Przetarg 12225344 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla...

   
Analizuj Zamówienie 12225344
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-12-12
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola Nr 25„BAJKA” w Koninie” w 2026 r.

Część 1: Część NR 1 PIECZYWO chrupkie, świeże, niegumiaste.Cechy wspólne dla asortymentu wyrob
y bez dodatku substancji spulchniających.

Część 2: Część NR 2 PRODUKTY MLECZARSKIE świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty.

Część 3: Część NR 3 PRODUKTY SPOŻYWCZE – przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni , mętnej konsystencji

Część 4: Część NR 4 RYBY mrożone odpowiednio całe, zapach smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się, bez glazury SHP. maksymalny ubytek masy nie może przekroczyć 20% , filet ok. 175-340 g

Część 5: Część NR 5 OWOCE I WARZYWA owoce, warzywa, powinny być nie zwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza się nieregularny intensywnie kolor, skóra gładka, lśniąca, miąższ soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, nie popękane, nie sparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa - klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe, Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń.

Część 6: Część NR 6 MIĘSO przetwory mięsne . Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety.

Część 7: Część NR 7 PRZETWORZONE WARZYWA i OWOCE – MROŻONKI - owoce, warzywa odpowiednio mrożone, owoce i warzywa niepokruszone, z niewielką ilością lodu

Część 8: Część 8 JAJA Jaja, przy każdej dostawie, muszą posiadać dokument identyfikacyjny dla jaj konsumpcyjnych spełniających wymogi art. 27 ust. 3 ustawy z dn. 20.01.2004 r. o wymaganiach weterynaryjnych produktów pochodzenia zwierzęcego Dz.U. z 2004 r. Nr 33, poz. 288, z 2005 r. Nr 10, poz. 68, Nr 23, poz. 188.

ZP1/12/2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 3220000, 15100000, 15221000, 15234000, 15331100, 15500000, 15800000, 15810000, 15896000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Wielkopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Wielkopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się