Przetarg 12086761 - sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki...

   
Analizuj Zamówienie 12086761
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-11-19
przedmiot ogłoszenia
sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia uczniów i dzieci w Zespole Szkolno – Przedszkolnym w Będkowie

Część 1: Tabela nr 1. ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
SUCHE, PRZYPRAWOWE I PRZETWORY OWOCOWO-WARZYWNEKod CPV 15800000-6 – różne produkty spożywczeLp. Wyszczególnienie Jednostka Ilość 1 cukier biały 1 kg kg 800 2 dżem słoik 220 g mix smak lub równoważny Szt. 120 3 groch 400g Szt. 130 4 jaja kurze klasa A Szt. 6000 5 koncentrat pomidorowy 30% słoik 990g lub równoważny szt 300 6 Kasza jęczmienna średnia Polskie młyny 1 kg kg 150 7 Kasza perłowa 400g szt 50 8 Pieczywo WASA szt 100 9 kukurydza konserwowa 400 g szt 60 10 ananas puszka szt 90 11 chrzan słoik 290g szt 20 12 mąka pszenna SZADKOWSKA 1 kg lub równoważna kg 300 13 mąka pszenna SZYMANOWSKA 1 kg lub równoważna kg 150 14 olej spożywczy rzepakowy KUJAWSKI 1l lub równoważny l 840 15 Biszkopty długie szt 30 16 pieprz czarny mielony 15 g szt 310 17 Ryż biały SONKO 1kg lub równoważny kg 250 18 sól morska drobna 1kg kg 405 19 barszcz biały w butelce 0,5 l szt 330 20 fasola JAŚ KROS 400 g lub równoważny szt 170 21 kwasek cytrynowy szt 140 22 makaron spaghetti LUBELLA 0,5 kg lub równoważny szt 500 23 płatki śniadaniowe CORN FLAKES duże op. lub równoważny szt 200 24 płatki owsiane szt 25 25 ziele angielskie 15g szt 300 26 majonez DEKORACYJNY 700 ml lub równoważny szt 55 27 liść laurowy 6g szt 300 28 musztarda delikatesowa 175 g szt 30 29 miód 370 g szt 70 30 oregano 10g szt 60 31 bazylia 10g szt 60 32 papryka słodka 15g szt 130 33 majeranek 8 g szt 250 34 ocet 0,5l szt 30 35 vegeta NATUR 150g lub równoważna szt 500 36 kakao DECOMORENO duże op. lub równoważny szt 15 37 kawa zbożowa INKA lub równoważna szt 10 38 masło roślinne 250g szt 630 39 Płatki czekoladowe 500g szt 50 40 Rodzynki szt 15 41 Ketchup KOTLIN wiadro 3 kg lub równoważny szt 30 42 Sok warzywno- owocowy VITAMINKA szt 1400 43 bułka tatra MAMUT 400 g lub równoważna szt 325 44 herbata ekspresowa LIPTON szt 120 45 herbata granulowana LIPTON lub równoważna szt 30 46 Ciastka krakuski lub równoważne szt 30 47 Mikołaje z czekolady kg 10 48 biszkopty PETITKI lub równoważne szt 15 49 PETITKI LUBISE lub równoważne szt 400 50 Chrupki kukurydziane duże op. szt 10 51 przyprawa gyros szt 100 52 Mus owocowy szt 2500 53 VEGETA natur butelka lub równoważny szt. 500 54 Tuńczyk w puszcze szt. 50 55 Rosołki VEGETA NATUR szt. 600 56 Żurawina suszona szt. 30

Część 2: Tabela nr 2. NABIAŁKod CPV 15500000-3 – produkty mleczarskieLp. Wyszczególnienie Jednostka Ilość 1 Mleko 1,5 % 1l szt. 1600 2 Śmietana 30 % 1l szt. 520 3 Twaróg półtłusty Krajanka lub równoważny kg 200 4 Ser żółty plastry 150 g szt. 250 5 Serek śniadaniowy szt. 230 6 Serek homogenizowany szt. 1000 7 Jogurt naturalny 350 ml szt. 150 8 GUSTO plastry ser biały lub równoważny szt. 220 9 Jogurt naturalny 150ml szt. 350 10 Masło o zaw. tł. 82 % szt. 1000 11 Śmietana 18% 0,35 l szt. 220 12 Mozzarella Classic szt. 200 13 Jogurt ACTIMEL 100g szt. 400 14 Twarożek wiejski 200g szt 300

Część 3: Tabela nr 3. PIECZYWOKod CPV 15811000-6 - PieczywoLp. Wyszczególnienie Jednostka Ilość 1 Angielka 300g szt 1800 ¹ chleb wieloziarnisty szt. 700 3 Chleb krojony pszenno-żytni 700g szt. 300 4 Bułka zwykła (czerstwa) 200g szt. 180 5 Bułka kajzerka 50g szt. 750 6 Drożdże 100g kg. 10 7 chałka szt. 180 8 Ciasto drożdżowe szt. 35 9 Ciasto świeże kg. 25 10 Pączek szt. 330 11 Zapiekanka szt. 350 12 Rogal szt. 500

Część 4: Tabela nr 4. WARZYWA i OWOCEKod CPV 03221000-6 - Warzywa, 03222300-6 – Owoce inne niż tropikalne.Lp. Wyszczególnienie Jednostka Ilość 1 Ziemniaki jadalne typu kulinarnego (irga,bryza) kg 7000 2 Kapusta biała świeża młoda kg 300 3 Marchew korzeń kg 900 4 Cebula biała korzeń kg 400 5 Pieczarki gat. I kg 320 6 Rzodkiewka pęczek 300 7 Ogórek zielony świeży kg 400 8. Buraki czerwone świeże kg 375 9. Pomidorki koktajlowe kg. 130 10. Jabłka gat. I kg 380 11. Seler korzeń kg 420 12. Pomidory świeże kg 200

Część 5: Tabela nr 5. MROŻONKI i RYBYKod CPV 15331170-9 – Warzywa mrożone, 03311000-2 – RybyLp. Wyszczególnienie Jednostka Ilość 1. Fasolka szparagowa 2,5 kg op. 70 2. Kalafior 2,5 kg op. 50 3. Bukiet warzyw HORTEX 2,0 kg op. 70 4. Marchew mrożona kostka HORTEX 2,5 kg lub równoważne op. 50 5. Mieszanka kompotowa 2,5 kg op. 140 6. Filet z miruny bez skóry kg 270 7. Marchewka mini HORTEX 2,5kg lub równoważna op. 40 8. Truskawka mrożona 2,5 kg op. 90 9. Wiśnie mrożone 2,5 kg op. 10 10. Frytki 2,5 kg op. 22013. Sałata zielona szt. 12014. Kapusta czerwona świeża kg 2015. Por szt. 34016. Koper zielony świeży pęczek 72017. Pietruszka korzeń kg 50018. Kalafior szt. 2019. Banany kg 35020. Papryka świeża kg 9021. Mandarynki kg 15022. Nektaryna kg 10023. Gruszka kg 15024. Czosnek główka szt. 22025. Nać pietruszki pęczek 60026. Arbuz kg 22027. Ananas szt. 2028. Winogrono kg 6029. Kiwi kg 2030. Śliwki „Węgierki” kg 20031. Kiełki rzodkiewki szt. 12032. Szczypiorek (pęczek) pęczek 6033. Truskawki świeże kg 5034. Cytryna kg 20035 Sałata lodowa szt 4036 Malina kg 2037 Borówka kg 9038 Cukinia kg 1539 Rukola szt. 5040 Kapusta pekińska kg 6041 Cebula czerwona kg 10

Część 6: Tabela nr 6. MIĘSOKod CPV: 15110000-2 – mięso Lp. Wyszczególnienie Jednostka Ilość 1 Schab b/k kg 600 2 Szynka b/k kg 200 3 Mięso mielone luksusowe kg 700 4 Kości schabowe kg 340 5 Brzuch wieprzowy surowy kg 15 6 Karkówka b/k kg 250 7 Gulasz wołowy kg 50 8 Polędwiczki wieprzowe kg 100 9 Boczek wędzony kg 10 10 Kości wieprzowe wędzone kg 160 produkty z wykluczeniem mięsa mechanicznie odkostnionego

Część 7: Tabela nr 7.MIĘSO DROBIOWEKod CPV - 15100000-9 Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Lp. Wyszczególnienie Jednostka Ilość 1. Filet z kurczaka surowy kg 700 2. Noga z kurczaka kl.1 kg 620 3. Porcja rosołowa ze skrzydłami kg 730 4. Porcja rosołowa z indyka – szyja kg 220 5. Porcja rosołowa z indyka – skrzydło kg 220 6. Podudzie z kurczaka kg 500

Część 8: Tabela nr 8. MAKARONYKod CPV -15850000-1 Produkty z ciasta makaronowego Lp. Wyszczególnienie Jednostka Ilość 1. Makaron nitka ASTER 0,5 kg lub równoważny szt. 330 2. Makaron krajanka ASTER 0,5 kg lub Równoważny szt. 60 3. Makaron bączek ASTER 0,5 kg lub równoważny szt. 500 4. Makaron drobne kolanko ASTER 0,5 kg lub równoważny szt. 100 5. Makaron wstążka karbowana ASTER 0,5 kg lub równoważny szt. 100 6. Makaron muszelka ASTER 0,5 kg lub równoważny szt. 120

Część 9: Tabela nr 9 . WARZYWA PRZETWORZONE – KISZONEKod CPV -15331000-7 Warzywa przetworzone Lp. Wyszczególnienie Jednostka Ilość 1. Ogórki kiszone kg. 170 2. Kiszona kapusta kg. 320 3. Przecier ogórkowy kg. 90 4. Ogórki małosolne kg 60

I.2601.3.2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3221000, 15100000, 15110000, 15331000, 15331170, 15500000, 15800000, 15811000, 15851000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji łódzkie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora łódzkie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się