Przetarg 12229822 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla Zespołu...

   
Analizuj Zamówienie 12229822
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-12-15
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Sypniewie w 2026 roku

Część 1: 1) Przedmiotem zamówieni są sukcesywne dostawy artykułów spożywc
zych w podziale na 11 zadań (kategorii), spełniające parametry określone w załączniku nr 1 do umowy – Karta kontroli dostawy przyjęcia produktów. Wykonawca będzie dostarczał produkty własnym transportem przystosowanym do przewozu artykułów spożywczych zgodnie z HACCP w dni robocze, w godzinach wskazanych w zamówieniu.2) Wykonawca może złożyć ofertę na jedno, kilka lub wszystkie zadania.3) Przedmiot zamówienia został podzielony na 11 zadań: Zadanie 1 – Dostawa pieczywa świeżego, wyrobów piekarskich. Zadanie 2 – Dostawa produktów z przemiału zbóż – makarony/kasze/mąki/ryże Zadanie 3 –Dostawa jaj. Zadanie 4 – Dostawa artykułów mlecznych, nabiału. Zadanie 5 - Dostawa mięsa wieprzowego i jego przetworów. Zadanie 6 - Dostawa mięsa drobiowego i jego przetworów. Zadanie 7 – Dostawa mięsa wołowego i jego przetworów. Zadanie 8 - Dostawa ryb i przetworów rybnych. Zadanie 9 - Dostawa warzyw, owoców i ziół (świeżych I gatunku) Zadanie 10 – Dostawa mrożonek. Zadanie 11 - Dostawa przypraw oraz innych produktów spożywczych.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 4 do SWZ.Wykonawca, zobowiązany jest załączyć do OFERTY – Załącznik Nr 4a „Formularz ilościowo-cenowy” oferowanych produktów. Wypełniony formularz musi umożliwić Zamawiającemu weryfikację oferowanych przez Wykonawcę produktów pod względem ilościowo-cenowym. Zadanie 1 – Dostawa pieczywa świeżego, wyrobów piekarskich.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 4 do SWZ.

Część 2: 1) Przedmiotem zamówieni są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w podziale na 11 zadań (kategorii), spełniające parametry określone w załączniku nr 1 do umowy – Karta kontroli dostawy przyjęcia produktów. Wykonawca będzie dostarczał produkty własnym transportem przystosowanym do przewozu artykułów spożywczych zgodnie z HACCP w dni robocze, w godzinach wskazanych w zamówieniu.2) Wykonawca może złożyć ofertę na jedno, kilka lub wszystkie zadania.3) Przedmiot zamówienia został podzielony na 11 zadań: Zadanie 1 – Dostawa pieczywa świeżego, wyrobów piekarskich. Zadanie 2 – Dostawa produktów z przemiału zbóż – makarony/kasze/mąki/ryże Zadanie 3 –Dostawa jaj. Zadanie 4 – Dostawa artykułów mlecznych, nabiału. Zadanie 5 - Dostawa mięsa wieprzowego i jego przetworów. Zadanie 6 - Dostawa mięsa drobiowego i jego przetworów. Zadanie 7 – Dostawa mięsa wołowego i jego przetworów. Zadanie 8 - Dostawa ryb i przetworów rybnych. Zadanie 9 - Dostawa warzyw, owoców i ziół (świeżych I gatunku) Zadanie 10 – Dostawa mrożonek. Zadanie 11 - Dostawa przypraw oraz innych produktów spożywczych.Wykonawca, zobowiązany jest załączyć do OFERTY – Załącznik Nr 4a „Formularz ilościowo-cenowy” oferowanych produktów. Wypełniony formularz musi umożliwić Zamawiającemu weryfikację oferowanych przez Wykonawcę produktów pod względem ilościowo-cenowym. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 4 do SWZ.Zadanie 2 – Dostawa produktów z przemiału zbóż – makarony/kasze/mąki/ryże

