Przetarg 12183512 - SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA ZESPOŁU...

   
Analizuj Zamówienie 12183512
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-11-28
przedmiot ogłoszenia
SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA ZESPOŁU SZKOLNO-PRZEDSZKOLNEGO w Turzy Śl. w 2026 r.

Część 1: Pieczywo-chrupiące, świeże, niegumiaste

Część 2: WODA ŹRÓDLANA- woda w 1
,5 l butelkach o niskim stopniu zmineralizowania (poniżej 500mg/l)

Część 3: JAJKA - świeże ściółkowe, klasa A, wielkość L

Część 4: DRÓB - Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja,powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, filety z kurczaka pojedyńcze

Część 5: MIĘSO WIEPRZOWE, WOŁOWE, WĘDLINY- Mięso najwyższej jakości, świeże, niemrożone, o barwie i zapachucharakterystycznych dla danego rodzaju, jędrne, elastyczne, pochodzące z produkcji krajowej. Wędliny, kiełbasy,zawierające min.85% mięsa, najwyższej jakości, świeże, osłony ściśle przylegające do farszu, o czystej suchej powierzchni icharakterystycznym dla danego asortymentu zapachu i wyglądzie, bez konserwantów i ulepszaczy oraz MOM (mięsaoddzielanego mechanicznie). Rolada wieprzowa z farszem mięsnym bez dodatków ulepszaczy i konserwantów, o zapachu ibarwie charakterystycznej dla użytego rodzaju, mięso jędrne, elastyczne, lekko wilgotne, niedopuszczalne zabrudzenie,pleśń, oślizgłość oraz kwaśny zapach.

Część 6: NABIAŁ- Wszystkie produkty nabiałowe najwyższej jakości w początkowej fazie przydatności do spożycia. Jogurty owocowebez dodatku syropu glukozowo -fruktozowego oraz konserwantów

Część 7: RYBY MROŻONE, MROŻONE WARZYWA, OWOCE, PRODUKTY GŁĘBOKO MROŻONE- Ryby mrożone o barwie izapachu charakterystycznym dla danego rodzaju, bez skóry, bez glazury.Owoce, warzywa mrożone najwyższej jakości, pierwszego gatunku, o kształcie i barwie charakterystycznej dla produktuwyjściowego, sypkie, nie zbrylone

Część 8: Warzywa świeże, całe, zdrowe (bez oznak gnicia, śladów pleśni, zmarznięcia), czyste, wolne od szkodników i szkód przeznich wyrządzonych, jędrne, pozbawione nieprawidłowej wilgotności zewnętrznej.Owoce świeże, całe, czyste, jędrne, zdrowe (bez objawów gnicia, śladów pleśni, zmarznięcia), dojrzałe wolne od owadów iszkodników oraz uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodniki, o smaku i zapachu charakterystycznym dla danego rodzaju, bez stłuczeń, pozbawione nieprawidłowej wilgotności zewnętrznej.

Część 9: makaron sporządzony z najwyższej jakości mąki, zawiera pszenice durum, po ugotowaniu nie skleja się, jest twardy i sprężysty, zachowuje naturalny zapach

Część 10: Przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejaniasię twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni, mętnej konsystencji. Produkty w oryginalnych opakowaniachproducenta, nieuszkodzone, z odpowiednio długim terminem ważności dla danego rodzaju. Koncentrat pomidorowy min 28-30%. Baza sosu pomidorowego z kawałków pomidorów min. 77% pomidorów.

ZSP.D.261.S1.2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 15112000, 15113000, 15131100, 15131400, 15220000, 15300000, 15320000, 15331170, 15331420, 15331500, 15332200, 15332400, 15420000, 15431100, 15500000, 15511000, 15512000, 15530000, 15550000, 15551300, 15612100, 15613000, 15614000, 15800000, 15810000, 15831000, 15840000, 15851100, 15860000, 15870000, 15896000, 15981400, 41100000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze