Zlecenie 7293540 - Świadczenia usługi cateringowej na potrzeby spotkania o...

   
Zamówienie 7293540 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-01-21
przedmiot zlecenia
Świadczenia usługi cateringowej na potrzeby spotkania o charakterze giełdy partnerstw organizowanego dla wnioskodawców, beneficjen
tów i partnerów Programu Interreg V-A Republika Czeska-Polska
Zamówienie obejmuje 2 części:
Część 1:
Przerwa kawowa ciągła uzupełniana na bieżąco w czasie trwania całego spotkania
• minimalna liczba przerw kawowych ciągłych wynosi 80 zestawów, maksymalna liczba przerw kawowych ciągłych wynosi 120 zestawów ( zestaw to 1 przerwa kawowa ciągła na 1 osobę podczas trwania całego spotkania);
• przerwa kawowa powinna być do dyspozycji uczestników spotkania co najmniej 30 min. przed planowanym rozpoczęciem spotkania i pozostawać do ich dyspozycji do zakończenia spotkania;
• 1 zestaw powinien zawierać łącznie następujące elementy:
▪ woda niegazowana/ woda z cytryną i miętą w dzbankach-bez ograniczeń;
▪ min. 2 rodzaje soków w dzbankach-min. 200 ml każdego rodzaju soku/osobę; nie dopuszcza się napojów owocowych i nektarów;
▪ kawa (serwowana w ekspresie ciśnieniowym oraz rozpuszczalna);
▪ herbata ekspresowa (torebki z zawieszką, każda sztuka pakowana osobno, min. 3 rodzaje do wyboru-np. czarna, zielona, owocowa)- co najmniej 2 szt./osobę;
▪ wrzątek w termosach/warnikach lub dozowany bezpośrednio z ekspresu-bez ograniczeń;
▪ mleko do kawy w mlecznikach-bez ograniczeń;
▪ cytryna w plastrach podawana na talerzykach, cukier (biały, trzcinowy)-bez ograniczeń;
▪ min. 2 rodzaje kanapek (z pastami, masłem, sałatą/kiełkami, warzywami, wędliną, serami, łososiem itp.) - po 100 g/ każdego rodzaju na osobę, w tym 1 rodzaj wegetariański;
▪ świeże owoce filetowane-co najmniej 3 rodzaje (np. ananas, jabłka, gruszki, winogrona, kiwi, banany, pomarańcze, melon)-co najmniej 200 g na osobę
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, ze środków budżetu państwa
oraz z budżetu województwa dolnośląskiego w ramach Pomocy Technicznej Programu Interreg V-A Republika Czeska-Polska
2
Część 2:
Poczęstunek w formie bufetu:
• minimalna liczba poczęstunku w formie bufetu to 80 zestawów, maksymalna liczba poczęstunku w formie bufetu to 120 zestawów ( zestaw to 1 poczęstunek w formie bufetu dla 1 osoby)
• 1 zestaw powinien zawierać łącznie następujące elementy:
▪ zupa (min. 200 ml/osobę)-zupa czosnkowa według tradycyjnej receptury czeskiej podawana w małych miseczkach lub bulionówkach w sposób umożliwiający konsumpcję na stojąco;
▪ pierogi ruskie gotowane, podawane ze smażoną cebulką- 8 sztuk/osobę;
▪ min. 2 rodzaje pieczywa, w tym ciemne- min. 70g /osobę.
▪ sałatka warzywna z dressingiem porcjowana w pojemnikach-min. 2 rodzaje, łącznie min. 100 g / osobę (np. sałatka jarzynowa, z grillowanych warzyw);
▪ 2 rodzaje ciast pieczonych (2 szt./osoba/po min. 100 g każde) - tradycyjne ciasto drożdżowe z owocami sezonowymi oraz miodownik według tradycyjnej receptury czeskiej; ciasta powinny być porcjowane, serwowane w papierowych papilotkach oraz podzielone na małe porcje, umożliwiające spożycie bez talerzyka
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Dolnośląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Dolnośląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10382057 2024-04-05
godz. 09:30
Pomorskie Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej.Zamawiający zastrzega sobie prawo do niezreal...
10396621 2024-04-08
godz. 23:59
Wielkopolskie ROPS.XII.2205.4.2024 Szacowanie wartości usługi cateringu w subregionie pilskim PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Świadczenie usług cateringowych Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usł...
10366651 2024-04-09
godz. 09:00
Lubelskie Usługi cateringowe, gastronomiczne i noclegowe na potrzeby na potrzeby wydarzeń organizowanych przez Biuro Wydarzeń Programowych Centrum Spotkania Kultur w Lublinie Część 1: ZADANIE 1...
10401994 2024-04-11
godz. 14:00
Śląskie usługa dostawy i obsługi cateringu dla 45 osób na konferencję w Katowicach w dniu 18.04.2024 r.
10400385 2024-04-12
godz. 23:59
Dolnośląskie Postępowanie o udzielenie zamówienia jest podzielone na trzy części Oferent może złożyć ofertę na I część i/lub II część i/lub III część Załącznikiem do niniejszego Ogło...
10421861 2024-04-15
godz. 15:00
Małopolskie Usługa cateringowa. Przedmiot zamówienia obejmuje zapewnienie usługi cateringowej w postaci przerwy kawowej i obiadu dla 20 osób na szkoleniu w Ośrodku Edukacyjnym Gorczańskiego Parku ...
10452468 2024-04-25
godz. 23:59
Dolnośląskie 1) Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodzą powiaty: dzierżoniowski, kłodzki,...
10481762 2024-04-29
godz. 10:00
Śląskie Usługa cateringowa na potrzeby wydarzeń sportowo-rekreacyjnych organizowanych w roku 2024 przez Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w ramach programu „Bliżej siebie”
10491785 2024-05-06
godz. 09:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w postaci przerwy kawowej wraz z dowozem oraz dwudaniowego obiadu z napojem wraz z dowozem, w każdy dzień szkoleń odbywając...
10490772 2024-05-06
godz. 11:00
Mazowieckie Wyłączna obsługa gastronomiczna podczas Dni Gąbina 2024