Przetarg 11557814 - „Świadczenie usług cateringowych na potrzeby spotkań...
Analizuj | Zamówienie 11557814 |
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2025-10-16 |
przedmiot ogłoszenia | „Świadczenie usług cateringowych na potrzeby spotkań organizowanych w ramach projektu dotacyjnego Województwa Opolskiego „Regiony Rewitalizacji Edycja 3.0””Przedmiotem zamówienia jest świadc zenie usług cateringowych na potrzeby spotkań organizowanych w ramach projektu dotacyjnego Województwa Opolskiego „Regiony Rewitalizacji Edycja 3.0”, które obejmuje zamówienie gwarantowane i zamówienie objęte prawem opcji. Usługi cateringowe świadczone będą na terenie Województwa Opolskiego w miejscu wskazanym przez Zamawiającego (głównie teren miasta Opole, adres siedziby Zamawiającego: ul. Ostrówek 5, 45-088 Opole, bądź inna lokalizacja na terenie Województwa Opolskiego). Orientacyjna ilość porcji posiłków i napojów (na spotkania do 60 osób włącznie i na spotkania powyżej 60 osób) w ramach zamówienia gwarantowanego (tabela nr 1 w OPZ) obejmuje: napoje gorące wraz z dodatkami – w ilości łącznej 1190 porcji, napoje zimne (woda) – w ilości łącznej 1190 porcji, napoje zimne (soki 100%) – w ilości łącznej 1190 porcji, owoce – w ilości łącznej 1190 porcji, sałatki/surówki/dodatki warzywne – w ilości 720 porcji, przekąski zimne, tzw. „finger food” (mięsne i wegetariańskie) – w ilości łącznej 420 porcji, dania główne mięsne/wegetariańskie serwowane na gorąco - w ilości 720 porcji, ciastka (wyrób piekarniczy) – w ilości łącznej 420 porcji, ciasta wypiekane, porcjowane i/lub desery - w ilości łącznej 1190 porcji, lunch boxy (zestaw podróżny „drugie śniadanie” na wynos) – w ilości 100 porcji. Orientacyjna ilość porcji posiłków i napojów (na spotkania do 60 osób włącznie) w ramach zamówienia objętego prawem opcji (tabela nr 2 w OPZ) obejmuje: napoje gorące wraz z dodatkami – w ilości 360 porcji, napoje zimne (woda) – w ilości 360 porcji, napoje zimne (soki 100%) – w ilości 360 porcji, owoce – w ilości 360 porcji, sałatki/surówki/dodatki warzywne – w ilości 360 porcji, dania główne mięsne/wegetariańskie serwowane na gorąco – w ilości 360 porcji, ciasta wypiekane, porcjowane i/lub desery – w ilości 360 porcji.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SWZ - Opis przedmiotu zamówienia.W Projektowanych postanowieniach umowy (PPU) zawarte są elementy dotyczące przedmiotu i zasad realizacji zamówienia – załącznik nr 2 do SWZ. DOA-ZP.272.28.2025 |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
kody CPV | 55520000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Opolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Opolskie |