Przetarg 12169469 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Miejskiego...

   
Analizuj Zamówienie 12169469
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-11-25
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Miejskiego Domu Pomocy Społecznej Złota Jesień w Świętochłowicach - I półrocze 2026r.

Część 1: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne półroczne
dostawy: bułek, chlebów pszennych, żytnich, wieloziarnistych. Towar musi być świeży, dobrze wyrośniętyi wypieczony, nie pokruszony, nie pognieciony. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 1a do SWZ

Część 2: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne półroczne dostawy: mleka, masła, jogurtów, sera, śmietany, jaj. Towar musi być dostarczony w oryginalnych, nienaruszonych opakowaniach, zawierających oznaczenia fabryczne tzn. rodzaj, nazwę wyrobu, ilość, termin przydatności do spożycia, nazwę i adres producenta, temperaturę przechowywania, % tłuszczu. Do zamawiającego towar musi być dostarczony w początkowym terminie przydatności do spożycia. Dostarczane jaja muszą być świeże z minimalnym terminem trwałości do spożycia: 21 dni od daty dostawy. Na jaja przy każdej dostawie musi być dostarczony Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI). Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 1b do SWZ

Część 3: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne półroczne dostawy: warzyw i owoców krajowych, owoców cytrusowych, kiszonek, koncentratów warzywnych. Towar musi być świeży, soczysty, odpowiednio dojrzały, bez objawów gnicia lub zepsucia, bez szkodników i uszkodzeń spowodowanych przez szkodniki, bez uszkodzeń mechanicznych. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 1c do SWZ.

Część 4: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne półroczne dostawy: przypraw, oleju, ryżu, mąki, kasz, cukru, majonezów, musztard, makaronów, dżemów, warzyw konserwowych itp. Towary muszą być dostarczane w oryginalnych, nienaruszonych opakowaniach zawierających oznaczenia fabryczne tzn. rodzaj, nazwę wyrobu, ilość, termin przydatności do spożycia, nazwę i adres producenta. Termin przydatności do spożycia dostarczanych artykułów spożywczych, których obowiązują terminy przydatności, powinny być nie krótsze niż ½ okresu przydatności podanego na opakowaniu. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 1d do SWZ

Część 5: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne półroczne dostawy: mięsa drobiowego, udek z kurcząt, filetów z kurczaka i indyka, porcji rosołowych, mięsa wieprzowego, mięsa wołowego, wędlin drobiowych i wieprzowych, parówek. Towar musi być świeży, bez nalotu i zapachu świadczącego o nieświeżości, schłodzony (nie mrożony), z początkowym terminem przydatności do spożycia. Waga po zważeniu u Zamawiającego musi odpowiadać wadze na fakturze. Mięso powinno być ze świeżego rozbioru, bez konserwantów, w stanie pozwalającym na zamrożenie. Wędliny muszą być świeże, wysokiej jakości pod względem właściwości organoleptycznych – świeży wygląd, smak, zapach – jak i odżywczych, w terminie przydatności do spożycia przewidzianym dla danej wędliny,. Na mięso, wędliny i drób przy każdej dostawie musi być dostarczony Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI). Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 1e do SWZ

Część 6: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne półroczne dostawy: warzyw i owoców mrożonych. Produkty muszą być wysokiej jakości, w terminie przydatności do spożycia przewidzianym dla danego produktu. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 1f do SWZ

Część 7: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne półroczne dostawy: ryb świeżych, ryb wędzonych, ryb mrożonych i ryb w puszkach. Ryby świeże: filety całe, bez obcych zanieczyszczeń, tkanka miękka, sprężysta, zapach swoisty charakterystyczny dla świeżej ryby. Ryby mrożone: sposób mrożenia SHP „shatter pack” – oddzielane poszczególne, układane warstwy filetów foliowymi przekładkami. Pożądana zawartość glazury od 3-5% wagi ryby. Ryby i przetwory rybne powinny być wysokiej jakości w terminie przydatności do spożycia przewidzianym dla danego produktu. Szczegółowy wykaz produktów stanowi załącznik nr 1g do SWZ
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 15110000, 15111100, 15112100, 15113000, 15131130, 15200000, 15221000, 15234000, 15240000, 15300000, 15500000, 15800000, 15810000, 15896000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze