Przetarg 12198214 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki...

   
Analizuj Zamówienie 12198214
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-12-04
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Leśniczanka w Centrum Kultury i Bibliotece Publicznej w Zwierzyńcu w 2026 roku

Część 1: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy
artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby bieżącego żywienia w asortymencie i ilościach ujętych w zestawieniach stanowiących załącznik w formacie EXCEL – Załącznik nr 1.1 do SWZ. Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy każdorazowo powinny być dostosowane wagowo do składanego zamówienia.Określona ilość artykułów spożywczych w formularzu cenowym jest ilością szacunkową i może ulec zmianie. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zakupu mniejszej ilości produktów. Powyższe nie może stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę roszczeń o zakup pozostałej ilości produktów ani o zapłatę równowartości niezamówionychproduktów czy odszkodowania za ich niezamówienie. Zamawiający zastrzega prawo do niewykorzystania całości bądź części zamówienia, a Wykonawca oświadcza, że niebędzie z tego powodu wnosił żadnych roszczeń. Wykonawca będzie dostarczać artykuły spożywcze zgodnie z wymaganiami stacji sanitarno-epidemiologicznej. Warunki dostawy towarów: czystość towarów, higiena osobista konwojenta-dostawcy, dostawa w pojazdach przystosowanych, tj. dla żywności wymagającej przechowywania w warunkach chłodniczych temperatura od 0-4 st. C, dla żywności mrożonej -18 st. C.Dostawa codziennie wg zapotrzebowania sporządzonego przez uprawnionego pracownika Centrum Kultury i Biblioteki Publicznej w Zwierzyńcu. Artykuły muszą byćświeże, dobrej jakości, dostarczane terminowo, zgodnie z zamówieniem. Zamawiający zastrzega sobie możliwość sprawdzenia cen artykułów.

Część 2: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby bieżącego żywienia w asortymencie i ilościach ujętych w zestawieniach stanowiących załącznik w formacie EXCEL – Załącznik nr 1.2 do SWZ. Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy każdorazowo winny być dostosowane wagowo do składanego zamówienia. Określona ilość artykułów spożywczych w formularzu cenowym jest ilością szacunkową. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zakupu mniejszej ilości produktów. Powyższe nie może stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę roszczeń o zakup pozostałej ilości produktów ani o zapłatę równowartości niezamówionych produktów czy odszkodowania za ich niezamówienie.Zamawiający zastrzega prawo do niewykorzystania całości bądź części zamówienia, a Wykonawca oświadcza, że nie będzie z tego powodu wnosił żadnych roszczeń.Wykonawca dostarczać będzie artykuły spożywcze zgodnie z wymaganiami stacji sanitarno-epidemiologicznej. Warunki dostawy towarów: czystość towarów, higiena osobista konwojenta-dostawcy, dostawa w pojazdach przystosowanych, tj. dla żywności wymagającej przechowywania w warunkach chłodniczych temperatura od 0-4 st. C, dla żywności mrożonej -18 st. C.Dostawa codzienne wg zapotrzebowania sporządzonego przez uprawnionego pracownika Centrum Kultury i Biblioteki Publicznej w Zwierzyńcu. Artykuły muszą byćświeże, dobrej jakości, dostarczane terminowo, zgodnie z zamówieniem. Zamawiający zastrzega sobie możliwość sprawdzenia cen artykułów.

Część 3: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby bieżącego żywienia w asortymencie i ilościach ujętych w zestawieniach stanowiących załącznik w formacie EXCEL – Załącznik nr 1.3 do SWZ. Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy, każdorazowo winny być dostosowane wagowo do składanego zamówienia.Określona ilość artykułów spożywczych w formularzu cenowym jest ilością szacunkową. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zakupu mniejszej ilości produktów. Powyższe nie może stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę roszczeń o zakup pozostałej ilości produktów ani o zapłatę równowartości niezamówionych produktów czy odszkodowania za ich niezamówienie.Zamawiający zastrzega prawo do niewykorzystania całości bądź części zamówienia, a Wykonawca oświadcza, że nie będzie z tego powodu wnosił żadnych roszczeń.Wykonawca dostarczać będzie artykuły spożywcze zgodnie z wymaganiami stacji sanitarno-epidemiologicznej. Warunki dostawy towarów: czystość towarów, higiena osobista konwojenta-dostawcy, dostawa w pojazdach przystosowanych, tj. dla żywności wymagającej przechowywania w warunkach chłodniczych temperatura od 0-4 st. C, dla żywności mrożonej -18 st. C. Dostawa codziennie wg zapotrzebowania sporządzonego przez uprawnionego pracownika Centrum Kultury i Biblioteki Publicznej w Zwierzyńcu. Artykuły muszą być świeże, dobrej jakości, dostarczane terminowo, zgodnie z zamówieniem. Zamawiający zastrzega sobie możliwość sprawdzenia cen artykułów.

