Przetarg 12208132 - Sukcesywna dostawa produktów spożywczych na potrzeby...

   
Analizuj Zamówienie 12208132
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-12-09
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywna dostawa produktów spożywczych na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 1 z Oddziałami Integracyjnymi im. Powstańców Śląskich w 2026 r.

Część 1: 1. Dostawa świeżych warzyw i owoców2. S
zczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi dla części 1 - załącznik nr 1.1. do SWZ. Sposób wykonania zamówienia dla każdej części określa projekt umowy stanowiący Załącznik nr 2 do SWZ.3. Dostawy wraz z dokumentem dostawy realizowane będą, zgodnie ze złożonymi z wykorzystaniem poczty elektronicznej lub telefonicznie zamówieniami, w zależności od potrzeb zamawiającego w dni robocze, nie częściej niż 5 razy w tygodniu w godz. 6-9Zamawiający zastrzega sobie prawo do zamówienia dostawy w dogodnym dla siebie terminie.4. Szczegóły dotyczące produktów, ich ilość oraz gramaturę, zawiera zestawienie cenowe w zakresie części 1 – załącznik nr 1.1 do SWZ5. Zamawiający wymaga dostawy dostarczonych produktów środkiem transportu zgodnym z wymaganiami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia.6. Wszystkie artykuły muszą być zgodne z rozporządzeniem Ministra zdrowia z dnia 26 lipca 2016 w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełnić środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach.7. Zamawiający zastrzega sobie możliwość ograniczenia ilości zamawianych artykułów spożywczych, w szczególności w przypadku zmniejszenia się liczby żywionych dzieci lub ilości dni żywieniowych oraz niezamawiania artykułów spożywczych w okresie ferii zimowych, wakacji i przerw świątecznych i innych dni wolnych od zajęć przedszkolnych/szkolnych oraz dni, w których zajęcia nie będą się odbywały z powodu zdarzeń o charakterze nadzwyczajnym, nagłym i niezależnym od woli Zamawiającego. Wykonawcy nie przysługują roszczenia odszkodowawcze w tym zakresie. Stosownie do art. 433 ustawy Pzp, Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia ilości zamawianych artykułów nie więcej jednak niż o 50 %. Wykonawca otrzyma wynagrodzenie za rzeczywiście dostarczoną liczbę artykułów.

Część 2: 1. Dostawa drobiu, mięsa i wędlin2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi dla części 2 - załącznik nr 1.2. do SWZ. Sposób wykonania zamówienia dla każdej części określa projekt umowy stanowiący Załącznik nr 2 do SWZ.3. Dostawy wraz z dokumentem dostawy realizowane będą, zgodnie ze złożonymi z wykorzystaniem poczty elektronicznej lub telefonicznie zamówieniami, w zależności od potrzeb zamawiającego w dni robocze, nie częściej niż 5 razy w tygodniu w godzinach 6-6.30.Zamawiający zastrzega sobie prawo do zamówienia dostawy w dogodnym dla siebie terminie.4. Szczegóły dotyczące produktów, ich ilość oraz gramaturę, zawiera zestawienie cenowe w zakresie części 2 – załącznik nr 1.2 do SWZ5. Zamawiający wymaga dostawy dostarczonych produktów środkiem transportu zgodnym z wymaganiami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia.6. Wszystkie artykuły muszą być zgodne z rozporządzeniem Ministra zdrowia z dnia 26 lipca 2016 w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełnić środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach.7. Zamawiający zastrzega sobie możliwość ograniczenia ilości zamawianych artykułów spożywczych, w szczególności w przypadku zmniejszenia się liczby żywionych dzieci lub ilości dni żywieniowych oraz niezamawiania artykułów spożywczych w okresie ferii zimowych, wakacji i przerw świątecznych i innych dni wolnych od zajęć przedszkolnych/szkolnych oraz dni, w których zajęcia nie będą się odbywały z powodu zdarzeń o charakterze nadzwyczajnym, nagłym i niezależnym od woli Zamawiającego. Wykonawcy nie przysługują roszczenia odszkodowawcze w tym zakresie. Stosownie do art. 433 ustawy Pzp, Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia ilości zamawianych artykułów nie więcej jednak niż o 50 %. Wykonawca otrzyma wynagrodzenie za rzeczywiście dostarczoną liczbę artykułów.

