Przetarg 7569714 - Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych dla potrzeb...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7569714
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2020-07-03 |
przedmiot ogłoszenia | Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini Numer referencyjny: DKw-2232/05/2020 Przedmi otem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów żywnościowych: warzywa świeże i przetworzone, konserwy i przetwory z mięsa, produkty mleczarskie, jaja do magazynu Zakładu Karnego w Trzebini w asortymencie i ilościach określonych w załącznikach nr 1, 2, 3, 4 do SIWZ – formularze ofertowe. Część I /pakiet: warzywa świeże i przetworzone/ 1)marchew korzeń ilość: 7400 kg 2)pietruszka korzeń ilość: 5800 kg 3)seler korzeń ilość: 5400 kg 4)burak czerwony ćwikłowy ilość: 5800 kg 5)cebula ilość: 7800 kg 6)kapusta biała świeża ilość: 4300 kg 7)kapusta czerwona świeża ilość: 3200 kg 8)por ilość: 3480 kg 9)kapusta kiszona ilość: 3960 kg 10)ogórek kiszony ilość: 2880 kg 11)ziemniak jadalny ilość: 43200 kg Część II /pakiet: konserwy i przetwory z mięsa/ 1)konserwa mięsna wieprzowa o gramaturze 300g ilość: 900 kg 2)konserwa mięsna wieprzowa o gramaturze 130g ilość: 1170 kg Część III /pakiet: produkty mleczarskie/ 1)ser żółty ilość: 200 kg 2)ser topiony ilość: 1400 kg 3)serek wiejski ilość: 390 kg 4)twaróg półtłusty ilość: 1500 kg 5)serek homogenizowany ilość: 390 kg 6)serek twarogowy ilość: 390 kg 7)jogurt owocowy ilość: 480 kg 8)kefir ilość: 300 kg 9)śmietana ilość: 700 kg 10)mleko w proszku ilość: 500 kg Część IV /pakiet: jaja)/ 1)jaja kurze świeże ilość: 41310szt. ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH Część nr: 1 Nazwa: warzywa świeże i przetworzone 1)marchew korzeń ilość: 7400 kg 2)pietruszka korzeń ilość: 5800 kg 3)seler korzeń ilość: 5400 kg 4)burak czerwony ćwikłowy ilość: 5800 kg 5)cebula ilość: 7800 kg 6)kapusta biała świeża ilość: 4300 kg 7)kapusta czerwona świeża ilość: 3200 kg 8)por ilość: 3480 kg 9)kapusta kiszona ilość: 3960 kg 10)ogórek kiszony ilość: 2880 kg 11)ziemniak jadalny ilość: 43200 kg Część nr: 2 Nazwa: konserwy i przetwory z mięsa 1)konserwa mięsna wieprzowa o gramaturze 300g ilość: 900 kg 2)konserwa mięsna wieprzowa o gramaturze 130g ilość: 1170 kg Część nr: 3 Nazwa: produkty mleczarskie 1)ser żółty ilość: 200 kg 2)ser topiony ilość: 1400 kg 3)serek wiejski ilość: 390 kg 4)twaróg półtłusty ilość: 1500 kg 5)serek homogenizowany ilość: 390 kg 6)serek twarogowy ilość: 390 kg 7)jogurt owocowy ilość: 480 kg 8)kefir ilość: 300 kg 9)śmietana ilość: 700 kg 10)mleko w proszku ilość: 500 kg Część nr: 4 Nazwa: jaja 1)jaja kurze świeże ilość: 41310szt. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 3142500, 15131000, 15331000, 15500000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Małopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Małopolskie |