Przetarg 12182250 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu...
| Analizuj | Zamówienie 12182250 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-11-27 |
| przedmiot ogłoszenia | Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Placówek Edukacyjno-Wychowawczych w Lwówku Śląskim w 2026 roku. Część 1: Część NR 1. RÓŻNE PORODUKTY SPOŻYWCZE - przyprawy zapach świ eży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni, mętnej konsystencji Część 2: Część 2 PORODUKTY MLECZARSKIE - świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty. Część 3: Część NR 3. PRODUKTY ZWIERZĘCE, MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE - barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, mięso soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety. Dostrczone mięso ma być świeże nie mrożone. Część 4: Część NR 4 PIECZYWO - pieczywo świeże, z nocnego wypieku. ZPEW-ZP/4/2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 15100000, 15500000, 15800000, 15811000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Dolnośląskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Dolnośląskie |