Część 3: 1) Przedmiotem zamówieni są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w podziale na 11 zadań (kategorii), spełniające parametry określone w załączniku nr 1 do umowy – Karta kontroli dostawy przyjęcia produktów. Wykonawca będzie dostarczał produkty własnym transportem przystosowanym do przewozu artykułów spożywczych zgodnie z HACCP w dni robocze, w godzinach wskazanych w zamówieniu.2) Wykonawca może złożyć ofertę na jedno, kilka lub wszystkie zadania.3) Przedmiot zamówienia został podzielony na 11 zadań: Zadanie 1 – Dostawa pieczywa świeżego, wyrobów piekarskich. Zadanie 2 – Dostawa produktów z przemiału zbóż – makarony/kasze/mąki/ryże Zadanie 3 –Dostawa jaj. Zadanie 4 – Dostawa artykułów mlecznych, nabiału. Zadanie 5 - Dostawa mięsa wieprzowego i jego przetworów. Zadanie 6 - Dostawa mięsa drobiowego i jego przetworów. Zadanie 7 – Dostawa mięsa wołowego i jego przetworów. Zadanie 8 - Dostawa ryb i przetworów rybnych. Zadanie 9 - Dostawa warzyw, owoców i ziół (świeżych I gatunku) Zadanie 10 – Dostawa mrożonek. Zadanie 11 - Dostawa przypraw oraz innych produktów spożywczych.Wykonawca, zobowiązany jest załączyć do OFERTY – Załącznik Nr 4a „Formularz ilościowo-cenowy” oferowanych produktów. Wypełniony formularz musi umożliwić Zamawiającemu weryfikację oferowanych przez Wykonawcę produktów pod względem ilościowo-cenowym. Zadanie 3 –Dostawa jaj.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 4 do SWZ.

Część 4: 1) Przedmiotem zamówieni są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w podziale na 11 zadań (kategorii), spełniające parametry określone w załączniku nr 1 do umowy – Karta kontroli dostawy przyjęcia produktów. Wykonawca będzie dostarczał produkty własnym transportem przystosowanym do przewozu artykułów spożywczych zgodnie z HACCP w dni robocze, w godzinach wskazanych w zamówieniu.2) Wykonawca może złożyć ofertę na jedno, kilka lub wszystkie zadania.3) Przedmiot zamówienia został podzielony na 11 zadań: Zadanie 1 – Dostawa pieczywa świeżego, wyrobów piekarskich. Zadanie 2 – Dostawa produktów z przemiału zbóż – makarony/kasze/mąki/ryże Zadanie 3 –Dostawa jaj. Zadanie 4 – Dostawa artykułów mlecznych, nabiału. Zadanie 5 - Dostawa mięsa wieprzowego i jego przetworów. Zadanie 6 - Dostawa mięsa drobiowego i jego przetworów. Zadanie 7 – Dostawa mięsa wołowego i jego przetworów. Zadanie 8 - Dostawa ryb i przetworów rybnych. Zadanie 9 - Dostawa warzyw, owoców i ziół (świeżych I gatunku) Zadanie 10 – Dostawa mrożonek. Zadanie 11 - Dostawa przypraw oraz innych produktów spożywczych.Wykonawca, zobowiązany jest załączyć do OFERTY – Załącznik Nr 4a „Formularz ilościowo-cenowy” oferowanych produktów. Wypełniony formularz musi umożliwić Zamawiającemu weryfikację oferowanych przez Wykonawcę produktów pod względem ilościowo-cenowym. Zadanie 4 – Dostawa artykułów mlecznych, nabiału.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 4 do SWZ.

