Przetarg 7900293 - Świadczenie kompleksowych usług żywieniowych dla...

   
Analizuj Zamówienie 7900293 (zakończone)
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2020-12-28
przedmiot ogłoszenia
Świadczenie kompleksowych usług żywieniowych dla pacjentów PCR Sopot Sp. z o.o. na bazie przejętych pomieszczeń kuchni wraz z dzie
rżawą pow. na działalność gastronomiczną Numer referencyjny: N/7/20
1. W skład usługi wchodzi:a) przygotowanie na bazie kuchni Zamawiającego całodziennych posiłków dla pacjentów leżących na pięciu oddziałach szpitalnych dla dorosłych, dwóch oddziałach szpitalnych dla dzieci oraz jednym oddziale dziennym dla dorosłych z uwzględnieniem zaleceń dietetycznych według wcześniej ustalonych przez Dietetyka Wykonawcy oraz Zamawiającego, jadłospisów i ostatecznie zatwierdzonych przez Zamawiającego, a także ich dystrybucji na poszczególne oddziały szpitalne Pomorskiego Centrum Reumatologicznego im. dr Jadwigi Titz – Kosko w Sopocie Sp. z o. o,b) dostarczanie sporządzonych posiłków do łóżek pacjentów na oddziałach w lokalizacji przy ul. Grunwaldzkiej 1-3 i 5 w Sopocie oraz do kuchni w budynku Centrum Geriatrii przy ul. 23 Marca 93 w Sopocie transportem Wykonawcy spełniającym obowiązujące wymogi techniczno-sanitarne, zapewniającym utrzymanie odpowiedniej jakości i temperatury posiłków,c) dzierżawa dotychczasowych pomieszczeń kuchni szpitalnej wraz z zapleczem oraz pomieszczeń sali konsumpcyjnej z tarasem wraz z ich wyposażeniem z przeznaczeniem na prowadzenie działalności gastronomicznej. Wymagane jest przygotowanie oraz zapewnienie wydawania posiłków w przedmiocie dzierżawy. Opis przedmiotu dzierżawy nieruchomości określa Załącznik nr 2 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Wykaz sprzętu kuchennego i pozostałych ruchomości będących przedmiotem dzierżawy został wyszczególniony w Załączniku Nr 3 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia,2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie świadczenia kompleksowych usług żywieniowych został określony w Załączniku Nr 1 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Załącznik ten określa m.in. lokalizację oddziałów, kaloryczność posiłków, szczegółowy wykaz diet.3. Pacjenci Zamawiającego przebywają w obiektach położonych w Sopocie w trzech różnych lokalizacjach: ul. Grunwaldzka 5 - pawilon I, ul. Grunwaldzka 1-3 - pawilon II oraz ul. 23 Marca 93, co oznacza wymóg transportowania żywności.4. Szacunkowa ilość zamawianych:a) osobodni w okresie 9 lat wynosi 417.969 tj. ok 3 870 osobodni miesięcznie (pacjenci stacjonarni z Oddziałów wskazanych w tabeli w pkt. 4, pozycje 1-7 załącznika nr 1 do SIWZ),b) porcji zup w okresie 9 lat wynosi 41.040 tj. ok. 380 szt. miesięcznie (pacjenci z Oddziału dziennego wskazanego w tabeli w pkt. 4 poz 8 załącznika nr 1 do SIWZ)Ilość ta jest wartością jedynie szacunkową i może ulec zmianie w zależności od zawieranych kontraktów z Narodowym Funduszem Zdrowia, a także faktycznych jednostek chorobowych u Zamawiającego.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne, usługi cateringowe, żywienie zbiorowe
kody CPV 55300000, 55322000, 55521200
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne , usługi cateringowe , żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10271236 2024-04-18
godz. 15:00
Zachodniopomorskie Zapewnienie obsługi gastronomicznej podczas imprezy masowej pn. Zlot Motocykli Nad Zalewem w Polanowie w dniach 12.07.2024 r. od godz. 1000 do 14.07.2024 r. do godz. 1200 dla około 2000 os...
10428887 2024-04-19
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów hospitalizowanych w Szpitalu oraz Zakładzie Opiekuńczo-Leczniczym SPZZOZ w Przysusze (w systemie cateringowym) Przedmiot...
10428133 2024-04-19
godz. 12:00
Zachodniopomorskie Centrum Usług Logistycznych szuka najemcy pomieszczeń restauracyjnych w Warszawie PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Pozycja - 1 szt.
10423239 2024-04-19
godz. 23:59
Mazowieckie Przedmiot zamówienia (zwany dalej „zadaniem”) obejmuje zapewnienie noclegu, wyżywienia, sali konferencyjnej i transportu podczas dwudniowego szkolenia dla maksymalnie 60 pracowników M...
10406368 2024-04-22
godz. 09:30
Mazowieckie Organizacja turnusów szkoleniowo-kondycyjnych Przedmiotem zamówienia jest zakup usług gastronomicznych i hotelarskich wraz z pakietem zabiegów leczniczo - rehabilitacyjnych dla 25 osób...
10447124 2024-04-24
godz. 12:00
Podlaskie Usługi cateringowe podczas wizyt na demonstracjach realizowanych w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” Część 1: Usługa obejmuje świadczenie usług ca...
10458306 2024-04-26
godz. 12:00
Lubelskie Sukcesywne świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w Lublinie w ramach realizowanego projektu pn. „Efektywna Polityka Społeczna w wojewód...
10478214 2024-04-30
godz. 12:00
Mazowieckie zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 78 osób w pokojach 1 i 2-osobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 21.11.2024 do 24.11.2024 r. w Częstochowie, województwo śląsk...
10478175 2024-04-30
godz. 12:00
Mazowieckie zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 60 osób w pokojach 1 i 2-osobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 20.09.2024 do 22.09.2024 r. w Bydgoszczy, województwo kujawsko -...
10481524 2024-05-06
godz. 10:00
Śląskie Wysokość stawki czynszu dzierżawy gruntu z dostępem do energii elektrycznej w celu prowadzenia działalności gastronomicznej z mobilnej przyczepy, w tym sprzedaży lodów w sezonie 2024...