Przetarg 12237325 - Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu...
| Analizuj | Zamówienie 12237325 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-12-18 |
| przedmiot ogłoszenia | Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla uczestników studiów podyplo mowych organizowanych na terenie obiektów Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach przy ul. Bogucickiej 3 i Bogucickiej 5. 2. Przez świadczenie sukcesywnych usług cateringowych zamawiający rozumie usługę przygotowywania posiłków i napojów (zestawów cateringowych zgodnych z opisem w Formularzu nr 5 do SWZ ) oraz ich dowóz/dostarczenie i podanie w terminach i ilościach każdorazowo wskazanych przez zamawiającego w zleceniu, z wykorzystaniem przez wykonawcę własnych urządzeń, sprzętu, naczyń, produktów. Wykonawca dostarczy i rozłoży posiłki i napoje (zestawy cateringowe) w miejscu wskazanym przez zamawiającego.3. Świadczenie usług cateringowych w ramach organizowanych przez zamawiającego wydarzeń będzie odbywało się sukcesywnie, w oparciu o odrębne zlecenia zamawiającego przesłane w formie elektronicznej. 4. Każdorazowe zlecenie obejmować będzie świadczenie usług cateringowych dla nie mniej niż jednej, a nie więcej niż dwóch odrębnych grup uczestników studiów podyplomowych. Liczba uczestników każdej z grup będzie każdorazowo wskazywana przez zamawiającego w zleceniu i wynosić będzie nie mniej niż 16 osób i nie więcej niż 30 osób (grupa pierwsza – 22 osoby, grupa druga – 26 osób). Maksymalna ilość uczestników we wszystkich grupach w jednym dniu wynosić będzie nie więcej niż 50 osób. Zajęcia dla poszczególnych grup odbywać się będą w różnych pomieszczeniach, a catering będzie świadczony oddzielnie dla każdej grupy. 5. Zamawiający udostępni pomieszczenia, w których będą odbywać się wydarzenia w terminie uzgodnionym z wykonawcą, jednak minimalnie 2 godziny przed rozpoczęciem wydarzenia. Zamawiający zapewni również dostęp do mediów tj. do prądu i wody. 6. Podane przez zamawiającego w Formularzu nr 1 do SWZ (Formularz oferty) ilości zestawu cateringowego służą jedynie do oceny i porównania ofert i oparte są na wielkościach szacowanych. Faktyczne ilości zestawu cateringowego będą wynikały z bieżących, rzeczywistych potrzeb zamawiającego.7. Zgodnie z zapisami § 3 ust.12 Projektowanych postanowień umowy stanowiących Formularz nr 4 do SWZ zamawiający zastrzega sobie prawo do ograniczenia zakresu realizacji przedmiotu zamówienia do 50% maksymalnego wynagrodzenia, a wykonawca nie będzie z tego tytułu zgłaszał żadnych roszczeń.8. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz opis sposobu wykonania zamówienia oraz obowiązki wykonawcy określają:8.1. Projektowane postanowienia umowy zwane dalej „PPU” stanowią Formularz nr 4 do SWZ.8.2. Opis przedmiotu zamówienia zwany dalej: „OPZ” stanowią Formularz nr 5 do SWZ. BZP/029/01037/24 |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | usługi cateringowe, żywienie zbiorowe |
| kody CPV | 55320000, 55321000, 55520000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | śląskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | śląskie |