Przetarg 11557814 - „Świadczenie usług cateringowych na potrzeby spotkań...

   
Analizuj Zamówienie 11557814
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-10-16
przedmiot ogłoszenia
„Świadczenie usług cateringowych na potrzeby spotkań organizowanych w ramach projektu dotacyjnego Województwa Opolskiego „Regiony Rewitalizacji Edycja 3.0””Przedmiotem zamówienia jest świadc
zenie usług cateringowych na potrzeby spotkań organizowanych w ramach projektu dotacyjnego Województwa Opolskiego „Regiony Rewitalizacji Edycja 3.0”, które obejmuje zamówienie gwarantowane i zamówienie objęte prawem opcji. Usługi cateringowe świadczone będą na terenie Województwa Opolskiego w miejscu wskazanym przez Zamawiającego (głównie teren miasta Opole, adres siedziby Zamawiającego: ul. Ostrówek 5, 45-088 Opole, bądź inna lokalizacja na terenie Województwa Opolskiego). Orientacyjna ilość porcji posiłków i napojów (na spotkania do 60 osób włącznie i na spotkania powyżej 60 osób) w ramach zamówienia gwarantowanego (tabela nr 1 w OPZ) obejmuje: napoje gorące wraz z dodatkami – w ilości łącznej 1190 porcji, napoje zimne (woda) – w ilości łącznej 1190 porcji, napoje zimne (soki 100%) – w ilości łącznej 1190 porcji, owoce – w ilości łącznej 1190 porcji, sałatki/surówki/dodatki warzywne – w ilości 720 porcji, przekąski zimne, tzw. „finger food” (mięsne i wegetariańskie) – w ilości łącznej 420 porcji, dania główne mięsne/wegetariańskie serwowane na gorąco - w ilości 720 porcji, ciastka (wyrób piekarniczy) – w ilości łącznej 420 porcji, ciasta wypiekane, porcjowane i/lub desery - w ilości łącznej 1190 porcji, lunch boxy (zestaw podróżny „drugie śniadanie” na wynos) – w ilości 100 porcji. Orientacyjna ilość porcji posiłków i napojów (na spotkania do 60 osób włącznie) w ramach zamówienia objętego prawem opcji (tabela nr 2 w OPZ) obejmuje: napoje gorące wraz z dodatkami – w ilości 360 porcji, napoje zimne (woda) – w ilości 360 porcji, napoje zimne (soki 100%) – w ilości 360 porcji, owoce – w ilości 360 porcji, sałatki/surówki/dodatki warzywne – w ilości 360 porcji, dania główne mięsne/wegetariańskie serwowane na gorąco – w ilości 360 porcji, ciasta wypiekane, porcjowane i/lub desery – w ilości 360 porcji.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SWZ - Opis przedmiotu zamówienia.W Projektowanych postanowieniach umowy (PPU) zawarte są elementy dotyczące przedmiotu i zasad realizacji zamówienia – załącznik nr 2 do SWZ.

DOA-ZP.272.28.2025
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55520000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Opolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Opolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe