Przetarg 12057054 - Sukcesywne dostawy w 2026 r. artykułów spożywczych do...
| Analizuj | Zamówienie 12057054 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-11-17 |
| przedmiot ogłoszenia | Sukcesywne dostawy w 2026 r. artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej Nr 217 mieszczącej się w Warszawie, przy ulicy I. Paderewskiego 45 Część 1: Część nr 1 dostawa świeżych warzyw i o wocówWszystkie dostarczane produkty powinny:• nosić nazwę (logo) producenta na opakowaniach zbiorczych ,• posiadać certyfikat - handlowy dokument identyfikacyjny (HDI).Wykonawca zobowiązany jest do:• dostarczania produktów dopuszczonych do obrotu, pierwszej jakości, świeżych, nie zwiędniętych, bez uszkodzeńmechanicznych, zmian mikrobiologicznych, płukanych bez śladu piachu i brudu (dla roślin okopowych tj. ziemniaki,marchew, pietruszka, seler, buraki itd.), opakowanych i przewożonych w odpowiednich warunkach zgodnie z wymaganiamiHACCP.Dostawa produktów do magazynu w siedzibie Zamawiającego w godzinach 6:30-8:00 Część 2: Część nr 2 dostawa mięsa i wędlinProdukty z krótkim okresem przechowywania odpowiednio powinny posiadać co najmniej 4 dniowy termin przydatności dospożycia dla mięsa i przetworów mięsnych świeżych. W przypadku realizacji dostaw cząstkowych na 2 dni, określona przezZamawiającego część mięsa lub przetworów mięsnych powinna być hermetycznie zapakowana.Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności dospożycia.Zamawiający w asortymencie przedmiotu zamówienia (mięso, przetwory mięsne) wymaga aby:• produkty posiadały nazwę (logo) producenta na opakowaniach zbiorczych oraz na opakowaniach jednostkowych;• produkty były świeże i dobrej jakości;• produkty przetworzone (tj. przetwory mięsne) zgodnie z polską normą posiadały etykiety określające nazwę handlowąproduktu, procentowy skład surowcowy (tj. % zawartość mięsa w wędlinie, substancje stosowane w produkcji);• mięso świeże pochodziło ze zwierząt do lat 3 - produkowane w Polsce, ze zwierząt hodowanych w Polsce;• dostarczane produkty posiadały etykietę produktu – handlowy dokument identyfikacyjny (HDI);• mięso świeże nie zawierało okrywy tłuszczowej, ścięgien oraz błonDostawa produktów do magazynu w siedzibie Zamawiającego w godzinach 6:30-7:30. Część 3: Część nr 3 dostawa artykułów ogólnospożywczychProdukty żywnościowe o długoterminowym okresie przydatności do spożycia muszą posiadać co najmniej 2 miesięcznądatę przydatności do spożycia licząc od daty ich dostarczenia do Zamawiającego. Produkty żywnościowe z krótkim okresemprzechowywania, odpowiednio powinny posiadać co najmniej 21 dniowy termin przydatności do spożycia licząc od daty ichdostarczenia do siedziby Zamawiającego.Dostawa produktów do magazynu w siedzibie Zamawiającego w godzinach 6:30-10:30. Część 4: Część nr 4 dostawa produktów garmażeryjnychProdukty z krótkim okresem przechowywania odpowiednio powinny posiadać co najmniej 2 dniowy termin przydatności dospożycia dla wyrobów świeżych. Dostawy powinny być hermetycznie zapakowane.Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności dospożycia.Zamawiający w asortymencie przedmiotu zamówienia ( produkty garmażeryjne) wymaga aby:• produkty posiadały nazwę (logo) producenta na opakowaniach zbiorczych oraz na opakowaniach jednostkowych;• produkty były świeże i dobrej jakości;• produkty, zgodnie z polską normą posiadały etykiety określające nazwę handlową produktu, procentowy skład surowcowy(tj. % zawartość mięsa, sera, ziemniaków, substancje stosowane w produkcji);• produkt po obróbce cieplnej w wysokich temperaturach musi zachowywać parametry jakościowe i walory smakowe (m. in.nie „rozgotowywać się”, nie „rozklejać” itp.)• dostarczane produkty posiadały etykietę produktu – handlowy dokument identyfikacyjny (HDI); DBFO.RE.12.4660.2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3221000, 3222000, 3222110, 15110000, 15131130, 15800000, 15894000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Mazowieckie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Mazowieckie |