Przetarg 12094366 - Sukcesywny zakup wraz z dostawą żywności dla Miejskiego...

   
Analizuj Zamówienie 12094366
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-11-20
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywny zakup wraz z dostawą żywności dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku z podziałem na 11 zadań

Część 1: Zakup wraz z dostawą mięsa i wyrobów mięsnych dla Miejskiego Domu
Pomocy Społecznej w Rybniku; 1. Baleron ( zawartość mięsa wieprzowego min 80% ). Zawartość w 100g min: białko 14g, węglowodany 0,6g, tłuszcz 10g kg 602. Boczek świeży b/k. Zawartość w 100g min: białko 10,1g, węglowodany 0g, tłuszcz 53g kg 503. Boczek wędzony b/k . Zawartość w 100g min : białko 13,6 węglowodany 0,2 g, tłuszcz 22,5g kg 2404. Frankfuterki wędzone w naturalnym jelicie . Zawartość mięsa wieprzowego min 85% - mięso średnio rozdrobnione, bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego. Zawartość w 100g min :białko 10,8g, węglowodany 0,3g, tłuszcz 17,3g kg 1205. Kaszanka-krupniok . Zawartość w 100g min: białko 18,7g, węglowodany 28,2g, tłuszcze 16,7g kg 1306. Kiełbasa biała parzona. Zawartość mięsa wieprzowego min 75% - mięso średnio rozdrobnione, bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego. Zawartość w 100g min: białko 12g, węglowodany 1,4g, tłuszcz 19,5g kg 1507. Kiełbasa kminkowa . Zawartość mięsa wieprzowego min 80% - mięso grubo mielone, bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego . Zawartość w 100g min : białko 25,1g, węglowodany 0g, tłuszcz 24,3g kg 1808. Kiełbasa krakowska sucha . Zawartość mięsa wieprzowego min 95% - mięso grubo mielone, bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego. Zawartość w 100g min: białko 23g, węglowodany 0g, tłuszcz 9g kg 1009. Kiełbasa śląska (zawartość mięsa wieprzowego min 80% - mięso grubo mielone, nieodkostnione mechanicznie MOM. Zawartość w 100g min: białko 13,3g, węglowodany 2,2g, tłuszcz 19,2g kg 45010. Kiełbasa śląska drobiowa (zawartość mięsa drobiowego min 80% - mięso grubo mielone, bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego. Zawartość w 100g min: białko 17,3g, węglowodany 0g, tłuszcz 14,4g kg 50011. Kiełbasa tostowa . Zawartość mięsa wieprzowego min 70% - mięso średnio mielone, bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego. Zawartość w 100g min: białko 19,6g, węglowodany 0g, tłuszcz 18,9g kg 26012. Kiełbasa wieprzowa szynkowa . Zawartość mięsa wieprzowego min 85% - mięso średnio rozdrobnione, bez udziału mięsa mechanicznie rozdrobnionego. Zawartość w 100g min : białko 10,2g, węglowodany 0g, tłuszcz 29,3g kg 16013. Kiełbasa żywiecka . Zawartość mięsa wieprzowego min 95% - mięso grubo mielone, bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego. Zawartość w 100g min: białko 17,9g, węglowodany 0g, tłuszcz 10g kg 18014. Kości wędzone kg 6015. Indyk w galarecie - zawartość mięsa z indyka min. 55% bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego. Żelatyna. Zawartość w 100g min: białko 11,3g, węglowodany 0,5g, tłuszcz 28,8g kg 7016. Metka cebulowa . Zawartość mięsa wieprzowego min 50% , min 10% mięsa wołowego i 40% tłuszczu wieprzowego - bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego. Zawartość w 100g min: białko 10g, węglowodany 5g, tłuszcz 45,5g kg 7517. Mielonka drobiowa . Zawartość mięsa drobiowego min 80% - mięso średnio rozdrobnione, bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego. Zawartość w 100g min: białko 12,2g, węglowodany 3,3g, tłuszcz 20,5g kg 25018. Parówkowa . Zawartość mięsa wieprzowego min 75% - bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego. Zawartość w 100g min: białko 10,2g, węglowodany 0g, tłuszcze 29,3g kg 49019. Pasztet drobiowy w naturalnym jelicie - zawartość składników drobiowych min 51%. Zawartość w 100g min: białko 10,8g, węglowodany 3,8g, tłuszcz 21,6g kg 7020. Pasztetowa w naturalnym jelicie- zawartość składników wieprzowych min 51%. Zawartość w 100g min :białko 11,3g, węglowodany 3,9g, tłuszcz 32,1g kg 4521. Polędwica drobiowa - zawartość mięsa drobiowego min 75%. Zawartość w 100g min: białko 15,2g, węglow. 