Przetarg 12223670 - _Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby...
| Analizuj | Zamówienie 12223670 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-12-11 |
| przedmiot ogłoszenia | _Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby wyżywienia dzieci w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Dobieszowicach Część 1: CZĘŚĆ NR 1 RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWANE - w I-m gat unku, odpowiednio całe, zapach smak świeży, poodmrożeniu nie rozpadają się, bez glazury SHP maksymalny ubytek masy nie może przekroczyć 20% Część 2: CZĘŚĆ NR 2 OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE - w I-ej klasie, owoce, warzywa, powinny być nie zwiędnięte, skorupkatwarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza się nieregularny intensywnie kolor, skóragładka, lśniąca, miąższ soczysty.Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, nie popękane, nie sparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam,dostępne przez cały rok (np. papryka, cukinia, maliny), za wyjątkiem owoców i warzyw sezonowych opisanych szczegółowow formularzu asortymentowo-cenowym. Część 3: CZĘŚĆ NR 3 POZOSTAŁE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE – w I-ej klasie lub I-m gatunku, przyprawy zapach świeży po otwarciuproduktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się, twarde, sprężyste, produktyz puszek bez pleśni , mętnej konsystencji. Część 4: CZĘŚĆ NR 4 PIECZYWO I WYROBY CIASTKARSKIE – w I-ej klasie lub I-m gatunku, chrupkie, świeże, niegumiaste Część 5: CZĘŚĆ NR 5 MIĘSO I WYROBY MIĘSNE – w I-ej klasie lub I-m gatunku, barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowado czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu,wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego,parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety. Część 6: CZĘŚĆ NR 6 PRODUKTY MLECZARSKIE – w I-ej klasie lub I-m gatunku, świeżość, dobry smak po otwarciu produktów,niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty. Część 7: CZĘŚĆ NR 7 OWOCE i WARZYWA MROŻONE – w I-ej klasie lub I-m gatunku, owoce, warzywa odpowiednio mrożone,owoce i warzywa niepokruszone, bez lodu. ZSP_DOBIESZOWICE_1/2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3142500, 3200000, 15100000, 15200000, 15300000, 15331100, 15331400, 15400000, 15500000, 15600000, 15800000, 15810000, 15850000, 15981000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | śląskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | śląskie |