Przetarg 10375011 - Sukcesywne dostawy produktów mleczarskich, mięsa, wędlin,...
Analizuj | Zamówienie 10375011 |
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2024-03-27 |
przedmiot ogłoszenia | Sukcesywne dostawy produktów mleczarskich, mięsa, wędlin, konserw, przetworów mięsnych wykonywane do 30.04.2025 r. oraz drobiu wykonywane do 31.05.2025 r. Część 1: Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów mleczarskich, mięsa, wędlin, konserw, przetworów mięsnych, wykonywane sukcesywnie do 30.04.2025 r. oraz drobiu wykonywane sukcesywnie do 31.05.2025 r.- część nr 1 - dostawy produktów mleczarskichZamawiający w asortymencie przedmiotu zamówienia, określonym w OPZ oraz Formularzu Ofertowym, które stanowią odpowiednio Załącznik nr 1 i nr 2 do SWZ, wymaga aby:1) wszystkie dostarczane produkty nosiły nazwę (logo) producenta na opakowaniach zbiorczych oraz na opakowaniach jednostkowych; 2) zgodnie z polską normą posiadały etykiety określające nazwę handlową produktu, skład surowcowy;3) były świeże i pierwszej jakości;4) produkty były oznakowane widocznym, aktualnym terminem przydatności do spożycia. Część 2: 1. Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów mleczarskich, mięsa, wędlin, konserw, przetworów mięsnych, wykonywane sukcesywnie do 30.04.2025 r. oraz drobiu wykonywane sukcesywnie do 31.05.2025 r. - część nr 2 – dostawy mięsa, wędlin, konserw, przetworów mięsnych.2. Zamawiający w asortymencie przedmiotu zamówienia określonym w OPZ oraz Formularzu Ofertowym, które stanowią odpowiednio Załącznik nr 1 i nr 2 do SWZ, wymaga aby:a) produkty posiadały nazwę (logo) producenta na opakowaniach zbiorczych oraz na opakowaniach jednostkowych; b) produkty były świeże i dobrej jakości;c) produkty były oznakowane widocznym, aktualnym terminem przydatności do spożycia;d) produkty przetworzone (tj. wędliny, przetwory mięsne, konserwy), zgodnie z polską normą posiadały etykiety określające nazwę handlową produktu, procentowy skład surowcowy (tj. % zawartość mięsa w wędlinie, substancje stosowane w produkcji);e) mięso świeże pochodziło ze zwierząt do lat 3 - produkowane w Polsce, ze zwierząt hodowanych w Polsce; f) dostarczane produkty posiadały etykietę produktu – handlowy dokument identyfikacyjny (HDI);g) mięso świeże nie zawierało okrywy tłuszczowej, ścięgien oraz błon. Część 3: Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów mleczarskich, mięsa, wędlin, konserw, przetworów mięsnych, wykonywane sukcesywnie do 30.04.2025 r. oraz drobiu wykonywane sukcesywnie do 31.05.2025 r. - część nr 3 - dostawy drobiu.Zamawiający w przedmiocie zamówienia określonego w powyższej specyfikacji asortymentowej oraz Formularza Ofertowym (Zał. nr 2 do SWZ) wymaga aby:• produkty były z chowu wolnego, karmionego paszą bez GMO oraz antybiotyków;• produkty posiadały nazwę (logo) producenta na opakowaniach zbiorczych oraz na opakowaniach jednostkowych; • dostarczany produkt był świeży, dobrej jakości, pozbawiony resztek pierza, nieuszkodzony; • produkty były oznakowane widocznym, aktualnym terminem przydatności do spożycia;• dostarczane produkty posiadały etykietę produktu – handlowy dokument identyfikacyjny (HDI);• były pierwszego gatunku oraz zgodne z polską normą. DAG.26.4.2024 |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15100000, 15110000, 15112100, 15112120, 15112130, 15112300, 15131000, 15131130, 15500000, 15510000, 15530000, 15540000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Mazowieckie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |