Zlecenie 7293540 - Świadczenia usługi cateringowej na potrzeby spotkania o...
(zakończone) | Zamówienie 7293540|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-21 |
przedmiot zlecenia | Świadczenia usługi cateringowej na potrzeby spotkania o charakterze giełdy partnerstw organizowanego dla wnioskodawców, beneficjen tów i partnerów Programu Interreg V-A Republika Czeska-Polska Zamówienie obejmuje 2 części: Część 1: Przerwa kawowa ciągła uzupełniana na bieżąco w czasie trwania całego spotkania • minimalna liczba przerw kawowych ciągłych wynosi 80 zestawów, maksymalna liczba przerw kawowych ciągłych wynosi 120 zestawów ( zestaw to 1 przerwa kawowa ciągła na 1 osobę podczas trwania całego spotkania); • przerwa kawowa powinna być do dyspozycji uczestników spotkania co najmniej 30 min. przed planowanym rozpoczęciem spotkania i pozostawać do ich dyspozycji do zakończenia spotkania; • 1 zestaw powinien zawierać łącznie następujące elementy: ▪ woda niegazowana/ woda z cytryną i miętą w dzbankach-bez ograniczeń; ▪ min. 2 rodzaje soków w dzbankach-min. 200 ml każdego rodzaju soku/osobę; nie dopuszcza się napojów owocowych i nektarów; ▪ kawa (serwowana w ekspresie ciśnieniowym oraz rozpuszczalna); ▪ herbata ekspresowa (torebki z zawieszką, każda sztuka pakowana osobno, min. 3 rodzaje do wyboru-np. czarna, zielona, owocowa)- co najmniej 2 szt./osobę; ▪ wrzątek w termosach/warnikach lub dozowany bezpośrednio z ekspresu-bez ograniczeń; ▪ mleko do kawy w mlecznikach-bez ograniczeń; ▪ cytryna w plastrach podawana na talerzykach, cukier (biały, trzcinowy)-bez ograniczeń; ▪ min. 2 rodzaje kanapek (z pastami, masłem, sałatą/kiełkami, warzywami, wędliną, serami, łososiem itp.) - po 100 g/ każdego rodzaju na osobę, w tym 1 rodzaj wegetariański; ▪ świeże owoce filetowane-co najmniej 3 rodzaje (np. ananas, jabłka, gruszki, winogrona, kiwi, banany, pomarańcze, melon)-co najmniej 200 g na osobę Projekt współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, ze środków budżetu państwa oraz z budżetu województwa dolnośląskiego w ramach Pomocy Technicznej Programu Interreg V-A Republika Czeska-Polska 2 Część 2: Poczęstunek w formie bufetu: • minimalna liczba poczęstunku w formie bufetu to 80 zestawów, maksymalna liczba poczęstunku w formie bufetu to 120 zestawów ( zestaw to 1 poczęstunek w formie bufetu dla 1 osoby) • 1 zestaw powinien zawierać łącznie następujące elementy: ▪ zupa (min. 200 ml/osobę)-zupa czosnkowa według tradycyjnej receptury czeskiej podawana w małych miseczkach lub bulionówkach w sposób umożliwiający konsumpcję na stojąco; ▪ pierogi ruskie gotowane, podawane ze smażoną cebulką- 8 sztuk/osobę; ▪ min. 2 rodzaje pieczywa, w tym ciemne- min. 70g /osobę. ▪ sałatka warzywna z dressingiem porcjowana w pojemnikach-min. 2 rodzaje, łącznie min. 100 g / osobę (np. sałatka jarzynowa, z grillowanych warzyw); ▪ 2 rodzaje ciast pieczonych (2 szt./osoba/po min. 100 g każde) - tradycyjne ciasto drożdżowe z owocami sezonowymi oraz miodownik według tradycyjnej receptury czeskiej; ciasta powinny być porcjowane, serwowane w papierowych papilotkach oraz podzielone na małe porcje, umożliwiające spożycie bez talerzyka |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Dolnośląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Dolnośląskie |