Część 4: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby bieżącego żywienia w asortymencie i ilościach ujętych w zestawieniach stanowiących załącznik w formacie EXCEL – Załącznik nr 1.4 do SWZ. Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy, każdorazowo winny być dostosowane wagowo do składanego zamówienia.Określona ilość artykułów spożywczych w formularzu cenowym jest ilością szacunkową. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zakupu mniejszej ilości produktów. Powyższe nie może stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę roszczeń o zakup pozostałej ilości produktów ani o zapłatę równowartości niezamówionych produktów czy odszkodowania za ich niezamówienie.Zamawiający zastrzega prawo do niewykorzystania całości bądź części zamówienia, a Wykonawca oświadcza, że nie będzie z tego powodu wnosił żadnych roszczeń.Wykonawca dostarczać będzie artykuły spożywcze zgodnie z wymaganiami stacji sanitarno- epidemiologicznej. Warunki dostawy towarów: czystość towarów, higiena osobista konwojenta-dostawcy, dostawa w pojazdach przystosowanych tj. dla żywności wymagającej przechowywania w warunkach chłodniczych temperatura od 0-4 st. C, dla żywności mrożonej -18 st. C.Dostawa codzienne wg zapotrzebowania sporządzonego przez uprawnionego pracownika Centrum Kultury w Zwierzyńcu. Artykuły muszą być świeże, dobrej jakości, dostarczane terminowo, zgodnie z zamówieniem. Zamawiający zastrzega sobie możliwość sprawdzenia cen artykułów. Niedopuszczalne są produkty uszkodzone, a także zniszczone lub otwarteopakowania albo hermetycznie nieszczelne, bądź dostarczane w opakowaniach zastępczych/nieoryginalnych.

Część 5: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby bieżącego żywienia w asortymencie i ilościach ujętych w zestawieniach stanowiących załącznik w formacie EXCEL – Załącznik nr 1.5 do SWZ. Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy, każdorazowo winny być dostosowane wagowo do składanego zamówienia.Określona ilość artykułów spożywczych w formularzu cenowym jest ilością szacunkową. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zakupu mniejszej ilości produktów. Powyższe nie może stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę roszczeń o zakup pozostałej ilości produktów ani o zapłatę równowartości niezamówionych produktów czy odszkodowania za ich niezamówienie. Zamawiający zastrzega prawo do niewykorzystania całości bądź części zamówienia, a Wykonawca oświadcza, że nie będzie z tego powodu wnosił żadnych roszczeń. Wykonawca dostarczać będzie artykuły spożywcze zgodnie z wymaganiami stacji sanitarno-epidemiologicznej. Warunki dostawy towarów: czystość towarów, higiena osobista konwojenta-dostawcy, dostawa w pojazdach przystosowanych, tj. dla żywności wymagającej przechowywania w warunkach chłodniczych temperatura od 0-4 st. C, dla żywności mrożonej -18 st. C. Dostawa codzienne wg zapotrzebowania sporządzonego przez uprawnionego pracownika Centrum Kultury w Zwierzyńcu. Artykuły muszą być świeże, dobrej jakości, dostarczane terminowo, zgodnie z zamówieniem. Niedopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, a także zniszczone lub otwarte opakowania albo hermetycznie nieszczelne, bądź dostarczane w opakowaniach zastępczych/nieoryginalnych. Zamawiający zastrzega sobie możliwość sprawdzenia cen artykułów.

Część 6: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby bieżącego żywienia w asortymencie i ilościach ujętych w zestawieniach stanowiących załącznik w formacie EXCEL – Załącznik nr 1.6 do SWZ. Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy każdorazowo winny być dostosowane wagowo do składanego zamówienia.Określona ilość artykułów spożywczych w formularzu cenowym jest ilością szacunkową. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zakupu mniejszej ilości produktów. Powyższe nie może stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę roszczeń o zakup pozostałej ilości produktów ani o zapłatę równowartości niezamówionych produktów czy odszkodowaniaza ich niezamówienie. Zamawiający zastrzega prawo do niewykorzystania całości bądź części zamówienia, a Wykonawca oświadcza, że nie będzie z tego powodu wnosił żadnych roszczeń.Wykonawca będzie dostarczać artykuły spożywcze zgodnie z wymaganiami stacji sanitarno-epidemiologicznej. Warunki dostawy towarów: czystość towarów, higiena osobista konwojenta-dostawcy, dostawa w pojazdach przystosowanych, tj. dla żywności wymagającej przechowywania w warunkach chłodniczych temperatura od 0-4 st. C, dla żywności mrożonej -18 st. C. Dostawa codziennie wg zapotrzebowania sporządzonego przez uprawnionego pracownika Centrum Kultury i Biblioteki Publicznej w Zwierzyńcu. Artykuły muszą byćświeże, dobrej jakości, dostarczane terminowo, zgodnie z zamówieniem. Zamawiający zastrzega sobie możliwość sprawdzenia cen artykułów. Wszystkie artykuły suche powinny być pakowane w czyste opakowania jednostkowe,przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniące zawartość przed uszkodzeniem. Niedopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, a także zniszczone lub otwarteopakowania albo hermetycznie nieszczelne, bądź dostarczane w opakowaniach zastępczych/nieoryginalnych. Artykuły piekarnicze powinny być dostarczane suche, bez obecności szkodników oraz uszkodzeń przez nich wyrządzonych, bez śladów pleśni czy wilgoci, bez obcych zapachów. Niedopuszczalne są produkty uszkodzonemechanicznie, połamane, niewyrośnięte, zakalcowate wewnątrz lub o zbyt ciemnym kolorze skórki.

Część 7: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby bieżącego żywienia w asortymencie i ilościach ujętych w zestawieniach stanowiących załącznik w formacie EXCEL – Załącznik nr 1.7 do SWZ. Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy każdorazowo winny być dostosowane wagowo do składanego zamówienia.Określona ilość artykułów spożywczych w formularzu cenowym jest ilością szacunkową. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zakupu mniejszej ilości produktów. Powyższe nie może stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę roszczeń o zakup pozostałej ilości produktów ani o zapłatę równowartości niezamówionych produktów czy odszkodowaniaza ich niezamówienie. Zamawiający zastrzega prawo do niewykorzystania całości bądź części zamówienia, a Wykonawca oświadcza, że nie będzie z tego powodu wnosił żadnych roszczeń.Wykonawca dostarczać będzie artykuły spożywcze zgodnie z wymaganiami stacji sanitarno-epidemiologicznej. Warunki dostawy towarów: czystość towarów, higiena osobista konwojenta-dostawcy, dostawa w pojazdach przystosowanych, tj. dla żywności wymagającej przechowywania w warunkach chłodniczych temperatura od 0-4 st. C, dla żywności mrożonej -18 st. C. Dostawa codziennie wg zapotrzebowania sporządzonego przez uprawnionego pracownika Centrum Kultury i Biblioteki Publicznej w Zwierzyńcu. Artykuły muszą być świeże, dobrej jakości, dostarczane terminowo, zgodnie z zamówieniem. Zamawiający zastrzega sobie możliwość sprawdzenia cen artykułów. Wszystkie artykuły suche powinny być pakowane w czyste opakowania jednostkowe,przeznaczone do kontaktu z żywnością, chroniące zawartość przed uszkodzeniem. Kasze powinny być suche, bez obecności szkodników oraz uszkodzeń przez nich wyrządzonych,bez śladów pleśni czy wilgoci. Niedopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, a także zniszczone lub otwarte opakowania albo hermetycznie nieszczelne, bądź dostarczane w opakowaniach zastępczych/nieoryginalnych. Kasze muszą być suche, bez obecności szkodników oraz uszkodzeń przez nich wyrządzonych, bez śladów pleśni czy wilgoci, bez obcych zapachów.

Część 8: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby bieżącego żywienia w asortymencie i ilościach ujętych w zestawieniach stanowiących załącznik w formacie EXCEL – Załącznik nr 1.8 do SWZ. Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy każdorazowo winny być dostosowane wagowo do składanego zamówienia.Określona ilość artykułów spożywczych w formularzu cenowym jest ilością szacunkową. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zakupu mniejszej ilości produktów. Powyższe nie może stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę roszczeń o zakup pozostałej ilości produktów ani o zapłatę równowartości niezamówionych produktów czy odszkodowania za ich niezamówienie. Zamawiający zastrzega prawo do niewykorzystania całości bądź części zamówienia, a Wykonawca oświadcza, że nie będzie z tego powodu wnosił żadnych roszczeń. Wykonawca będzie dostarczać artykuły spożywcze zgodnie z wymaganiami stacji sanitarno-epidemiologicznej. Warunki dostawy towarów: czystość towarów, higiena osobista konwojenta-dostawcy, dostawa w pojazdach przystosowanych, tj. dla żywności wymagającej przechowywania w warunkach chłodniczych temperatura od 0-4 st. C, dla żywności mrożonej -18 st. C. Dostawa codziennie wg zapotrzebowania sporządzonego przez uprawnionego pracownika Centrum Kultury i Biblioteki Publicznej w Zwierzyńcu. Artykuły muszą byćświeże, dobrej jakości, dostarczane terminowo, zgodnie z zamówieniem. Zamawiający zastrzega sobie możliwość sprawdzenia cen artykułów.Wszystkie artykuły muszą być pakowane w czyste opakowania jednostkowe przeznaczone do kontaktu z żywnością, chroniące zawartość przed uszkodzeniem. Niedopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, a także zniszczone lub otwarte opakowania albo hermetycznie nieszczelne, bądź dostarczane w opakowaniach zastępczych/nieoryginalnych

CK.361.05.2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 15000000, 15110000, 15112100, 15130000, 15131100, 15220000, 15300000, 15331170, 15500000, 15800000, 15810000, 15894300
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubelskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze