest Usługa cateringowa – ...
10483082 2024-05-02
godz. 10:00
Mazowieckie DZP.261.10.2024 Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Fundacji Rozwoju Systemu Edukacji. Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Fundacji Rozwoju Systemu Edukacji. DZP.261...
10492033 2024-05-09
godz. 15:00
Mazowieckie Wyłączność w obsłudze cateringowej podczas imprezy kulturalnej pt. Wiosna Mogielnicka 2024. Wyłączność ta nie obejmuje sprzedaży artykułów takich jak: lody, gofry, wata cukrowa.