Część 5: 1) Przedmiotem zamówieni są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w podziale na 11 zadań (kategorii), spełniające parametry określone w załączniku nr 1 do umowy – Karta kontroli dostawy przyjęcia produktów. Wykonawca będzie dostarczał produkty własnym transportem przystosowanym do przewozu artykułów spożywczych zgodnie z HACCP w dni robocze, w godzinach wskazanych w zamówieniu.2) Wykonawca może złożyć ofertę na jedno, kilka lub wszystkie zadania.3) Przedmiot zamówienia został podzielony na 11 zadań: Zadanie 1 – Dostawa pieczywa świeżego, wyrobów piekarskich. Zadanie 2 – Dostawa produktów z przemiału zbóż – makarony/kasze/mąki/ryże Zadanie 3 –Dostawa jaj. Zadanie 4 – Dostawa artykułów mlecznych, nabiału. Zadanie 5 - Dostawa mięsa wieprzowego i jego przetworów. Zadanie 6 - Dostawa mięsa drobiowego i jego przetworów. Zadanie 7 – Dostawa mięsa wołowego i jego przetworów. Zadanie 8 - Dostawa ryb i przetworów rybnych. Zadanie 9 - Dostawa warzyw, owoców i ziół (świeżych I gatunku) Zadanie 10 – Dostawa mrożonek. Zadanie 11 - Dostawa przypraw oraz innych produktów spożywczych.Wykonawca, zobowiązany jest załączyć do OFERTY – Załącznik Nr 4a „Formularz ilościowo-cenowy” oferowanych produktów. Wypełniony formularz musi umożliwić Zamawiającemu weryfikację oferowanych przez Wykonawcę produktów pod względem ilościowo-cenowym. Zadanie 5 - Dostawa mięsa wieprzowego i jego przetworów.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 4 do SWZ.

Część 6: 1) Przedmiotem zamówieni są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w podziale na 11 zadań (kategorii), spełniające parametry określone w załączniku nr 1 do umowy – Karta kontroli dostawy przyjęcia produktów. Wykonawca będzie dostarczał produkty własnym transportem przystosowanym do przewozu artykułów spożywczych zgodnie z HACCP w dni robocze, w godzinach wskazanych w zamówieniu.2) Wykonawca może złożyć ofertę na jedno, kilka lub wszystkie zadania.3) Przedmiot zamówienia został podzielony na 11 zadań: Zadanie 1 – Dostawa pieczywa świeżego, wyrobów piekarskich. Zadanie 2 – Dostawa produktów z przemiału zbóż – makarony/kasze/mąki/ryże Zadanie 3 –Dostawa jaj. Zadanie 4 – Dostawa artykułów mlecznych, nabiału. Zadanie 5 - Dostawa mięsa wieprzowego i jego przetworów. Zadanie 6 - Dostawa mięsa drobiowego i jego przetworów. Zadanie 7 – Dostawa mięsa wołowego i jego przetworów. Zadanie 8 - Dostawa ryb i przetworów rybnych. Zadanie 9 - Dostawa warzyw, owoców i ziół (świeżych I gatunku) Zadanie 10 – Dostawa mrożonek. Zadanie 11 - Dostawa przypraw oraz innych produktów spożywczych.Wykonawca, zobowiązany jest załączyć do OFERTY – Załącznik Nr 4a „Formularz ilościowo-cenowy” oferowanych produktów. Wypełniony formularz musi umożliwić Zamawiającemu weryfikację oferowanych przez Wykonawcę produktów pod względem ilościowo-cenowym. Zadanie 6 - Dostawa mięsa drobiowego i jego przetworów.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 4 do SWZ.

Część 7: 1) Przedmiotem zamówieni są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w podziale na 11 zadań (kategorii), spełniające parametry określone w załączniku nr 1 do umowy – Karta kontroli dostawy przyjęcia produktów. Wykonawca będzie dostarczał produkty własnym transportem przystosowanym do przewozu artykułów spożywczych zgodnie z HACCP w dni robocze, w godzinach wskazanych w zamówieniu.2) Wykonawca może złożyć ofertę na jedno, kilka lub wszystkie zadania.3) Przedmiot zamówienia został podzielony na 11 zadań: Zadanie 1 – Dostawa pieczywa świeżego, wyrobów piekarskich. Zadanie 2 – Dostawa produktów z przemiału zbóż – makarony/kasze/mąki/ryże Zadanie 3 –Dostawa jaj. Zadanie 4 – Dostawa artykułów mlecznych, nabiału. Zadanie 5 - Dostawa mięsa wieprzowego i jego przetworów. Zadanie 6 - Dostawa mięsa drobiowego i jego przetworów. Zadanie 7 – Dostawa mięsa wołowego i jego przetworów. Zadanie 8 - Dostawa ryb i przetworów rybnych. Zadanie 9 - Dostawa warzyw, owoców i ziół (świeżych I gatunku) Zadanie 10 – Dostawa mrożonek. Zadanie 11 - Dostawa przypraw oraz innych produktów spożywczych.Wykonawca, zobowiązany jest załączyć do OFERTY – Załącznik Nr 4a „Formularz ilościowo-cenowy” oferowanych produktów. Wypełniony formularz musi umożliwić Zamawiającemu weryfikację oferowanych przez Wykonawcę produktów pod względem ilościowo-cenowym. Zadanie 7 – Dostawa mięsa wołowego i jego przetworów.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 4 do SWZ.

