Przetarg 12212274 - Sukcesywna dostawa artykułów przetworzonych, sypkich oraz...

   
Analizuj Zamówienie 12212274
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-12-10
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywna dostawa artykułów przetworzonych, sypkich oraz przypraw dla potrzeb PZPW w Rzeszowie z podziałem na trzy części, w tym projektów RaP STEAM oraz Zdrowo-cyfrowo w przedszkolu II

Część 1: Część 1 - Sukcesywna dostawa wyrobów artykułów przetworzonych, sypkich oraz przypraw dla potrzeb Podkarpackiego Zespołu Placówek Wojewódzkich w Rzeszowie w tym projektów: RaP STEAM- robotyka i programowanie w szkołach podstawowych z terenu województwa podkarpackiego oraz Zdrowo-cyfrowo w przedszkolu II – do Ośrodka Szkoleniowego i Szkolnego Schroniska Młodzieżowego w Czudcu, ul. Rzeszowska 82Wymagania jakościowe: Wszystkie produkty muszą być dostarczone w oryginalnych opakowaniach producenta, fabrycznie zamkniętych, nienaruszonych, wolnych od uszkodzeń mechanicznych i zabrudzeń.Opakowania • Produkty sypkie (np. mąka, kasze, cukier, ryż): opakowania papierowe, foliowe lub plastikowe o pojemności 0,5–1 kg; dopuszcza się opakowania zbiorcze do 5 kg w przypadku wyraźnego wskazania w zamówieniu.• Przyprawy: opakowania foliowe, papierowe lub plastikowe, szczelne, odporne na wilgoć, o pojemności od 50 g do 500 g w zależności od rodzaju przyprawy.• Konserwy: metalowe puszki lub szklane słoiki z zakrętką typu twist-off, niepęknięte, nieodkształcone, bez śladów korozji, z hermetycznym zamknięciem.• Dżemy, przecier, koncentrat, kompoty: szklane słoiki lub butelki (dla przecierów), z zakrętkami zabezpieczającymi, bez oznak rozszczelnienia.Wszystkie produkty muszą posiadać etykiety w języku polskim, zgodnie z wymaganiami Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywnościInformacje obowiązkowe na etykiecie:Nazwa produktu Składniki Alergeny – oznaczone wyraźnie (np. pogrubieniem, kolorem))Masa netto (w gramach lub litrach)Data minimalnej trwałości lub termin przydatności do spożyciaWarunki przechowywania (np. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu)Nazwa i adres producenta lub dystrybutoraKraj pochodzeniaNumer partii produkcyjnejWymagania szczegółowe dla niektórych kategorii:Koncentrat i przecier pomidorowy: zawartość ekstraktu (np. 30% ekstraktu pomidorowego)Przedmiot zamówienia realizowany jest częściowo dla potrzeb projektu pn. „RaP STEAM – robotyka i programowanie w szkołach podstawowych z terenu województwa podkarpackiego” zgodnie z założeniami programu regionalnego - Fundusze Europejskie dla Podkarpacia 2021-2027, Priorytet 7 Kapitał Ludzki gotowy do zmian, działanie 7.10 Kształtowanie kompetencji w zakresie robotyki i programowania (Unia Europejska, Europejski Fundusz Społeczny Plus) oraz częściowo dla potrzeb projektu pn. Zdrowo-cyfrowo w przedszkolu II realizowanego w ramach programu Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększenia Odporności (KPO) Komponent C: Transformacja cyfrowa Reforma: C2.1: Zwiększenie skali zastosowań rozwiązań cyfrowych w sferze publicznej, gospodarce i społeczeństwie, Inwestycja C2.1.3. E-kompetencje.Zamawiający obliguje Wykonawcę do zachowania dbałości o środowisko naturalne, poprzez m.in. eliminowanie z użycia przedmiotów jednorazowego użytku wykonanych z tworzyw sztucznych, rezygnację z używania jednorazowych opakowań, toreb, siatek i reklamówek wykonanych z poliolefinowych tworzyw sztucznych, wykorzystywanie przy wykonywaniu umowy materiałów, które pochodzą z recyklingu lub podlegają procesowi recyklingu, itp.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia odnośnie każdej z części na jakie zostało podzielone zamówienie, znajduje się w Załącznikach do SWZ – Formularze rzeczowo -cenowe, właściwe dla danej części zamówienia.Uzupełnienie w zakresie opisu przedmiotu zamówienia stanowią postanowienia projektowanych postanowień umowy w sprawie zamówienia publicznego.