1,3g, tłuszcz 1,3g kg 25022. Polędwica sopocka - zawartość mięsa wieprzowego min 80%. Zawartość w 100g min: białko 18,2g, węglowodany 0,5g, tłuszcz 2,7g kg 14023. Salceson ozorkowy. Zawartość podrobów wieprzowych min 51%, grubo mielone, bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego. Zawartość w 100g min: białko 14g, węglowodany 1g, tłuszcze 37g kg 4524. Serdelki drobiowe. Zawartość mięsa drobiowego min 75% - bez udziału mięsa mechanicznie odkostnionego. Zawartość w 100g min: białko 11g, węglowodany 1,1, tłuszcze 28,9g kg 32025. Szynka cygańska (zawartość mięsa wieprzowego min 80% ). Zawartość w 100g min: białko16,7g, węglowodany 0g, tłuszcz 19,8g kg 14026. Szynka dębicka (zawartość mięsa wieprzowego min 82% ). Zawartość w 100g min: białko17,5g, węglowodany 0g, tłuszcz 5,4g kg 13027. Szynka prasowana (zawartość mięsa wieprzowego min 82% ). Zawartość w 100g min: białko16,7g, węglowodany 0g, tłuszcz 19,8g kg 13028. Szynka tradycyjna wędzona (zawartość mięsa wieprzowego min 85%). Zawartość w 100g min : białko16,7g, węglowodany 0g, tłuszcz 19,8g kg 14029. Wieprzowa łopatka b/k kg 40030. Wieprzowa słonina kg 10031. Wieprzowe rolada tradycyjna z farszem( mielone mięso wieprzowe, boczek wędzony, ogórek kiszony, cebula ) 200g szt. 28032. Wieprzowa wątroba kg 733. Wieprzowe golonka kg 15034. Wieprzowe gulaszowe kg 43035. Wieprzowy karczek b/k kg 36036. Wieprzowy schab b/k kg 32037. Wołowa pręga kg 11038. Wołowe rosołowe kg 60

Część 2: Zakup wraz z dostawą drobiu dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku; 1. Ćwiartki tylne z kurczaka kg 8002. Filet z indyka kg 2303. Filet z kurczaka kg 6304. Kurczak świeży kg 7305. Porcje rosołowe z kurczaka kg 6006. Skrzydła z indyka kg 5007. Stek z kurczaka bez kości i bez skóry kg 1408. Wątroba z indyka kg 180

Część 3: Zakup wraz z dostawą różnych produktów spożywczych dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku1. Ananas plastry w syropie 565g szt. 22. Aromat do ciasta migdałowy 10ml szt. 53. Bazylia 50g szt. 404. Biszkopty 120g . szt. 5005. Biszkopty z owocową galaretką oblane czekoladą 147g . szt. 1506. Brzoskwinia w puszcze 850ml- połówki brzoskwiń w lekkim syropie szt. 1827. Budyń b/c 40g waniliowy .szt. 5008. Budyń z cukrem 60g waniliowy. szt. 9009. Chrzan pasteryzowany na bazie kwasku cytrynowego - słoik 175g szt. 15010. Ciastka maślane bez dodatku cukru 125g . szt. 80011. Cukier wanilinowy 32g szt. 22012. Curry 20g bez konserwantówszt. 4013. Cynamon mielony 20g Skład: mielony cynamon bio szt. 5214. Czekolada bez cukru 90g . szt. 48915. Czekolada pełnomleczna twarda 100g . szt. 90016. Czosnek mielony 20g szt. 2017. Deser dla dzieci 125g, bez dodatku cukru, bezglutenowy, z witaminą C. Zawartość w 100g produktu min: białko 0,40g, węglowodany 10,4g, tłuszcze 0,2g szt. 60018. Dżem b/c - słodzony fruktozą (minimum 45g owoców /100g dżemu) słoiki 250g- różne smaki zawartość w 100g produktu min : białko 0,3g, węglowodany 30g, tłuszcz 0,2g szt. 90019. Dżem niskosłodzony różne smaki 280g (co najmniej na 40g owoców/100g