Przetarg 12057054 - Sukcesywne dostawy w 2026 r. artykułów spożywczych do...

   
Analizuj Zamówienie 12057054
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-11-17
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywne dostawy w 2026 r. artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej Nr 217 mieszczącej się w Warszawie, przy ulicy I. Paderewskiego 45

Część 1: Część nr 1 dostawa świeżych warzyw i o
wocówWszystkie dostarczane produkty powinny:• nosić nazwę (logo) producenta na opakowaniach zbiorczych ,• posiadać certyfikat - handlowy dokument identyfikacyjny (HDI).Wykonawca zobowiązany jest do:• dostarczania produktów dopuszczonych do obrotu, pierwszej jakości, świeżych, nie zwiędniętych, bez uszkodzeńmechanicznych, zmian mikrobiologicznych, płukanych bez śladu piachu i brudu (dla roślin okopowych tj. ziemniaki,marchew, pietruszka, seler, buraki itd.), opakowanych i przewożonych w odpowiednich warunkach zgodnie z wymaganiamiHACCP.Dostawa produktów do magazynu w siedzibie Zamawiającego w godzinach 6:30-8:00

Część 2: Część nr 2 dostawa mięsa i wędlinProdukty z krótkim okresem przechowywania odpowiednio powinny posiadać co najmniej 4 dniowy termin przydatności dospożycia dla mięsa i przetworów mięsnych świeżych. W przypadku realizacji dostaw cząstkowych na 2 dni, określona przezZamawiającego część mięsa lub przetworów mięsnych powinna być hermetycznie zapakowana.Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności dospożycia.Zamawiający w asortymencie przedmiotu zamówienia (mięso, przetwory mięsne) wymaga aby:• produkty posiadały nazwę (logo) producenta na opakowaniach zbiorczych oraz na opakowaniach jednostkowych;• produkty były świeże i dobrej jakości;• produkty przetworzone (tj. przetwory mięsne) zgodnie z polską normą posiadały etykiety określające nazwę handlowąproduktu, procentowy skład surowcowy (tj. % zawartość mięsa w wędlinie, substancje stosowane w produkcji);• mięso świeże pochodziło ze zwierząt do lat 3 - produkowane w Polsce, ze zwierząt hodowanych w Polsce;• dostarczane produkty posiadały etykietę produktu – handlowy dokument identyfikacyjny (HDI);• mięso świeże nie zawierało okrywy tłuszczowej, ścięgien oraz błonDostawa produktów do magazynu w siedzibie Zamawiającego w godzinach 6:30-7:30.

Część 3: Część nr 3 dostawa artykułów ogólnospożywczychProdukty żywnościowe o długoterminowym okresie przydatności do spożycia muszą posiadać co najmniej 2 miesięcznądatę przydatności do spożycia licząc od daty ich dostarczenia do Zamawiającego. Produkty żywnościowe z krótkim okresemprzechowywania, odpowiednio powinny posiadać co najmniej 21 dniowy termin przydatności do spożycia licząc od daty ichdostarczenia do siedziby Zamawiającego.Dostawa produktów do magazynu w siedzibie Zamawiającego w godzinach 6:30-10:30.

Część 4: Część nr 4 dostawa produktów garmażeryjnychProdukty z krótkim okresem przechowywania odpowiednio powinny posiadać co najmniej 2 dniowy termin przydatności dospożycia dla wyrobów świeżych. Dostawy powinny być hermetycznie zapakowane.Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności dospożycia.Zamawiający w asortymencie przedmiotu zamówienia ( produkty garmażeryjne) wymaga aby:• produkty posiadały nazwę (logo) producenta na opakowaniach zbiorczych oraz na opakowaniach jednostkowych;• produkty były świeże i dobrej jakości;• produkty, zgodnie z polską normą posiadały etykiety określające nazwę handlową produktu, procentowy skład surowcowy(tj. % zawartość mięsa, sera, ziemniaków, substancje stosowane w produkcji);• produkt po obróbce cieplnej w wysokich temperaturach musi zachowywać parametry jakościowe i walory smakowe (m. in.nie „rozgotowywać się”, nie „rozklejać” itp.)• dostarczane produkty posiadały etykietę produktu – handlowy dokument identyfikacyjny (HDI);

DBFO.RE.12.4660.2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3221000, 3222000, 3222110, 15110000, 15131130, 15800000, 15894000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze