Przetarg 11739897 - Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły...
| Analizuj | Zamówienie 11739897 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-10-27 |
| przedmiot ogłoszenia | Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 12 z Oddziałami Integracyjnymi w Chorzowie, ul. Skrajna 2 – II/2025 Część 1: Nabiał Przedmiotem zamówienia są sukcesywn e dostawy: mleka, masła, jogurtów, sera śmietany, jaj. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 1a do SWZ. Część 2: Warzywa, owoce i przetworyPrzedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: warzyw i owoców krajowych, owoców cytrusowych, kiszonek, koncentratów warzywnych, dżemów, warzyw konserwowych itp. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 1b do SWZ. Część 3: Produkty ogólnospożywcze Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: przypraw, oleju, ryżu, mąki, kasz, cukru, majonezów, musztard, makaronów itp. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 1c do SWZ. Część 4: Mięso i wędliny Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: mięsa drobiowego, udek z kurcząt, filetów z kurczaka i indyka, porcji rosołowych, mięsa wieprzowego, wędlin drobiowych i wieprzowych. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 1d do SWZ. Część 5: Produkty głęboko mrożone Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: warzyw i owoców mrożonych. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 1e do SWZ. Część 6: RybyPrzedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: filetów ryb mrożonych, kostek panierowanych rybnych mrożonych. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 1f do SWZ. ZP/SP12/II/2025 UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA Sprostowanie BZP nr: 2025/BZP 00497536/01 z dnia: 2025-10-27 3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia: SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.2. Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert (Część 1) Przed zmianą: Punktowo Po zmianie: Procentowo 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.2. Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert (Część 2) Przed zmianą: Punktowo Po zmianie: Procentowo 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.2. Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert (Część 3) Przed zmianą: Punktowo Po zmianie: Procentowo 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.2. Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert (Część 4) Przed zmianą: Punktowo Po zmianie: Procentowo 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.2. Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert (Część 5) Przed zmianą: Punktowo Po zmianie: Procentowo 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.2. Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert (Część 6) Przed zmianą: Punktowo Po zmianie: Procentowo 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.2.7. Dodatkowy kod CPV (Część zamówienia nr 1) Przed zmianą: Jaja Po zmianie: Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.2.7. Dodatkowy kod CPV (Część zamówienia nr 2) Przed zmianą: Po zmianie: Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.2.7. Dodatkowy kod CPV (Część zamówienia nr 3) Przed zmianą: Po zmianie: Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.2.7. Dodatkowy kod CPV (Część zamówienia nr 4) Przed zmianą: Świeży drób,Wołowina,Wieprzowina,Wędliny Po zmianie: Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 5) Przed zmianą: Produkty głęboko mrożone Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: warzyw i owoców mrożonych. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 1e do SWZ. Po zmianie: Produkty głęboko mrożone Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: warzyw i owoców mrożonych. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 1e do SWZ. 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.2.7. Dodatkowy kod CPV (Część zamówienia nr 5) Przed zmianą: Po zmianie: Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.2.7. Dodatkowy kod CPV (Część zamówienia nr 6) Przed zmianą: Po zmianie: Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (%) (Kryterium 1, Część 1) Przed zmianą: Po zmianie: 100 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (%) (Kryterium 1, Część 2) Przed zmianą: Po zmianie: 100 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (%) (Kryterium 1, Część 3) Przed zmianą: Po zmianie: 100 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (%) (Kryterium 1, Część 4) Przed zmianą: Po zmianie: 100 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (%) (Kryterium 1, Część 5) Przed zmianą: Po zmianie: 100 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (%) (Kryterium 1, Część 6) Przed zmianą: Po zmianie: 100 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (pkt) (Kryterium 1, Część 1) Przed zmianą: 100 Po zmianie: 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (pkt) (Kryterium 1, Część 2) Przed zmianą: 100 Po zmianie: 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (pkt) (Kryterium 1, Część 3) Przed zmianą: 100 Po zmianie: 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (pkt) (Kryterium 1, Część 4) Przed zmianą: 100 Po zmianie: 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (pkt) (Kryterium 1, Część 5) Przed zmianą: 100 Po zmianie: 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (pkt) (Kryterium 1, Część 6) Przed zmianą: 100 Po zmianie: 3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia: SEKCJA VIII - PROCEDURA 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.1. Termin składania ofert Przed zmianą: 2025-11-04 10:00 Po zmianie: 2025-11-04 11:00 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.3. Termin otwarcia ofert Przed zmianą: 2025-11-04 10:10 Po zmianie: 2025-11-04 11:10 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3142500, 15110000, 15111100, 15112100, 15113000, 15131130, 15220000, 15300000, 15500000, 15800000, 15896000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | śląskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | śląskie |