dżemu, 35g cukru/100g produktu). Zawartość w 100g produktu min: białko 0,1g, węglowodany 35,2g, tłuszcz 0,10g szt. 65020. Fasolka szparagowa konserwowa 900ml szt. 3621. Galaretka owocowa w proszku 90g różne smaki skład : cukier, żelatyna, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, ekstrakt z czarnej marchwi i hibiskusa, barwnik (karoteny), bez sztucznych barwników szt. 65022. Gałka muszkatołowa mielona szt. 1023. Gorczyca 25g szt. 1024. Goździki 10g szt. 425. Groszek konserwowy 400g szt. 20026. Herbata czarna ekspresowa. (skład: mieszanka czarnych herbat), okrągłe torebki 1,5g 100szt w opakowaniu op. 54027. Herbata owocowa ekspresowa o smaku malinowym, torebki 2g 20szt w opakowaniu (skład: owoc malinowy min.0,5%, kwiat hibiskusa, jabłko, owoc dzikiej róży, aromaty owocu bzu czarnego) op. 12028. Imbir mielony 15g szt. 1029. Kakao ciemne 200g . Skład : kakao odtłuszczone 100% szt. 5130. Kawa naturalna mielona op. 400-500g - 100% ziaren kawy arabiki kg 10031. Kawa rozpuszczalna naturalna słoik 200g ( 100% kawy naturalnej arabiki) szt. 2232. Kawa zbożowa 250g . Skład: żyto, jęczmień, cykoria, burak cukrowy - prażony szt. 11033. Kawa zbożowa rozpuszczalna 150g . Skład: zboża min.72% (jęczmień, żyto, cykoria, burak cukrowy prażony) szt. 11034. Ketchup łagodny 450g. Skład: pomidory (198g na 100g ketchupu) , cukier, ocet, sól, skrobia modyfikowana, aromat naturalny, bez konserwantów szt. 10035. Kisiel b/c 40g Skład: skrobia ziemniaczana, truskawki liofilizowane 4,1%, naturalny aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalne barwnik, bez sztucznych barwników szt. 40036. Kisiel z cukrem 77g Skład: cukier, skrobia ziemniaczana, truskawki liofilizowane 4,1%, naturalny aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalne barwnik, bez sztucznych barwników szt. 75037. Kminek mielony 20g, bez konserwantów szt. 4038. Kompot agrestowy 0,9l szt. 2039. Koncentrat barszczu z buraków ćwikłowych 330ml(Skład: woda, zagęszczony sok z buraków ćwikłowych min 14%, cukier, sól, ocet spirytusowy, kwas cytrynowy, regulator kwasowości, przeciwutleniacz kwas askorbinowy, przyprawy aromatyczne) szt. 20040. Koncentrat pomidorowy 900g (min 30% z świeżych pomidorów, bez dodatków) szt. 17041. Kruchy wafelek z kremem kakaowym 50g - oblany czekoladą min.49,7% (min.30,7% czekolada, zawartość masy kakaowej min 43%) szt. 100042. Kukurydza konserwowa 390- 400g szt. 2443. Kwasek cytrynowy 50g szt. 12044. Liść laurowy 7g szt. 5045. Lubczyk 30g, bez konserwantów szt. 5046. Magi w płynie 1litr opakowanie szklane Skład: woda, sól, cukier, ocet spirytusowy, ekstrakt lubczyku, ekstrakt drożdżowy, aromaty bez wzmacniacza smaku (glutaminian monosodowy) szt. 19047. Majeranek 10g, bez konserwantów szt. 22048. Majonez – słoik 835g . Skład : olej roślinny min 80%, woda, musztarda, gorczyca cukier, sól, jajko kurze 4,3%, stabilizatory guma guar, guma ksantenowa szt. 9549. Mak- luz kg 850. Migdały płatki - luz kg 651. Miód wielokwiatowy naturalny pochodzący z krajów członkowskich UE – słoik 1kg szt. 45 52. Morele suszone- luz kg 753. Musztarda stołowa 210g . Skład : gorczyca, ocet, woda, sól, cukier, kwasek cytrynowy, przyprawy naturalne, kurkuma szt. 40054. Ocet spirytusowy min. 10% 0,5l szt. 13055. Ogórki konserwowe 870g. skład: ogórek, ocet spirytusowy 10%, cukier, gorczyca, sól, przyprawy naturalne szt. 7056. Olej rzepakowy rafinowany z pierwszego tłoczenia filtrowany na zimno 1l szt. 60957. Olej rzepakowy rafinowany z pierwszego tłoczenia filtrowany na zimno 0,5l szt. 5058. Orzechy włoskie łuskane -luz kg 659. Owoce prażone