Przetarg 12179357 - SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA ZESPOŁU...
| Analizuj | Zamówienie 12179357 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-11-26 |
| przedmiot ogłoszenia | SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA ZESPOŁU SZKOLNO-PRZEDSZKOLNEGO W GORZYCACH W 2026 r. Część 1: PIECZYWO- chrupiące, świeże niegumiaste, Część 2: WODA ŹRÓDLANA-woda w d użych 18,9 l butelkach o niskim stopniu zmineralizowania (poniżej 500mg/l) wraz z bezpłatnym udostępnieniem i użytkowaniem estetycznego i nowoczesnego urządzenia dozującego (dystrybutora) zapewniającego minimum wodę o temperaturze pokojowej. Część 3: JAJKA- świeże, ściółkowe, klasa A, wielkość L Część 4: DRÓB, WĘDLINY DROBIOWE - Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu. Wędliny zawierające min 90% mięsa, chude (bez żył) najwyższej jakości, świeże osłony ściśle przylegające do farszu, o czystej suchej powierzchni i charakterystycznym dla danego asortymentu zapachu i wyglądzie, bez konserwantów i ulepszaczy oraz MOM (mięsa oddzielanego mechanicznie). Część 5: MIĘSO WIEPRZOWE, WOŁOWE, WĘDLINY- Mięso najwyższej jakości, świeże, niemrożone, o barwie i zapachu charakterystycznych dla danego rodzaju, jędrne, elastyczne.Wędliny, kiełbasy, zawierające min.90% mięsa, chude ( bez żył ) najwyższej jakości, świeże, osłony ściśle przylegające do farszu, o czystej suchej powierzchni i charakterystycznym dla danego asortymentu zapachu i wyglądzie, bez konserwantów i ulepszaczy oraz MOM (mięsa oddzielanego mechanicznie). Rolada wieprzowa z farszem mięsnym bez dodatków ulepszaczy i konserwantów, o zapachu i barwie charakterystycznej dla użytego rodzaju, mięso jędrne, elastyczne, lekko wilgotne, niedopuszczalne zabrudzenie, pleśń, oślizgłość oraz kwaśny zapach. Część 6: NABIAŁ - Wszystkie produkty nabiałowe najwyższej jakości w początkowej fazie przydatności do spożycia. Jogurty owocowe bez dodatku syropu glukozowo - fruktozowego oraz konserwantów. Część 7: RYBY MROŻONE, MROŻONE WARZYWA, OWOCE, PRODUKTY GŁĘBOKO MROŻONE- Ryby mrożone o barwie i zapachu charakterystycznym dla danego rodzaju, bez skóry, bez glazury.Owoce, warzywa mrożone najwyższej jakości, pierwszego gatunku, o kształcie i barwie charakterystycznej dla produktu wyjściowego, sypkie, nie zbrylone, kraj pochodzenia POLSKA. Część 8: 8 ŚWIEŻE OWOCE, WARZYWA- Warzywa świeże, całe, zdrowe (bez oznak gnicia, śladów pleśni, zmarznięcia), czyste, wolne od szkodników i szkód przez nich wyrządzonych, jędrne, pozbawione nieprawidłowej wilgotności zewnętrznej.Owoce świeże, całe, czyste, jędrne, zdrowe (bez objawów gnicia, śladów pleśni, zmarznięcia), dojrzałe wolne od owadów i szkodników oraz uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodniki, o smaku i zapachu charakterystycznym dla danego rodzaju, bez stłuczeń, pozbawione nieprawidłowej wilgotności zewnętrznej. Część 9: MAKARONY, KONCENTRATY- Makaron sporządzony z najwyższej jakości mąki, zawiera pszenice durum, po ugotowaniu nie skleja się, jest twardy i sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor. Koncentrat pomidorowy min.28-30%. Baza sosu pomidorowego z kawałkami pomidorów min. 77% pomidorów. Część 10: RÓŻNE PRODUKTY: MĄCZNE, SYPKIE, PRZETWORZONE, PRZYPRAWY- Przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni , mętnej konsystencji. Produkty w oryginalnych opakowaniach producenta, nieuszkodzone, z odpowiednio długim terminem ważności dla danego rodzaju. ZSP.26.2.Ż.2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3142500, 3212000, 3220000, 15111100, 15112000, 15113000, 15131100, 15131135, 15131400, 15220000, 15300000, 15320000, 15331170, 15331420, 15331500, 15332000, 15420000, 15500000, 15612100, 15613000, 15614000, 15810000, 15831000, 15840000, 15851100, 15860000, 15870000, 15896000, 41100000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | śląskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | śląskie |