Część 8: 1) Przedmiotem zamówieni są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w podziale na 11 zadań (kategorii), spełniające parametry określone w załączniku nr 1 do umowy – Karta kontroli dostawy przyjęcia produktów. Wykonawca będzie dostarczał produkty własnym transportem przystosowanym do przewozu artykułów spożywczych zgodnie z HACCP w dni robocze, w godzinach wskazanych w zamówieniu.2) Wykonawca może złożyć ofertę na jedno, kilka lub wszystkie zadania.3) Przedmiot zamówienia został podzielony na 11 zadań: Zadanie 1 – Dostawa pieczywa świeżego, wyrobów piekarskich. Zadanie 2 – Dostawa produktów z przemiału zbóż – makarony/kasze/mąki/ryże Zadanie 3 –Dostawa jaj. Zadanie 4 – Dostawa artykułów mlecznych, nabiału. Zadanie 5 - Dostawa mięsa wieprzowego i jego przetworów. Zadanie 6 - Dostawa mięsa drobiowego i jego przetworów. Zadanie 7 – Dostawa mięsa wołowego i jego przetworów. Zadanie 8 - Dostawa ryb i przetworów rybnych. Zadanie 9 - Dostawa warzyw, owoców i ziół (świeżych I gatunku) Zadanie 10 – Dostawa mrożonek. Zadanie 11 - Dostawa przypraw oraz innych produktów spożywczych.Wykonawca, zobowiązany jest załączyć do OFERTY – Załącznik Nr 4a „Formularz ilościowo-cenowy” oferowanych produktów. Wypełniony formularz musi umożliwić Zamawiającemu weryfikację oferowanych przez Wykonawcę produktów pod względem ilościowo-cenowym. Zadanie 8 - Dostawa ryb i przetworów rybnych.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 4 do SWZ.

Część 9: 1) Przedmiotem zamówieni są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w podziale na 11 zadań (kategorii), spełniające parametry określone w załączniku nr 1 do umowy – Karta kontroli dostawy przyjęcia produktów. Wykonawca będzie dostarczał produkty własnym transportem przystosowanym do przewozu artykułów spożywczych zgodnie z HACCP w dni robocze, w godzinach wskazanych w zamówieniu.2) Wykonawca może złożyć ofertę na jedno, kilka lub wszystkie zadania.3) Przedmiot zamówienia został podzielony na 11 zadań: Zadanie 1 – Dostawa pieczywa świeżego, wyrobów piekarskich. Zadanie 2 – Dostawa produktów z przemiału zbóż – makarony/kasze/mąki/ryże Zadanie 3 –Dostawa jaj. Zadanie 4 – Dostawa artykułów mlecznych, nabiału. Zadanie 5 - Dostawa mięsa wieprzowego i jego przetworów. Zadanie 6 - Dostawa mięsa drobiowego i jego przetworów. Zadanie 7 – Dostawa mięsa wołowego i jego przetworów. Zadanie 8 - Dostawa ryb i przetworów rybnych. Zadanie 9 - Dostawa warzyw, owoców i ziół (świeżych I gatunku) Zadanie 10 – Dostawa mrożonek. Zadanie 11 - Dostawa przypraw oraz innych produktów spożywczych.Wykonawca, zobowiązany jest załączyć do OFERTY – Załącznik Nr 4a „Formularz ilościowo-cenowy” oferowanych produktów. Wypełniony formularz musi umożliwić Zamawiającemu weryfikację oferowanych przez Wykonawcę produktów pod względem ilościowo-cenowym. Zadanie 9 - Dostawa warzyw, owoców i ziół (świeżych I gatunku)Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 4 do SWZ.

Część 10: 1) Przedmiotem zamówieni są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w podziale na 11 zadań (kategorii), spełniające parametry określone w załączniku nr 1 do umowy – Karta kontroli dostawy przyjęcia produktów. Wykonawca będzie dostarczał produkty własnym transportem przystosowanym do przewozu artykułów spożywczych zgodnie z HACCP w dni robocze, w godzinach wskazanych w zamówieniu.2) Wykonawca może złożyć ofertę na jedno, kilka lub wszystkie zadania.3) Przedmiot zamówienia został podzielony na 11 zadań: Zadanie 1 – Dostawa pieczywa świeżego, wyrobów piekarskich. Zadanie 2 – Dostawa produktów z przemiału zbóż – makarony/kasze/mąki/ryże Zadanie 3 –Dostawa jaj. Zadanie 4 – Dostawa artykułów mlecznych, nabiału. Zadanie 5 - Dostawa mięsa wieprzowego i jego przetworów. Zadanie 6 - Dostawa mięsa drobiowego i jego przetworów. Zadanie 7 – Dostawa mięsa wołowego i jego przetworów. Zadanie 8 - Dostawa ryb i przetworów rybnych. Zadanie 9 - Dostawa warzyw, owoców i ziół (świeżych I gatunku) Zadanie 10 – Dostawa mrożonek. Zadanie 11 - Dostawa przypraw oraz innych produktów spożywczych.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 4 do SWZ.Wykonawca, zobowiązany jest załączyć do OFERTY – Załącznik Nr 4a „Formularz ilościowo-cenowy” oferowanych produktów. Wypełniony formularz musi umożliwić Zamawiającemu weryfikację oferowanych przez Wykonawcę produktów pod względem ilościowo-cenowym.

Część 11: 1) Przedmiotem zamówieni są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w podziale na 11 zadań (kategorii), spełniające parametry określone w załączniku nr 1 do umowy – Karta kontroli dostawy przyjęcia produktów. Wykonawca będzie dostarczał produkty własnym transportem przystosowanym do przewozu artykułów spożywczych zgodnie z HACCP w dni robocze, w godzinach wskazanych w zamówieniu.2) Wykonawca może złożyć ofertę na jedno, kilka lub wszystkie zadania.3) Przedmiot zamówienia został podzielony na 11 zadań: Zadanie 1 – Dostawa pieczywa świeżego, wyrobów piekarskich. Zadanie 2 – Dostawa produktów z przemiału zbóż – makarony/kasze/mąki/ryże Zadanie 3 –Dostawa jaj. Zadanie 4 – Dostawa artykułów mlecznych, nabiału. Zadanie 5 - Dostawa mięsa wieprzowego i jego przetworów. Zadanie 6 - Dostawa mięsa drobiowego i jego przetworów. Zadanie 7 – Dostawa mięsa wołowego i jego przetworów. Zadanie 8 - Dostawa ryb i przetworów rybnych. Zadanie 9 - Dostawa warzyw, owoców i ziół (świeżych I gatunku) Zadanie 10 – Dostawa mrożonek. Zadanie 11 - Dostawa przypraw oraz innych produktów spożywczych.Wykonawca, zobowiązany jest załączyć do OFERTY – Załącznik Nr 4a „Formularz ilościowo-cenowy” oferowanych produktów. Wypełniony formularz musi umożliwić Zamawiającemu weryfikację oferowanych przez Wykonawcę produktów pod względem ilościowo-cenowym. Zadanie 11 - Dostawa przypraw oraz innych produktów spożywczych.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 4 do SWZ.

ZP.3.2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 3200000, 15100000, 15200000, 15331170, 15500000, 15600000, 15810000, 15870000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Kujawsko-Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Kujawsko-Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się