słoik 900g . Skład: min jabłko 70%, brzoskwinia min 15%, cukier, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca, kwas cytrynowy, kwas askorbinowy, aromat szt. 4560. Owoce suszone (jabłka ) - luz kg 1061. Papryka konserwowa 900g . skład: papryka czerwona, cukier, ocet spirytusowy 10%, sól, gorczyca szt. 7262. Papryka słodka mielona 20g, bez konserwantów szt. 18063. Papryka wędzona słodka mielona 50g, bez konserwantów szt. 6064. Pasztet drobiowy 50g. Skład: mięso z kurcząt min 38,4% tłuszcz roślinny, wątroba z kurcząt, sól, mleko w proszku, białko sojowe, kasza manna, przyprawy, bez konserwantów i glutaminianu sodu szt. 60065. Pasztet drobiowy 90g. Skład: surowce drobiowe co najmniej 34%,woda, tłuszcz wieprzowy 13%, mąka pszenna, białko sojowe, sól, przyprawy, regulator kwasowości, emulgatory szt. 140066. Pieczarki marynowane 900ml . skład: pieczarka, ocet spirytusowy, sól, szt. 3267. Pieprz czarny mielony 20g szt. 45068. Pierniczki nadziewane w czekoladzie 150g (nadzienie co najmniej 29%, czekolada min.17%) szt. 14069. Podgrzybek suszony 40g, kraj pochodzenia Polska op 3070. Powidła śliwkowe węgierkowe 300g (min160g owoców /100g wyrobu , cukier 54g/100g) szt. 55071. Proszek do pieczenia 36g szt. 17472. Przyprawa do bigosu 20g, bez konserwantówSkład :mieszanka przypraw : papryka słodka, majeranek, cebula, cukier, gorczyca, kurkuma, jałowiec, pieprz czarny mielony, chili, liść laurowy, ziele angielskie, czosnek, kolendra, kminek, sól szt. 1573. Przyprawa do drobiu 20g, bez konserwantów Skład: mieszanka przypraw: papryka słodka, papryka ostra, chili, czosnek, imbir, pieprz czarny mielony, majeranek szt. 9074. Przyprawa do piernika 20g, bez konserwantów. Skład: mieszanka przypraw, gałka muszkatołowa, cynamon, imbir szt. 575. Przyprawa warzywna 1kg, bez konserwantów.Skład : mieszanka warzyw suszonych : marchew 15%, Pasternak, kapusta biała, pietruszka, cebula, seler, papryka słodka, cukier, sól kg 6076. Rodzynki sułtańskie -luz kg 1077. Seler paski cięty w octowej zalewie 900ml szt. 1278. Siemię lniane mielone 500g szt. 13079. Śliwka suszona kalifornijska - luz kg 2080. Śliwka w kompocie 900g szt. 3081. Słodzik niskokaloryczny w pudrze 150g. Skład: erytrytol 99,5%. Zawartość w 100g produktu min: węglowodany 99,50%, tłuszcz 0%, białko 0% szt. 2082. Sok owocowo- warzywny przecierowy 300-330ml . Skład: przecier warzywny i soki min 55%,woda cukier, kwasek cytrynowy, wzbogacony witaminą C szt. 125083. Sok wieloowocowy 1L, o obniżonej wartości energetycznej light wyprodukowany z zagęszczonego soku owocowego pasteryzowanego min 40%, bez środków konserwujących, bez dodatku cukru . Zawartość w 100ml soku min: białko 0,40g, węglowodany 10g, tłuszcz 0,3g szt. 6084. Soda oczyszczona 70g szt. 185. Sos do pieczeni ciemny 30g . Skład: co najmniej 2,7% warzywa suszone, skrobia ziemniaczana i modyfikowana, mąka pszenna, aromaty, tłuszcze roślin utwardzonych, przyprawy, koncentrat pomidorowy suszony, mąka ryżowa szt. 4086. Sos do spagetti 40g (min.40% suszonych pomidorów, co najmniej 9% koncentratu pomidorowego) szt. 10087. Suchary b/c 225g . Skład: mąka pszenna, tłuszcz roślinny utwardzony, serwatka w proszku, emulgator – lecytyna sojowa, mąka sojowa, przeciw utleniacz kwas askorbinowy. Zawartość w 100g produktu min: białko 1,3g, węglowodany7,5g, tłuszcze 0,7g szt. 70088. Syrop wysoko słodzony 430ml. Skład: syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, woda, zagęszczony sok malinowy min 0,32%, koncentraty: czarna porzeczka, marchew, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik karmel, aromat) . Zawartość