Część 3: 1. Dostawa wyrobów garmażeryjnych2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi dla części 3 - załącznik nr 1.3. do SWZ. Sposób wykonania zamówienia dla każdej części określa projekt umowy stanowiący Załącznik nr 2 do SWZ.3. Dostawy wraz z dokumentem dostawy realizowane będą, zgodnie ze złożonymi z wykorzystaniem poczty elektronicznej lub telefonicznie zamówieniami, w zależności od potrzeb zamawiającego w dni robocze, nie częściej niż 5 razy w tygodniu w godz. 6-9.Zamawiający zastrzega sobie prawo do zamówienia dostawy w dogodnym dla siebie terminie.4. Szczegóły dotyczące produktów, ich ilość oraz gramaturę, zawiera zestawienie cenowe w zakresie części 3 – załącznik nr 1.3 do SWZ5. Zamawiający wymaga dostawy dostarczonych produktów środkiem transportu zgodnym z wymaganiami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia.6. Wszystkie artykuły muszą być zgodne z rozporządzeniem Ministra zdrowia z dnia 26 lipca 2016 w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełnić środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach.7. Zamawiający zastrzega sobie możliwość ograniczenia ilości zamawianych artykułów spożywczych, w szczególności w przypadku zmniejszenia się liczby żywionych dzieci lub ilości dni żywieniowych oraz niezamawiania artykułów spożywczych w okresie ferii zimowych, wakacji i przerw świątecznych i innych dni wolnych od zajęć przedszkolnych/szkolnych oraz dni, w których zajęcia nie będą się odbywały z powodu zdarzeń o charakterze nadzwyczajnym, nagłym i niezależnym od woli Zamawiającego. Wykonawcy nie przysługują roszczenia odszkodowawcze w tym zakresie. Stosownie do art. 433 ustawy Pzp, Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia ilości zamawianych artykułów nie więcej jednak niż o 50 %. Wykonawca otrzyma wynagrodzenie za rzeczywiście dostarczoną liczbę artykułów.

Część 4: 1. Dostawa artykułów spożywczych sypkich, przypraw i koncentratów.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi dla części 4 - załącznik nr 1.4. do SWZ. Sposób wykonania zamówienia dla każdej części określa projekt umowy stanowiący Załącznik nr 2 do SWZ.3. Dostawy wraz z dokumentem dostawy realizowane będą, zgodnie ze złożonymi z wykorzystaniem poczty elektronicznej lub telefonicznie zamówieniami, w zależności od potrzeb zamawiającego w dni robocze, nie częściej niż 5 razy w tygodniu w godz. 6-6:30.Zamawiający zastrzega sobie prawo do zamówienia dostawy w dogodnym dla siebie terminie.4. Szczegóły dotyczące produktów, ich ilość oraz gramaturę, zawiera zestawienie cenowe w zakresie części 4 – załącznik nr 1.4. do SWZ5. Zamawiający wymaga dostawy dostarczonych produktów środkiem transportu zgodnym z wymaganiami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia.6. Wszystkie artykuły muszą być zgodne z rozporządzeniem Ministra zdrowia z dnia 26 lipca 2016 w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełnić środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach.7. Zamawiający zastrzega sobie możliwość ograniczenia ilości zamawianych artykułów spożywczych, w szczególności w przypadku zmniejszenia się liczby żywionych dzieci lub ilości dni żywieniowych oraz niezamawiania artykułów spożywczych w okresie ferii zimowych, wakacji i przerw świątecznych i innych dni wolnych od zajęć przedszkolnych/szkolnych oraz dni, w których zajęcia nie będą się odbywały z powodu zdarzeń o charakterze nadzwyczajnym, nagłym i niezależnym od woli Zamawiającego. Wykonawcy nie przysługują roszczenia odszkodowawcze w tym zakresie. Stosownie do art. 433 ustawy Pzp, Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia ilości zamawianych artykułów nie więcej jednak niż o 50 %. Wykonawca otrzyma wynagrodzenie za rzeczywiście dostarczoną liczbę artykułów.

SP1/2/2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15000000, 15110000, 15130000, 15131100, 15610000, 15800000, 15831000, 15851100, 15870000, 15872000, 15894000, 15894300
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
12208106 2025-12-17
godz. 09:00
Śląskie Dostawa warzyw, owoców i ich przetworów wraz z transportem do Zespołu Szkół nr...
12208079 2025-12-17
godz. 09:00
Śląskie Dostawa artykułów ogólnospożywczych wraz z transportem do Zespołu Szkół nr 4...
12206855 2025-12-17
godz. 10:00
Warmińsko-Mazurskie Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Ośrodka Rehabilitacji Uzależnionych...
12201712 2025-12-18
godz. 09:00
Świętokrzyskie Sukcesywna dostawa różnych produktów spożywczych do Centrum Administracyjnego...
12207416 2025-12-18
godz. 12:00
Dolnośląskie wyroby garmażeryjne świeże
12205152 2025-12-19
godz. 14:00
Świętokrzyskie Zakup i dostawa artykułów spożywczych określony w pięciu pakietach: Pakiet nr...
12208745 2025-12-22
godz. 09:00
Podkarpackie Zakup i dostawa pozostałych (różnych) produktów ogólnospożywczych oraz miodu do...
12205892 2025-12-22
godz. 09:00
Zachodniopomorskie Zakup i dostawa świeżego mięsa, wędlin i drobiu.
12157000 2025-12-23
godz. 12:00
Dolnośląskie Dostawa mleka i przetworów mlecznych przeznaczonych dla pacjentów...
12156970 2025-12-29
godz. 09:00
Podlaskie Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 2...