Część 2: Część 2 - Sukcesywna dostawa artykułów przetworzonych, sypkich oraz przypraw dla potrzeb Podkarpackiego Zespołu Placówek Wojewódzkich w Rzeszowie w tym projektów: RaP STEAM- robotyka i programowanie w szkołach podstawowych z terenu województwa podkarpackiego oraz Zdrowo-cyfrowo w przedszkolu II – do Szkolnego Schroniska Młodzieżowego w Czudcu, Filia w Tarnobrzegu, ul. Sienkiewicza 206Wymagania jakościowe: Wszystkie produkty muszą być dostarczone w oryginalnych opakowaniach producenta, fabrycznie zamkniętych, nienaruszonych, wolnych od uszkodzeń mechanicznych i zabrudzeń.Opakowania • Produkty sypkie (np. mąka, kasze, cukier, ryż): opakowania papierowe, foliowe lub plastikowe o pojemności 0,5–1 kg; dopuszcza się opakowania zbiorcze do 5 kg w przypadku wyraźnego wskazania w zamówieniu.• Przyprawy: opakowania foliowe, papierowe lub plastikowe, szczelne, odporne na wilgoć, o pojemności od 50 g do 500 g w zależności od rodzaju przyprawy.• Konserwy: metalowe puszki lub szklane słoiki z zakrętką typu twist-off, niepęknięte, nieodkształcone, bez śladów korozji, z hermetycznym zamknięciem.• Dżemy, przecier, koncentrat, kompoty: szklane słoiki lub butelki (dla przecierów), z zakrętkami zabezpieczającymi, bez oznak rozszczelnienia.Wszystkie produkty muszą posiadać etykiety w języku polskim, zgodnie z wymaganiami Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywnościInformacje obowiązkowe na etykiecie:Nazwa produktu Składniki Alergeny – oznaczone wyraźnie (np. pogrubieniem, kolorem))Masa netto (w gramach lub litrach)Data minimalnej trwałości lub termin przydatności do spożyciaWarunki przechowywania (np. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu)Nazwa i adres producenta lub dystrybutoraKraj pochodzeniaNumer partii produkcyjnejWymagania szczegółowe dla niektórych kategorii:Koncentrat i przecier pomidorowy: zawartość ekstraktu (np. 30% ekstraktu pomidorowego)Przedmiot zamówienia realizowany jest częściowo dla potrzeb projektu pn. „RaP STEAM – robotyka i programowanie w szkołach podstawowych z terenu województwa podkarpackiego” zgodnie z założeniami programu regionalnego - Fundusze Europejskie dla Podkarpacia 2021-2027, Priorytet 7 Kapitał Ludzki gotowy do zmian, działanie 7.10 Kształtowanie kompetencji w zakresie robotyki i programowania (Unia Europejska, Europejski Fundusz Społeczny Plus) oraz częściowo dla potrzeb projektu pn. Zdrowo-cyfrowo w przedszkolu II realizowanego w ramach programu Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększenia Odporności (KPO) Komponent C: Transformacja cyfrowa Reforma: C2.1: Zwiększenie skali zastosowań rozwiązań cyfrowych w sferze publicznej, gospodarce i społeczeństwie, Inwestycja C2.1.3. E-kompetencje.Zamawiający obliguje Wykonawcę do zachowania dbałości o środowisko naturalne, poprzez m.in. eliminowanie z użycia przedmiotów jednorazowego użytku wykonanych z tworzyw sztucznych, rezygnację z używania jednorazowych opakowań, toreb, siatek i reklamówek wykonanych z poliolefinowych tworzyw sztucznych, wykorzystywanie przy wykonywaniu umowy materiałów, które pochodzą z recyklingu lub podlegają procesowi recyklingu, itp.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia odnośnie każdej z części na jakie zostało podzielone zamówienie, znajduje się w Załącznikach do SWZ – Formularze rzeczowo -cenowe, właściwe dla danej części zamówienia.Uzupełnienie w zakresie opisu przedmiotu zamówienia stanowią postanowienia projektowanych postanowień umowy w sprawie zamówienia publicznego.

