Przetarg 10520829 - ,,Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu...

<< poprzedni powrót do wyników następny >>
   
Analizuj Zamówienie 10520829 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2024-05-10
przedmiot ogłoszenia
,,Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach’’

1. Przedmiot zamówienia obejmuje świadcze
nie sukcesywnych usług cateringowych dla uczestników studiów podyplomowych organizowanych na terenie obiektu Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach Filia w Rybniku położonego w Rybniku przy ul. Rudzkiej 13c.2. Przez świadczenie sukcesywnych usług cateringowych zamawiający rozumie usługę przygotowywania posiłków i napojów oraz ich dowóz/dostarczenie i podanie w terminach i ilościach każdorazowo wskazanych przez zamawiającego w zleceniu, z wykorzystaniem przez wykonawcę własnych urządzeń, sprzętu, stołów bufetowych przykrytych jednolitym obrusem, naczyń, produktów. Wykonawca dostarczy i rozłoży posiłki w miejscu wskazanym przez zamawiającego. 3. Każdorazowe zlecenie obejmować będzie usługi cateringowe dla min. 25 osób i nie więcej niż 40 osób, co będzie określał każdorazowo zamawiający.4. Świadczenie usług cateringowych będzie odbywało się sukcesywnie, w oparciu o odrębne zlecenia zamawiającego przesłane w formie elektronicznej.5. Wykonawca musi zapewnić wyposażenie odpowiednio dostosowane do podawania gorących napojów tj. woda do przygotowania herbaty, kawy powinna być podawana w warnikach. W przypadku zgłoszenia braków wody w warnikach lub w dzbankach wykonawca zapewnia uzupełnienie ich w ciągu 20 minut od zgłoszenia telefonicznego przez zamawiającego.6. Zamawiający udostępni pomieszczenia, w których będą odbywać się wydarzenia w terminie uzgodnionym z wykonawcą, jednak minimalnie 2 godziny przed rozpoczęciem wydarzenia. Zamawiający zapewni również dostęp do mediów tj. do prądu i wody. 7. Do obowiązków wykonawcy należy również odbiór naczyń i sprzętu po zakończeniu usługi cateringowej – w tym samym dniu po godz. 17.00. 8. Podane przez zamawiającego w Formularzu nr 1 do SWZ ( Formularz oferty) ilości zestawów cateringowych służą jedynie do oceny i porównania ofert i oparte są na wielkościach szacowanych. Faktyczne ilości zestawów cateringowych będą wynikały z bieżących, rzeczywistych potrzeb zamawiającego.9. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz opis sposobu wykonania zamówienia oraz obowiązki wykonawcy określają:9.1. Projektowane postanowienia umowy zwane dalej ,,PPU’’ stanowiące Formularz nr 4 do SWZ.9.2. Opis przedmiotu zamówienia zwany dalej: ,,OPZ’’ stanowiący Formularz nr 5 do SWZ.

BZP/015/01037/24
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55520000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10545953 2024-05-27
godz. 11:00
Podkarpackie Usługa cateringowa dla 40 uczestników konferencji Sztuka jako język i narzędzie, organizowanej przez Instytut Sztuk Pięknych Uniwersytetu Rzeszowskiego w dniach 3-5.06.2024 r. w ramach ...
10561075 2024-05-27
godz. 12:00
Podkarpackie Zapewnienie kompleksowej usługi i obsługi gastronomicznej dla uczestników panelu dyskusyjnego organizowanego w Rzeszowie w dniu 22.06.2024 r. w Kinie Zorza, w ramach festiwalu Wschód Kul...
10529122 2024-05-28
godz. 10:00
Mazowieckie Usługa cateringowa na potrzeby wydarzenia „zawody robotyczne Jemaro w dniach 8-12 lipca 2024 r.” dla Wydziału Mechanicznego Energetyki i Lotnictwa Politechniki Warszawskiej - dalej za ...
10548604 2024-05-28
godz. 13:00
Podkarpackie Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników 9th International Weigl Conference w Rzeszowie DZP/UR/113/2024
10553126 2024-05-29
godz. 11:00
Lubelskie ZZP.260.2.20.2024 Przygotowanie, dostawa i serwowanie posiłków dla uczestników półkolonii letnich organizowanych przez Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji „Bystrzyca” w Lublinie Sp....
10575587 2024-06-03
godz. 07:23
Pomorskie Szacowanie wartości zamówienia - Wyżywienie dla uczestników konferencji PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Wyżywienie dla uczestników konferencji Opis przedmiotu zamówienia w załączniku Wy...
10556988 2024-06-03
godz. 08:00
Mazowieckie usługa wyżywienia hodowców oraz obsługi wystawy
10560135 2024-06-04
godz. 11:00
Podkarpackie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych dla seniorów Dziennego Domu „Senior+” w Hucie Przedborskiej w okresie od 01.07.2024 r. do 31.12.2024 r.Pod pojęciem usłu...
10548149 2024-06-06
godz. 11:00
Łódzkie . Przedmiotem zamówienia jest realizacja zadania p.n.: Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków dla podopiecznych MGOPS w Opocznie 2024.5.2. Przedmiot zamówienia: obejmuje: przygotow...
10552636 2024-06-26
godz. 10:00
Mazowieckie 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej – wyżywienie dzieci uczęszczających do placówek oświatowych prowadzonych przez Gminę Puszcza Mariańska. Szacunkowa ...