Przetarg 8352637 - Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich do magazynów 33...

   
Analizuj Zamówienie 8352637 (zakończone)
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2021-08-24
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich do magazynów 33 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w m. Nowa Dęba, Kielce oraz Sandomierz
Numer referencyjny: Zp66/2021
Przedmiot zamówienia stanowi sukcesywna dostawa produktów mleczarskich do magazynów 33 Wojskowego Oddziału Gospodarczego zlokalizowanych w następujących miejscowościach:
a) Nowa Dęba, ul. Anieli Krzywoń 1,
b) Sandomierz, ul. Adama Mickiewicza 38,
c) Kielce, ul. Wojska Polskiego 300.
Niniejsze zamówienie zostało podzielone na 3 następujące części:
Część 1 - Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich do magazynu w Nowej Dębie;
Część 2 - Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich do magazynu w Kielcach;
Część 3 – Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich do magazynu w Sandomierzu.
Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich do magazynu w Nowej Dębie Część nr 1 Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich do magazynu w Nowej Dębie zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia. Ilości zostały wskazane w formularzu szczegółowej wyceny. Wykonawcy jako podmioty działające na rynku spożywczym, prowadzące zakłady obrotu żywnością lub gastronomii zobowiązane są zapewnić bezpieczeństwo żywności zgodnie z zasadami Hazard Analysis and Critical Control Points System, zwanym „systemem HACCP” (postępowanie mające na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności przez identyfikację i oszacowanie zagrożeń z punktu widzenia wymagań zdrowotnych żywności oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i obrotu żywnością, system ten ma również na celu określenie metod eliminacji lub ograniczania zagrożeń oraz ustalenie działań korygujących). W związku z powyższym Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia musi posiadać aktualne niżej wymienione dokumenty (w tym również przez okres obowiązywania umowy), które okaże na żądanie Zamawiającego tj. potwierdzenie wdrożonego systemu HACCP w formie certyfikatu HACCP wydanego przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju albo zaświadczenia właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem, wdrożonego systemu HACCP, potwierdzającej spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami będącymi przedmiotem zamówienia oraz do zapewnienia właściwej jakości tych artykułów.
Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich do magazynu w Kielcach Część nr 2 Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich do magazynu w Kielcach zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia. Ilości zostały wskazane w formularzu szczegółowej wyceny. Wykonawcy jako podmioty działające na rynku spożywczym, prowadzące zakłady obrotu żywnością lub gastronomii zobowiązane są zapewnić bezpieczeństwo żywności zgodnie z zasadami Hazard Analysis and Critical Control Points System, zwanym „systemem HACCP” (postępowanie mające na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności przez identyfikację i oszacowanie zagrożeń z punktu widzenia wymagań zdrowotnych żywności oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i obrotu żywnością, system ten ma również na celu określenie metod eliminacji lub ograniczania zagrożeń oraz ustalenie działań korygujących). W związku z powyższym Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia musi posiadać aktualne niżej wymienione dokumenty (w tym również przez okres obowiązywania umowy), które okaże na żądanie Zamawiającego tj. potwierdzenie wdrożonego systemu HACCP w formie certyfikatu HACCP wydanego przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju albo zaświadczenia właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem, wdrożonego systemu HACCP, potwierdzającej spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami będącymi przedmiotem zamówienia oraz do zapewnienia właściwej jakości tych artykułów.
Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich do magazynu w Sandomierzu Część nr 3 Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich do magazynu w Sandomierzu zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia. Ilości zostały wskazane w formularzu szczegółowej wyceny. Wykonawcy jako podmioty działające na rynku spożywczym, prowadzące zakłady obrotu żywnością lub gastronomii zobowiązane są zapewnić bezpieczeństwo żywności zgodnie z zasadami Hazard Analysis and Critical Control Points System, zwanym „systemem HACCP” (postępowanie mające na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności przez identyfikację i oszacowanie zagrożeń z punktu widzenia wymagań zdrowotnych żywności oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i obrotu żywnością, system ten ma również na celu określenie metod eliminacji lub ograniczania zagrożeń oraz ustalenie działań korygujących). W związku z powyższym Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia musi posiadać aktualne niżej wymienione dokumenty (w tym również przez okres obowiązywania umowy), które okaże na żądanie Zamawiającego tj. potwierdzenie wdrożonego systemu HACCP w formie certyfikatu HACCP wydanego przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju albo zaświadczenia właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem, wdrożonego systemu HACCP, potwierdzającej spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami będącymi przedmiotem zamówienia oraz do zapewnienia właściwej jakości tych artykułów.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15500000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podkarpackie, świętokrzyskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podkarpackie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10449699 2024-04-24
godz. 09:00
Opolskie Dostawa warzyw i owoców w rozbicie na 2 samodzielne części.
10431836 2024-04-24
godz. 09:30
Śląskie Dostawy artykułów spożywczych, mrożonek i gotowych produktów spożywczych Część 1: Część 1 - Artykuły spożywcze 1Przedmiot zamówienia został szczegółowo opisany w Formularz...
10440355 2024-04-25
godz. 10:00
Podkarpackie na dostawę mięsa oraz wyrobów wędliniarskich dla SPZOZ Sanok Część 1: dostawa wyroby drobiowe w 17 pozycjach asortymentowychSzczegółowy opis, zakres i wielkość przedmiotu zamówi...
10465648 2024-04-29
godz. 08:00
Podkarpackie Dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Dębicy i Oddziału Zewnętrznego w Chmielowie Część 1: PRZYPRAWY,SOSY ZIMNE,KAWA,HERBATA,PRODUKTY SOJOWE,WARZYWA PRZETWORZONE,WARZ...
10483528 2024-05-06
godz. 09:00
Mazowieckie Zakup i dostawa produktów spożywczych
10472874 2024-05-06
godz. 09:00
Pomorskie Sukcesywne dostawy różnych artykułów spożywczych na potrzeby Powiatowej Bursy Szkolnej w Człuchowie 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa różnych artykułów spożywczych, m.in. c...
10489342 2024-05-06
godz. 10:00
Podkarpackie Zakup i dostawa wody mineralnej gazowanej i niegazowanej. Dostawa wody mineralnej w butelkach 1 realizowana będzie max 2 raz w miesiącu na podstawie zamówienia składanego przez koordyna...
10488059 2024-05-07
godz. 10:00
Opolskie ZP.261.179.2024 Zakup wraz z dostawą gotowych mieszanek mlecznych i preparatów do opieki ERAS na okres od 01.06.2024 do 31.05.2025 PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Mieszanki mleczne i preparaty...
10416245 2024-05-07
godz. 10:00
Kujawsko-Pomorskie 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do stołówki Internatu Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego i VIII Liceum Ogólnokształcącego w Toruniu ul. Grunwaldzka 33/35. 2. Pr...
10433189 2024-05-24
godz. 10:00
Wielkopolskie Przedmiotem zamówienia jest systematyczna dostawa mięsa drobiowego i wieprzowego na potrzeby Szpitala Wojewódzkiego w Poznaniu i SZOZ nad Matką i Dzieckiem w Poznaniu. Sukcesywna dostawa...