Przetarg 12183512 - SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA ZESPOŁU...
| Analizuj | Zamówienie 12183512 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-11-28 |
| przedmiot ogłoszenia | SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA ZESPOŁU SZKOLNO-PRZEDSZKOLNEGO w Turzy Śl. w 2026 r. Część 1: Pieczywo-chrupiące, świeże, niegumiaste Część 2: WODA ŹRÓDLANA- woda w 1 ,5 l butelkach o niskim stopniu zmineralizowania (poniżej 500mg/l) Część 3: JAJKA - świeże ściółkowe, klasa A, wielkość L Część 4: DRÓB - Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja,powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, filety z kurczaka pojedyńcze Część 5: MIĘSO WIEPRZOWE, WOŁOWE, WĘDLINY- Mięso najwyższej jakości, świeże, niemrożone, o barwie i zapachucharakterystycznych dla danego rodzaju, jędrne, elastyczne, pochodzące z produkcji krajowej. Wędliny, kiełbasy,zawierające min.85% mięsa, najwyższej jakości, świeże, osłony ściśle przylegające do farszu, o czystej suchej powierzchni icharakterystycznym dla danego asortymentu zapachu i wyglądzie, bez konserwantów i ulepszaczy oraz MOM (mięsaoddzielanego mechanicznie). Rolada wieprzowa z farszem mięsnym bez dodatków ulepszaczy i konserwantów, o zapachu ibarwie charakterystycznej dla użytego rodzaju, mięso jędrne, elastyczne, lekko wilgotne, niedopuszczalne zabrudzenie,pleśń, oślizgłość oraz kwaśny zapach. Część 6: NABIAŁ- Wszystkie produkty nabiałowe najwyższej jakości w początkowej fazie przydatności do spożycia. Jogurty owocowebez dodatku syropu glukozowo -fruktozowego oraz konserwantów Część 7: RYBY MROŻONE, MROŻONE WARZYWA, OWOCE, PRODUKTY GŁĘBOKO MROŻONE- Ryby mrożone o barwie izapachu charakterystycznym dla danego rodzaju, bez skóry, bez glazury.Owoce, warzywa mrożone najwyższej jakości, pierwszego gatunku, o kształcie i barwie charakterystycznej dla produktuwyjściowego, sypkie, nie zbrylone Część 8: Warzywa świeże, całe, zdrowe (bez oznak gnicia, śladów pleśni, zmarznięcia), czyste, wolne od szkodników i szkód przeznich wyrządzonych, jędrne, pozbawione nieprawidłowej wilgotności zewnętrznej.Owoce świeże, całe, czyste, jędrne, zdrowe (bez objawów gnicia, śladów pleśni, zmarznięcia), dojrzałe wolne od owadów iszkodników oraz uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodniki, o smaku i zapachu charakterystycznym dla danego rodzaju, bez stłuczeń, pozbawione nieprawidłowej wilgotności zewnętrznej. Część 9: makaron sporządzony z najwyższej jakości mąki, zawiera pszenice durum, po ugotowaniu nie skleja się, jest twardy i sprężysty, zachowuje naturalny zapach Część 10: Przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejaniasię twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni, mętnej konsystencji. Produkty w oryginalnych opakowaniachproducenta, nieuszkodzone, z odpowiednio długim terminem ważności dla danego rodzaju. Koncentrat pomidorowy min 28-30%. Baza sosu pomidorowego z kawałków pomidorów min. 77% pomidorów. ZSP.D.261.S1.2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3142500, 15112000, 15113000, 15131100, 15131400, 15220000, 15300000, 15320000, 15331170, 15331420, 15331500, 15332200, 15332400, 15420000, 15431100, 15500000, 15511000, 15512000, 15530000, 15550000, 15551300, 15612100, 15613000, 15614000, 15800000, 15810000, 15831000, 15840000, 15851100, 15860000, 15870000, 15896000, 15981400, 41100000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | śląskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | śląskie |