w 100ml syropu min: białko 0,1g, węglowodany 84g, tłuszcz 0,1g szt. 8089. Wafle - różne smaki 80g . Skład: mąka pszenna, tłuszcz roślinny utwardzony, cukier, serwatka w proszku, mleko w proszku, skrobia, olej roślinny, sól, aromat smakowy, emulgatory, substancje spulchniające szt. 95090. Wafle bez dodatku cukru słodzone fruktozą 110g. Skład: mąka pszenna, tłuszcz roślinny utwardzony, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku substancje słodzące maltitol, chrupki kukurydziane, skrobia ziemniaczana, lecytyna sojowa, sól, aromaty. Zawartość w 100g produktu min: białko 9,7g, węglowodany 48g, tłuszcze 28g szt. 60091. Woda mineralna niegazowana 1,5 L szt. 5092. Zaprawa cytrynowa 1L . Skład: sok cytrynowy min. 40% z soku zagęszczonego kwasku cytrynowego, aromat naturalny, woda szt. 7093. Żelatyna 50g szt. 2094. Ziele angielskie 15g szt. 5095. Zioła prowansalskie 10g, bez konserwantów. Skład : mieszanka przypraw : bazylia, oregano, cząber, majeranek, tymianek, pietruszka nać, rozmaryn, szałwia, mięta szt. 40

Część 4: Zakup wraz z dostawą artykułów sypkich dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku1. Cukier 1000g kg 20572. Cukier puder 400g szt. 153. Kasza gryczana 1000g kg 704. Kasza gryczna niepalona 1000g kg 205. Kasza jaglana 1000g kg 706. Kasza kukurydziana 250-500g kg 707. Kasza Kus-kus 250-500g kg 1308. Kasza manna 1000g kg 5009. Kasza mazurska 1000g kg 20010. Kaszka ryżowa 230g Skład: mleko modyfikowane 22% , (odmineralizowana serwatka w proszku) odtłuszczone mleko w proszku, oleje roślinne, rzepakowy, kokosowy, słonecznikowy, lecytyna sojowa, mąka ryżowa 40%, cukier, owoce, witaminy i skł. mineralne C, E, tiamina, B1, B6, biotyna, wapń, żelazo, jod, moltadekstryna, aromat naturalny. szt. 40011. Mąka na żurek 1000g kg 1212. Mąka pszenna typ 500 wrocławska 1000g kg 64813. Mąka ziemniaczana 1000g kg 7114. Makaron - muszla 500g . Skład: mąka durum (semolina), woda . Zawartość w 100g makaronu min: białko 10,2g, węglowodany 72,8g, tłuszcz 1,3g kg 20015. Makaron - świdry 500g . Skład: mąka durum (semolina), woda źródlana, witamina A . Zawartość w 100g makaronu min: białko 10,2g, węglowodany 72,8g, tłuszcz 1,3g kg 20016. Makaron 500g - łazanki . Skład: mąka durum (semolina), woda źródlana, witamina A. Zawartość w 100g makaronu min: białko 10,2g, węglowodany 72,8g, tłuszcz 1,3g kg 5517. Makaron -nitka 500g. Skład: mąka durum (semolina),woda. Zawartość w 100g makaronu min: białko 10,2g, węglowodany 72,8g, tłuszcz 1,3g kg 17018. Płatki kukurydziane 500g. Skład : min grys kukurydziany 87%, cukier, ekstrakt słodowy, sól kg 8019. Płatki owsiane 500g kg 6520. Płatki ryżowe błyskawiczne 200-500g . Zawartość w 100g produktu min: białko 6,7g, węglowodany 76,5g, tłuszcz 0,7g kg 25021. Ryż 1000g kg 30022. Ryż paraboliczny 1000g kg 4023. Sól jodowana 1000g kg 37124. Zacierka makaronowa 250g . Skład: mąka pszenna makaronowa, 2 jajka/1kg mąki, woda. Kurkuma. Zawartość w 100g produktu min : białko 11,7g, węglowodany 81,1g, tłuszcz 1,4g szt. 600

Część 5: Zakup wraz z dostawą produktów mleczarskich dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku;1. Deser mleczny z czekoladą i orzechami 100g. Skład: min 49% mleko, śmietanka, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, zagęstniki, karagen, mączka chleba świętojańskiego, odtłuszczone kakao min 0,8%, orzechy laskowe min 0,5%, czekolada w proszku min 0,5%, cytrynian wapnia, aromat. szt. 2002. Deser z bitą śmietaną zawartość tłuszczu min. 6% - 175g . Skład: mleko pasteryzowane, śmietana pasteryzowana min.27%, emulgator, kakao