Zlecenie 11906305 - Sprzęty gastronomiczne: 1. Zakup pieca...
| Zamówienie 11906305 | |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-11-07 |
| przedmiot zlecenia | Sprzęty gastronomiczne: 1. Zakup pieca konwekcyjno-parowego, gazowego - 1 sztuka • Liczba blach - min. 10 • Rozmiary blach - 600x4 00 • Rozstaw blach - 80 mm • Częstotliwość - 50 Hz • Napięcie - 220-240V 1N~ • Waga - min. 160 kg • Moc elektryczna – 1,4 kW • Moc gazowa 25 kW • Szerokość – 860 mm • Wysokość – 1162 mm • Głębokość – 967 mm • Czterobiegowe wentylatory • Potrójne szkło • Panel cyfrowy dotykowy • Automatyczne mycie • Kontrola wilgotności • Programy automatyczne • Oszczędzanie energii • Gotowanie i pieczenie z sondą i funkcją delta T lub równoważną • Zarządzanie 10 procesami gotowania w tym samym czasie • Biblioteki gotowań • Rysowanie procesu gotowania bezpośrednio na wyświetlaczu • Funkcja adaptacyjnego gotowania • Wytwarzanie pary nasyconej • Usuwanie w szybkim czasie wilgoci 2. Obieraczka nierdzewna do ziemniaków – 1 sztuka • czas obierania: maksymalnie do 3 min • zużycie wody: maksymalnie 2,5 l/min • stal nierdzewna • Szerokość - 750 mm • Głębokość - 800 mm • Wysokość Powstaje w kontekście projektu KPOD.01.03-IW.01-7636/24 - Dywersyfikacja działalności poprzez wprowadzenie nowych usług w zakresie dostaw bezpośrednich do klienta w przedsiębiorstwie F.H.U.G. BABIOGÓRSKA Ewa Czorniak (Region 3 - Województwo Małopolskie) |
| branża | Elektronika, RTV, AGD, multimedia |
| podbranża | sprzęt gospodarstwa domowego |
| kody CPV | 39314000, 39315000 |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Małopolskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Małopolskie |