Część 3: Część 3 - Sukcesywna dostawa artykułów przetworzonych, sypkich oraz przypraw dla potrzeb Podkarpackiego Zespołu Placówek Wojewódzkich w Rzeszowie w tym projektów: RaP STEAM- robotyka i programowanie w szkołach podstawowych z terenu województwa podkarpackiego oraz Zdrowo-cyfrowo w przedszkolu II – do Szkolnego Schroniska Młodzieżowego w Czudcu, Filia w Przemyślu, ul. Kraszewskiego 5Wymagania jakościowe: Wszystkie produkty muszą być dostarczone w oryginalnych opakowaniach producenta, fabrycznie zamkniętych, nienaruszonych, wolnych od uszkodzeń mechanicznych i zabrudzeń.Opakowania • Produkty sypkie (np. mąka, kasze, cukier, ryż): opakowania papierowe, foliowe lub plastikowe o pojemności 0,5–1 kg; dopuszcza się opakowania zbiorcze do 5 kg w przypadku wyraźnego wskazania w zamówieniu.• Przyprawy: opakowania foliowe, papierowe lub plastikowe, szczelne, odporne na wilgoć, o pojemności od 50 g do 500 g w zależności od rodzaju przyprawy.• Konserwy: metalowe puszki lub szklane słoiki z zakrętką typu twist-off, niepęknięte, nieodkształcone, bez śladów korozji, z hermetycznym zamknięciem.• Dżemy, przecier, koncentrat, kompoty: szklane słoiki lub butelki (dla przecierów), z zakrętkami zabezpieczającymi, bez oznak rozszczelnienia.Wszystkie produkty muszą posiadać etykiety w języku polskim, zgodnie z wymaganiami Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywnościInformacje obowiązkowe na etykiecie:Nazwa produktu Składniki Alergeny – oznaczone wyraźnie (np. pogrubieniem, kolorem))Masa netto (w gramach lub litrach)Data minimalnej trwałości lub termin przydatności do spożyciaWarunki przechowywania (np. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu)Nazwa i adres producenta lub dystrybutoraKraj pochodzeniaNumer partii produkcyjnejWymagania szczegółowe dla niektórych kategorii:Koncentrat i przecier pomidorowy: zawartość ekstraktu (np. 30% ekstraktu pomidorowego)Przedmiot zamówienia realizowany jest częściowo dla potrzeb projektu pn. „RaP STEAM – robotyka i programowanie w szkołach podstawowych z terenu województwa podkarpackiego” zgodnie z założeniami programu regionalnego - Fundusze Europejskie dla Podkarpacia 2021-2027, Priorytet 7 Kapitał Ludzki gotowy do zmian, działanie 7.10 Kształtowanie kompetencji w zakresie robotyki i programowania (Unia Europejska, Europejski Fundusz Społeczny Plus) oraz częściowo dla potrzeb projektu pn. Zdrowo-cyfrowo w przedszkolu II realizowanego w ramach programu Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększenia Odporności (KPO) Komponent C: Transformacja cyfrowa Reforma: C2.1: Zwiększenie skali zastosowań rozwiązań cyfrowych w sferze publicznej, gospodarce i społeczeństwie, Inwestycja C2.1.3. E-kompetencje.Zamawiający obliguje Wykonawcę do zachowania dbałości o środowisko naturalne, poprzez m.in. eliminowanie z użycia przedmiotów jednorazowego użytku wykonanych z tworzyw sztucznych, rezygnację z używania jednorazowych opakowań, toreb, siatek i reklamówek wykonanych z poliolefinowych tworzyw sztucznych, wykorzystywanie przy wykonywaniu umowy materiałów, które pochodzą z recyklingu lub podlegają procesowi recyklingu, itp.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia odnośnie każdej z części na jakie zostało podzielone zamówienie, znajduje się w Załącznikach do SWZ – Formularze rzeczowo -cenowe, właściwe dla danej części zamówienia.Uzupełnienie w zakresie opisu przedmiotu zamówienia stanowią postanowienia projektowanych postanowień umowy w sprawie zamówienia publicznego.

ZP.261.2.62.2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15331400, 15332200, 15332290, 15411200, 15613300, 15831000, 15851000, 15860000, 15870000, 15891000, 15894000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podkarpackie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podkarpackie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
12212367 2025-12-18
godz. 08:15
Mazowieckie Dostawy różnych produktów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Ołdakach z...
12208094 2025-12-18
godz. 09:00
Lubelskie ”Dostawa artykułów i produktów spożywczych w 2026 roku dla Bursy Międzyszkolnej...
12224392 2025-12-18
godz. 10:00
Pomorskie Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby PODR w Oddziale w Starym Polu w 2026...
12225872 2025-12-18
godz. 10:00
Wielkopolskie Dostawa drobnych artykułów spożywczych -żywienie obozów.
12207475 2025-12-18
godz. 12:00
Dolnośląskie dostawa warzyw i owoców
12221359 2025-12-18
godz. 23:59
Lubuskie Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych sypkich i suchych do internatu w...
12226557 2025-12-19
godz. 10:00
Małopolskie Sukcesywna dostawa żywności: Warzyw i owoców
12227033 2025-12-19
godz. 12:00
Łódzkie Sukcesywna dostawa art. spożywczych - artykuły spożywcze różne
12224864 2025-12-19
godz. 14:30
Małopolskie Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 14...
12205677 2025-12-19
godz. 15:00
Świętokrzyskie Sukcesywna dostawa mrożonych ryb do Przedszkole Samorządowe nr 28 im. Cz....