niskosłodzone, zagęstniki, syrop glukozowy szt. 9003. Jogurt naturalny b/c 175g , 2% tłuszczu . Zawartość w 100g produktu min: białko 4g, węglowodany 5,3g, tłuszcz 0,05g szt. 9504. Jogurt naturalny b/c 370g , 2% tłuszczu . Zawartość w 100g produktu min: białko 4g, węglowodany 5,3g, tłuszcz 0,05g szt. 3605. Jogurt owocowy 150g . Skład : min 2% sok owocowy, mleko, śmietana, żelatyna, żywe kultury bakterii. Zawartość w 100g produktu min: białko 3,5g, węglowodany 14,6g tłuszcz 2,5g szt. 16006. Kefir 400ml o zawartości tłuszczu 2%. Zawartość w 100g min: białko 3,9g, węglowodany 5,0g, tłuszcz 0,05g szt. 2047. Kluski na parze bez nadzienia opakowanie 9szt- 400g. Skład: mąka pszenna 90%, drożdże op. 1808. Kluski na parze z nadzieniem opakowanie 6szt- 370g. Skład: mąka pszenna 90%, drożdże, nadzienie: jagodowe, malinowe, czekoladowe op. 4709. Maślanka naturalna karton 1 litr o zawartości tłuszczu 1,5%. Zawartość w 100ml min: białko 3,4g, węglowodany 4,5g, tłuszcz 1,5g szt. 70410. Masło zawartość tłuszczu min 82%, masa netto 200g Zawartość w 100g produktu min: białko 0,2g, węglowodany 0,4g, tłuszcz 76g szt. 720611. Miks tłuszczowy masa netto 200g Skład: oleje roślinne: palmowy; rzepakowy i słonecznikowy w zmiennych proporcjach, woda, bezwodny tłuszcz mleczny (8,2%), emulgatory (E471, E472c, E322), sól (0,3%), aromaty, barwnik (E160a), regulator kwasowości (E330), witaminy (A, D), Zawartość tłuszczu: 82%. Tłuszcz roślinny 73,8%, tłuszcz mleczny 8,2% 520012. Mleko folia 2% 1l . Zawartość w 100ml min: białko 3,4, węglowodany 4,9g, tłuszcz 2g szt. 1621313. Ser domowy z kminkiem płaty 2kg . skład: twaróg kwasowy, woda, laktoza, białko mleka, regulator kwasowości, sól, kminek 0,3% zawartość w 100g: białko 19g, węglowodany 4g,tłuszcz 1g kg 15614. Ser topiony kremowy, krążki 180g – różne smaki. Skład: min zawartość tłuszczu 29%, woda, masło, ser, odtłuszczone mleko w proszku, sole emulgujące, regulator kwasowości . Zawartość w 100g sera min : białko 11g, węglowodany 8g, tłuszcze 11g op. 140015. Ser śmietankowy Capresi w plastrach (8szt) 150g różne smaki, Skład: ser śmietankowy, żelatyna wieprzowa, karagen, mączka chleba świętojańskiego, guma guar, sól, regulator kwasowości, kwas cytrynowy op. 73016. Ser topiony w plastrach 130g ( 8szt ) . Skład: ser min 22%, mleko 30%, masło, mleko odtłuszczone, sól, mieszanka przypraw Zawartość w 100g min: białko 14g, węglowodany 6g, tłuszcz 27g szt. 145017. Ser żółty zawartość tłuszczu 45%. Skład : mleko krowie, podpuszczka, sól, kultury bakterii mlekowych . Zawartość w 100g min: białko 23g, węglowodany 0g, tłuszcz 30g kg 45018. Serek homogenizowany b/c 150g . Skład: mleko pełne pasteryzowane, czyste kultury mleczarskie, zawartość tłuszczu min. 4,0%. Zawartość w 100g min : białko 8,6g, węglowodany 4g, tłuszcz 8,5g szt. 2100 19. Serek homogenizowany owocowy 140g. Skład: twaróg odtłuszczony, owoce min 3,7%, mleko odtłuszczone, tłuszcz 3,5%, cukier, śmietanka, bez konserwantów) . Zawartość w 100g min: białko 5,2g, węglowdany16,7g, tłuszcz 3,7g szt. 315020. Śmietana kremowa 30% kartonik 500ml, wysoko pasteryzowana skład: śmietanka, stabilizator karagen szt. 80021. Śmietanka do kawy jednorazowa UHT 10% tłuszczu. (opakowanie = 10szt., 1szt =10g) skład: śmietanka, stabilizator karagen op. 3022. Twaróg półtłusty zawierający znak weterynaryjny . Zawartość w 100g min: białko 16g, węglowodany 3,7g, tłuszcz 4g kg 75423. Twarożek ziarnisty 200g . Skład: ser twarogowy, woda, Zawartość w 100g: białko 16,5g, węglowodany 3,6 g, tłuszcz 4,5g szt. 2000

