Przetarg 12179357 - SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA ZESPOŁU...

   
Analizuj Zamówienie 12179357
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-11-26
przedmiot ogłoszenia
SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA ZESPOŁU SZKOLNO-PRZEDSZKOLNEGO W GORZYCACH W 2026 r.

Część 1: PIECZYWO- chrupiące, świeże niegumiaste,

Część 2: WODA ŹRÓDLANA-woda w d
użych 18,9 l butelkach o niskim stopniu zmineralizowania (poniżej 500mg/l) wraz z bezpłatnym udostępnieniem i użytkowaniem estetycznego i nowoczesnego urządzenia dozującego (dystrybutora) zapewniającego minimum wodę o temperaturze pokojowej.

Część 3: JAJKA- świeże, ściółkowe, klasa A, wielkość L

Część 4: DRÓB, WĘDLINY DROBIOWE - Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu. Wędliny zawierające min 90% mięsa, chude (bez żył) najwyższej jakości, świeże osłony ściśle przylegające do farszu, o czystej suchej powierzchni i charakterystycznym dla danego asortymentu zapachu i wyglądzie, bez konserwantów i ulepszaczy oraz MOM (mięsa oddzielanego mechanicznie).

Część 5: MIĘSO WIEPRZOWE, WOŁOWE, WĘDLINY- Mięso najwyższej jakości, świeże, niemrożone, o barwie i zapachu charakterystycznych dla danego rodzaju, jędrne, elastyczne.Wędliny, kiełbasy, zawierające min.90% mięsa, chude ( bez żył ) najwyższej jakości, świeże, osłony ściśle przylegające do farszu, o czystej suchej powierzchni i charakterystycznym dla danego asortymentu zapachu i wyglądzie, bez konserwantów i ulepszaczy oraz MOM (mięsa oddzielanego mechanicznie). Rolada wieprzowa z farszem mięsnym bez dodatków ulepszaczy i konserwantów, o zapachu i barwie charakterystycznej dla użytego rodzaju, mięso jędrne, elastyczne, lekko wilgotne, niedopuszczalne zabrudzenie, pleśń, oślizgłość oraz kwaśny zapach.

Część 6: NABIAŁ - Wszystkie produkty nabiałowe najwyższej jakości w początkowej fazie przydatności do spożycia. Jogurty owocowe bez dodatku syropu glukozowo - fruktozowego oraz konserwantów.

Część 7: RYBY MROŻONE, MROŻONE WARZYWA, OWOCE, PRODUKTY GŁĘBOKO MROŻONE- Ryby mrożone o barwie i zapachu charakterystycznym dla danego rodzaju, bez skóry, bez glazury.Owoce, warzywa mrożone najwyższej jakości, pierwszego gatunku, o kształcie i barwie charakterystycznej dla produktu wyjściowego, sypkie, nie zbrylone, kraj pochodzenia POLSKA.

Część 8: 8 ŚWIEŻE OWOCE, WARZYWA- Warzywa świeże, całe, zdrowe (bez oznak gnicia, śladów pleśni, zmarznięcia), czyste, wolne od szkodników i szkód przez nich wyrządzonych, jędrne, pozbawione nieprawidłowej wilgotności zewnętrznej.Owoce świeże, całe, czyste, jędrne, zdrowe (bez objawów gnicia, śladów pleśni, zmarznięcia), dojrzałe wolne od owadów i szkodników oraz uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodniki, o smaku i zapachu charakterystycznym dla danego rodzaju, bez stłuczeń, pozbawione nieprawidłowej wilgotności zewnętrznej.

Część 9: MAKARONY, KONCENTRATY- Makaron sporządzony z najwyższej jakości mąki, zawiera pszenice durum, po ugotowaniu nie skleja się, jest twardy i sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor. Koncentrat pomidorowy min.28-30%. Baza sosu pomidorowego z kawałkami pomidorów min. 77% pomidorów.

Część 10: RÓŻNE PRODUKTY: MĄCZNE, SYPKIE, PRZETWORZONE, PRZYPRAWY- Przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni , mętnej konsystencji. Produkty w oryginalnych opakowaniach producenta, nieuszkodzone, z odpowiednio długim terminem ważności dla danego rodzaju.

ZSP.26.2.Ż.2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 3212000, 3220000, 15111100, 15112000, 15113000, 15131100, 15131135, 15131400, 15220000, 15300000, 15320000, 15331170, 15331420, 15331500, 15332000, 15420000, 15500000, 15612100, 15613000, 15614000, 15810000, 15831000, 15840000, 15851100, 15860000, 15870000, 15896000, 41100000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
12179976 2025-12-04
godz. 08:00
Małopolskie Zakup i dostawa artykułów spożywczych na 2026r. Część 1: część nr 1 - jaja...
12182502 2025-12-04
godz. 10:30
Podkarpackie Sukcesywna dostawa owoców i warzyw dla stołówki Zespołu Szkolno-Przedszkolnego...
12182499 2025-12-04
godz. 10:30
Podkarpackie Sukcesywna dostawa pieczywa dla stołówki Zespołu Szkołno-Przedszkolnego Nr 4 w...
12177253 2025-12-04
godz. 15:00
Podkarpackie Zakup i sukcesywną dostawę ryb i mrożonek
11736268 2025-12-04
godz. 15:30
Dolnośląskie Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do Okręgowego Ośrodka Wychowawczego...
12179968 2025-12-04
godz. 16:00
Małopolskie I. Nazwa zamówienia: Dostawy żywności – warzywa i owoce – dla potrzeb kuchni...
12181599 2025-12-05
godz. 08:50
Lubuskie DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO ZESPOŁU EDUKACYJNEGO W TRZCIELU NA ROK 2026...
12181650 2025-12-05
godz. 09:00
Śląskie Zakup artykułów żywnościowych (produktów spożywczych) dla Miejskiego...
11909052 2025-12-05
godz. 10:00
Mazowieckie DOSTAWA OWOCÓW ORAZ WARZYW.
11909050 2025-12-05
godz. 10:00
Mazowieckie DOSTAWA MLEKA ORAZ NABIAŁU.