Przetarg 11739897 - Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły...

   
Analizuj Zamówienie 11739897
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-10-27
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 12 z Oddziałami Integracyjnymi w Chorzowie, ul. Skrajna 2 – II/2025

Część 1: Nabiał Przedmiotem zamówienia są sukcesywn
e dostawy: mleka, masła, jogurtów, sera śmietany, jaj. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 1a do SWZ.

Część 2: Warzywa, owoce i przetworyPrzedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: warzyw i owoców krajowych, owoców cytrusowych, kiszonek, koncentratów warzywnych, dżemów, warzyw konserwowych itp. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 1b do SWZ.

Część 3: Produkty ogólnospożywcze Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: przypraw, oleju, ryżu, mąki, kasz, cukru, majonezów, musztard, makaronów itp. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 1c do SWZ.

Część 4: Mięso i wędliny Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: mięsa drobiowego, udek z kurcząt, filetów z kurczaka i indyka, porcji rosołowych, mięsa wieprzowego, wędlin drobiowych i wieprzowych. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 1d do SWZ.

Część 5: Produkty głęboko mrożone Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: warzyw i owoców mrożonych. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 1e do SWZ.

Część 6: RybyPrzedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: filetów ryb mrożonych, kostek panierowanych rybnych mrożonych. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 1f do SWZ.

ZP/SP12/II/2025


UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA
Sprostowanie BZP nr: 2025/BZP 00497536/01 z dnia: 2025-10-27
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia: SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.2. Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert (Część 1) Przed zmianą:
Punktowo
Po zmianie:
Procentowo
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.2. Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert (Część 2) Przed zmianą:
Punktowo
Po zmianie:
Procentowo
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.2. Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert (Część 3) Przed zmianą:
Punktowo
Po zmianie:
Procentowo
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.2. Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert (Część 4) Przed zmianą:
Punktowo
Po zmianie:
Procentowo
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.2. Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert (Część 5) Przed zmianą:
Punktowo
Po zmianie:
Procentowo
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.2. Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert (Część 6) Przed zmianą:
Punktowo
Po zmianie:
Procentowo
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.2.7. Dodatkowy kod CPV (Część zamówienia nr 1) Przed zmianą:
Jaja
Po zmianie:
Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.2.7. Dodatkowy kod CPV (Część zamówienia nr 2) Przed zmianą:

Po zmianie:
Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.2.7. Dodatkowy kod CPV (Część zamówienia nr 3) Przed zmianą:

Po zmianie:
Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.2.7. Dodatkowy kod CPV (Część zamówienia nr 4) Przed zmianą:
Świeży drób,Wołowina,Wieprzowina,Wędliny
Po zmianie:
Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 5) Przed zmianą:
Produkty głęboko mrożone
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: warzyw i owoców mrożonych. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 1e do SWZ.
Po zmianie:
Produkty głęboko mrożone
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: warzyw i owoców mrożonych. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 1e do SWZ.
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.2.7. Dodatkowy kod CPV (Część zamówienia nr 5) Przed zmianą:

Po zmianie:
Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.2.7. Dodatkowy kod CPV (Część zamówienia nr 6) Przed zmianą:

Po zmianie:
Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (%) (Kryterium 1, Część 1) Przed zmianą:

Po zmianie:
100
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (%) (Kryterium 1, Część 2) Przed zmianą:

Po zmianie:
100
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (%) (Kryterium 1, Część 3) Przed zmianą:

Po zmianie:
100
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (%) (Kryterium 1, Część 4) Przed zmianą:

Po zmianie:
100
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (%) (Kryterium 1, Część 5) Przed zmianą:

Po zmianie:
100
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (%) (Kryterium 1, Część 6) Przed zmianą:

Po zmianie:
100
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (pkt) (Kryterium 1, Część 1) Przed zmianą:
100
Po zmianie:

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (pkt) (Kryterium 1, Część 2) Przed zmianą:
100
Po zmianie:

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (pkt) (Kryterium 1, Część 3) Przed zmianą:
100
Po zmianie:

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (pkt) (Kryterium 1, Część 4) Przed zmianą:
100
Po zmianie:

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (pkt) (Kryterium 1, Część 5) Przed zmianą:
100
Po zmianie:

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Waga (pkt) (Kryterium 1, Część 6) Przed zmianą:
100
Po zmianie:

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia: SEKCJA VIII - PROCEDURA 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.1. Termin składania ofert Przed zmianą:
2025-11-04 10:00
Po zmianie:
2025-11-04 11:00
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.3. Termin otwarcia ofert Przed zmianą:
2025-11-04 10:10
Po zmianie:
2025-11-04 11:10
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 15110000, 15111100, 15112100, 15113000, 15131130, 15220000, 15300000, 15500000, 15800000, 15896000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
11773673 2025-11-04
godz. 00:00
Zachodniopomorskie dostawa paczek świątecznych
11736265 2025-11-04
godz. 09:00
Małopolskie Dostawy artykułów spożywczych, pieczywa, mrożonek oraz wody mineralnej Część 1:...
11734771 2025-11-04
godz. 10:00
Warmińsko-Mazurskie Dostawa żywności do stołówki Szkoły Podstawowej im. Marii Zientary – Malewskiej...
11743662 2025-11-05
godz. 10:00
Opolskie Sukcesywne dostawy artykułów spoż.- produkty przemiału ziarna, przetworzone...
11757762 2025-11-06
godz. 09:00
Małopolskie 09/E/SM/2025 EDCA - Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych.
11741754 2025-11-06
godz. 10:00
Podkarpackie Dostawa żywności do stołówki Szkoły Podstawowej nr 29 w Rzeszowie w roku 2026...
11793670 2025-11-06
godz. 10:00
Dolnośląskie Realizacja bonów żywieniowych dla klientów Ośrodka Pomocy Społecznej w Bielawie...
11573272 2025-11-07
godz. 09:00
Podkarpackie Sukcesywna dostawa Owoców i warzyw
11806565 2025-11-07
godz. 10:00
Małopolskie Sukcesywna dostawa warzyw i owoców dla Bursy Szkolnictwa Ponadpodstawowego nr 1...
11542808 2025-11-07
godz. 10:00
Lubelskie Sukcesywne dostawy mięsa, drobiu i wędlin na rok 2026 XII - części 1. Zakres...