Część 6: Zakup wraz z dostawą jaj dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku;CPV 03142500-3.Tabela nr 6L.p. Wyszczególnienie towaru Jedn. miary Ilość1. Jaja Kl. L , Symbol X – 1 szt. 28060

Część 7: Zakup wraz z dostawą warzyw i owoców dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku;1. Arbuz kg 4002. Banan kg 8013. Borówka amerykańska kg 274. Botwina szt. 755. Brokuł szt. 2506. Burak kg 5507. Cebula kg 4008. Cebulka zielona pęczek 50g szt. 5009. Cukinia 300-400g kg 6010. Cytryna kg 25211. Czosnek szt. 25012. Dynia kg 6013. Fasola „Jaś” kg 7514. Fasola czerwona kg 4015. Fasolka szparagowa kg 5016. Groch łuskany kg 4517. Jabłka klasa I średnica 6-7 cm kg 140618. Kalafior szt. 30019. Kalarepa szt. 5020. Kapusta biała kg 45021. Kapusta biała młoda kg 25022. Kapusta czerwona kg 40023. Kapusta czerwona młoda kg 5024. Kapusta kiszona kg 50025. Kapusta pekińska kg 30026. Kapusta włoska kg 3527. Koper zielony szt. 90028. Mandarynka kg 24029. Marchew kg 140030. Ogórek kiszony kg 45031. Ogórek małosolny kg 4832. Ogórek zielony kg 56033. Papryka czerwona kg 10034. Papryka żółta kg 5035. Pieczarki kg 22036. Pietruszka korzeń kg 35037. Pietruszka zielona pęczek 50g szt. 80038. Pomarańcza szt. – 250g kg 25039. Pomidor kg 140040. Por zielony( sztuki) szt. 55041. Rzodkiewka pęczek 180g szt. 26042. Sałata lodowa szt. 10543. Sałata zielona szt. 10544. Seler kg 40045. Śliwka węgierka kg 7046. Soczewica czerwona kg 4047. Szczypiorek pęczek 50g szt. 40048. Truskawka kg 15049. Ziemniak kg 780050. Ziemniak młody kg 3300

Część 8: Zakup wraz z dostawą ryb i przetworów rybnych dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku1. Dorsz czarniak filet bez skóry SHP 8-16 zawartość glazury do 5% kg 2102. Śledź w galarecie 170- 200g szt. 1503. Filet z makreli w sosie pomidorowym 170g szt. 15004. Filet z makreli w oleju 170g szt. 6005. Karp świeży filet płaty kg 606. Makrela wędzona 300-500 kg 1087. Miruna filet bez skóry 200-400SHP kg 2308. Morszczuk filet SHP 0-5% glazury kg 759. Płaty śledziowe mrożone 4-6 kg 15010. Sałatka rybna 130g Skład: mięso rybne rozdrobnione (24 %), warzywa w różnych proporcjach (cebula, pietruszka), woda, koncentrat pomidorowy, olej roślinny, kasza manna, cukier, białko sojowe, błonnik pszenny, sól, mieszanka przypraw, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. szt. 80011. Śledzie solone Matias 4-6 kg 16012. Tuńczyk w sosie własnym 80g skład: tuńczyk, woda, sól kg 600

Część 9: Zakup wraz z dostawą produktów mrożonych dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku1. Barszcz ukraiński 2,5kg ( burak, pomidor, kapusta biała, fasolka szparagowa ziemniak, marchew, cebula, seler ) kg 1002. Brokuł 2,5kg kg 2003. Fasolka szparagowa 2,5kg kg 2004. Kluski śląskie 2,5 kg kg 2405. Leczo 2,5kg ( pomidor, cukinia, papryka czerwona, zielona, cebula) kg 806. Marchew 2,5kg kg 3807. Mieszanka 2składnikowa 2,5kg ( marchew, groszek) kg 3808. Mieszanka 7 składnikowa 2,5kg ( marchew, fasolka szparagowa, por, kalafior, brukselka, kalarepa, seler ) kg 3509. Mieszanka kompotowa 2,5kg ( śliwka, wiśnia, aronia, porzeczka czerwona, czarna, brzoskwinia ) kg 270010. Mieszanka warzyw 3skł. 2,5 kg (marchew,brokuł,kalafior) kg 40011. Podgrzybek 2,5kg kg 2012. Szpinak 2,5kg kg 18013. Truskawka mrożona 2,5kg kg 252,514. Warzywa na patelnię 2,5kg (brokuł, kalafior, ziemniaki plastry, fasolka szparagowa, marchew, por, kukurydza, papryka czerwona kostka) kg 15015. Włoszczyzna 2,5kg ( marchew, seler, pietruszka, por ) kg 5016. Zupa kalafiorowa 2,50kg (kalafior, marchew, pietruszka, seler, por) kg 60

Część 10: Zakup wraz z dostawą pieczywa dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku; 1. Bułka kanapkowa krojona 350g Skład : mąka typ 650, drożdże, sól szt. 1402. Bułka maślana 70g Skład: mąka typ 650, tłuszcz min 8%, cukier min 10%, jajka szt. 12003. Bułka pszenna 90g Skład: mąka pszenna typ 650, sól, drożdże szt. 156004. Bułka tarta 500g kg 160,55. Chałka 200g Skład : mąka typ 650, tłuszcz min 8%, cukier min 10%, jajka szt. 5006. Chleb graham krojony 500g. Skład :mąka pszenna Graham typ 1850 min 30%, mąka pszenna typ 750,woda, drożdże, cukier, sól, kwas naturalny ( mąka żytnia, woda), kwas askorbinowy ( środek do przetwarzania mąki) szt. 31507. Chleb krojony 1000g Skład : mąka pszenna typ 750, żytnia 720, sól, drożdże, woda szt. 66008. Groszek ptysiowy drobny – średnica ok 0,5cm. Skład : mąka, woda, jajka kg 69. Piernik do moczki 700g szt. 2010. Rogal 70g Skład: mąka typ 650, tłuszcz min 8%, cukier min 10%, jajka szt. 1000

Część 11: Zakup wraz z dostawą wyrobów cukierniczych dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku1. Babka świąteczna ucierana ok. 300g . Skład: mąka, cukier, tłuszcz, jajka, proszek do pieczenia szt. 1502. Ciasto jogurtowe z owocami skład mąka, cukier , tłuszcz, maślanka, proszek do pieczenia, owoce (różne) kg 603. Ciasto piernikowe z marmoladą Skład : mąka pszenna, cukier, tłuszcz, jajka, marmolada, przyprawa korzenna kg 504. Ciasto w- z Skład : ciasto biszkoptowe, bita śmietana min 30%, stabilizator, polewa czekoladowa kg 405. Kołacz z owocami Skład : ciasto drożdżowe, owoce ( różne) kg 606. Kołacz z serem Skład: ciasto drożdżowe, ser, bakalie (rodzynki, skórka pomarańczowa) kg 307. Kołaczyki drożdżowe 100g ( różne smaki) szt. 10008. Kruche ciasto z pianka malinową i bezą Skład : mąka pszenna, jaja, cukier galaretka, maliny kg 609. Mazurek wielkanocny Skład : ciasto biszkoptowe, krem o smaku orzechowym, marcepan kg 3010. Pączek z lukrem Skład : mąka pszenna typ 500g, żółtka, cukier, drożdże, sól, nadzienie o smaku różanym szt. 80011. Sernik wiedeński Skład: ser, bakalie, jajka, cukier, tłuszcz kg 8012. Szarlotka Skład: ciasto kruche, mąka typ 550, jabłka, cynamon, cukier, tłuszcz, proszek do pieczenia kg 50

MDPS.GT.2610.TP.5.2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3100000, 3142500, 3311000, 15000000, 15100000, 15200000, 15220000, 15240000, 15331100, 15500000, 15600000, 15800000, 15811000, 15842300, 15896000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
12075200 2025-11-28
godz. 08:00
Śląskie Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 4 w Cieszynie...
12069526 2025-11-28
godz. 09:00
Świętokrzyskie „Sukcesywny zakup i dostawa produktów spożywczych do stołówek szkolnych Szkoły...
12084300 2025-11-28
godz. 09:00
Małopolskie Dostawa produktów spożywczych dla Szkoły Podstawowej nr 1 w Myślenicach Część...
12003460 2025-11-28
godz. 10:00
Dolnośląskie Cykliczne dostawy produktów mleczarskich i tłuszczy roślinnych
12156659 2025-11-28
godz. 10:00
Małopolskie Dostawa 700 szt. racji żywnościowych
12094357 2025-11-28
godz. 10:00
Mazowieckie Dostawa warzyw i owoców na potrzeby Domu Lekarza Seniora zgodnie z SWZ 5/ZP/25
12095264 2025-11-28
godz. 11:00
Świętokrzyskie Systematyczna dostawa posiłków profilaktycznych dla pracowników PGKiM w okresie...
11986808 2025-11-28
godz. 15:00
Śląskie Dostawa artykułów spożywczych
12007798 2025-11-28
godz. 23:59
Podkarpackie zakup i sukcesywna dostawa artykułów: mleka i przetworów mlecznych tj. mleka,...
12156226 2025-12-01
godz. 09:30
Wielkopolskie *Zakup i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Zespołu Szkolno -...