Przetarg 12155439 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły...
| Analizuj | Zamówienie 12155439 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-11-24 |
| przedmiot ogłoszenia | Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej w Osiu w roku 2026 Część 1: Część I zamówienia. Mięso i wędlinyPrzedmiot zamówienia dotyczy sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych na potrzeby kuchni Szkoły Podstawowej w Osiu przy ul. Ks. Semraua 44, niezbędnych do sporządzenia posiłków, nieodpłatnie transportem własnym wykonawcy.Zamawiający ma prawo nie wykorzystać w okresie realizacji umowy pełnej szacowanej wartości zamówienia. Szczegółowy zakres asortymentowy zawierają formularze cenowe (załącznik nr 1a-1f).Wymagania stawiane Wykonawcy:• Wykonawca jest odpowiedzialny za jakość, zgodność z warunkami technicznymi i jakościowymi dla przedmiotu zamówienia.• Szczegółowe wymagania jakościowe przedmiotu zamówienia zostały ujęte w formularzach cenowych• Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy.• Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem Wykonawcy.• Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów fax. oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia.• Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. Część 2: Część II zamówienia. DróbPrzedmiot zamówienia dotyczy sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych na potrzeby kuchni Szkoły Podstawowej w Osiu przy ul. Ks. Semraua 44, niezbędnych do sporządzenia posiłków, nieodpłatnie transportem własnym wykonawcy.Zamawiający ma prawo nie wykorzystać w okresie realizacji umowy pełnej szacowanej wartości zamówienia. Szczegółowy zakres asortymentowy zawierają formularze cenowe (załącznik nr 1a-1f).Wymagania stawiane Wykonawcy:• Wykonawca jest odpowiedzialny za jakość, zgodność z warunkami technicznymi i jakościowymi dla przedmiotu zamówienia.• Szczegółowe wymagania jakościowe przedmiotu zamówienia zostały ujęte w formularzach cenowych• Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy.• Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem Wykonawcy.• Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów fax. oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia.• Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. Część 3: Część III zamówienia. PieczywoPrzedmiot zamówienia dotyczy sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych na potrzeby kuchni Szkoły Podstawowej w Osiu przy ul. Ks. Semraua 44, niezbędnych do sporządzenia posiłków, nieodpłatnie transportem własnym wykonawcy.Zamawiający ma prawo nie wykorzystać w okresie realizacji umowy pełnej szacowanej wartości zamówienia. Szczegółowy zakres asortymentowy zawierają formularze cenowe (załącznik nr 1a-1f).Wymagania stawiane Wykonawcy:• Wykonawca jest odpowiedzialny za jakość, zgodność z warunkami technicznymi i jakościowymi dla przedmiotu zamówienia.• Szczegółowe wymagania jakościowe przedmiotu zamówienia zostały ujęte w formularzach cenowych• Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy.• Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem Wykonawcy.• Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów fax. oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia.• Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. Część 4: Część IV zamówienia. MrożonkiPrzedmiot zamówienia dotyczy sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych na potrzeby kuchni Szkoły Podstawowej w Osiu przy ul. Ks. Semraua 44, niezbędnych do sporządzenia posiłków, nieodpłatnie transportem własnym wykonawcy.Zamawiający ma prawo nie wykorzystać w okresie realizacji umowy pełnej szacowanej wartości zamówienia. Szczegółowy zakres asortymentowy zawierają formularze cenowe (załącznik nr 1a-1f).Wymagania stawiane Wykonawcy:• Wykonawca jest odpowiedzialny za jakość, zgodność z warunkami technicznymi i jakościowymi dla przedmiotu zamówienia.• Szczegółowe wymagania jakościowe przedmiotu zamówienia zostały ujęte w formularzach cenowych• Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy.• Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem Wykonawcy.• Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów fax. oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia.• Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. Część 5: Część V zamówienia. Warzywa i owocePrzedmiot zamówienia dotyczy sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych na potrzeby kuchni Szkoły Podstawowej w Osiu przy ul. Ks. Semraua 44, niezbędnych do sporządzenia posiłków, nieodpłatnie transportem własnym wykonawcy.Zamawiający ma prawo nie wykorzystać w okresie realizacji umowy pełnej szacowanej wartości zamówienia. Szczegółowy zakres asortymentowy zawierają formularze cenowe (załącznik nr 1a-1f).Wymagania stawiane Wykonawcy:• Wykonawca jest odpowiedzialny za jakość, zgodność z warunkami technicznymi i jakościowymi dla przedmiotu zamówienia.• Szczegółowe wymagania jakościowe przedmiotu zamówienia zostały ujęte w formularzach cenowych• Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy.• Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem Wykonawcy.• Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów fax. oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia.• Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. Część 6: Część VI zamówienia. Produkty spożywcze różnePrzedmiot zamówienia dotyczy sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych na potrzeby kuchni Szkoły Podstawowej w Osiu przy ul. Ks. Semraua 44, niezbędnych do sporządzenia posiłków, nieodpłatnie transportem własnym wykonawcy.Zamawiający ma prawo nie wykorzystać w okresie realizacji umowy pełnej szacowanej wartości zamówienia. Szczegółowy zakres asortymentowy zawierają formularze cenowe (załącznik nr 1a-1f).Wymagania stawiane Wykonawcy:• Wykonawca jest odpowiedzialny za jakość, zgodność z warunkami technicznymi i jakościowymi dla przedmiotu zamówienia.• Szczegółowe wymagania jakościowe przedmiotu zamówienia zostały ujęte w formularzach cenowych• Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy.• Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem Wykonawcy.• Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów fax. oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia.• Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. SP.O.261.1.2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3220000, 15000000, 15112000, 15800000, 15811000, 15896000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Kujawsko-Pomorskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Kujawsko-Pomorskie |