Przetarg 7330928 - sprzedaz i dostawy mięs i wędlin woł/wp Numer...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7330928
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2020-02-12 |
przedmiot ogłoszenia | sprzedaz i dostawy mięs i wędlin woł/wp Numer referencyjny: ZP.02.PN.2020 Zadanie 1: Sprzedaż i dostawy mięs woł/wp w orientac yjnych ilościach : Antrykot kg 60,Karczek wieprzowy z kością kg 580, Łopatka wieprzowa bez kości kg 1380, Mięso gulaszowe wołowe / z karku / kg 130, Schab wieprzowy bez kości kg 1790, Wołowina bez kości - pieczeniowe ekstra kg 290, Słonina kg 50, Kości wołowe kg 800, Kości wieprzowe kg 860, Szynka wieprzowa bez kości kg 1700, Polędwiczki wp kg 40, Golonka wp kg 10. Mięsa świeże, nie mrożone, usunięte luźne strzępy mięs, z młodych sztuk / do 2 lat /. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w zał. nr 3.1. do SIWZ. Zadanie 2. Sprzedaż i dostawy wędlin woł/wp w orientacyjnych ilościach : Baleron wieprzowy kg 80, Boczek wędzony kg 120, Kabanos wieprzowy kg 200 ,Kiełbasa toruńska kg 550 , Kiełbasa wiejska kg 240 , Flaki wołowe gotowane /drobno cięte/ kg 30 , Kiełbasa żywiecka kg 370 , Ogonówka kg 960, Smalec kg 60, Polędwica sopocka kg 940, Szynka gotowana kg 40, Szynka wiejska kg 1050, Kiełbasa szynkowa -wieprzowa kg 840, Boczek faszerowany kg 80, Kiełbasa biała kg 5, Salami kg 80, Pieczeń rzymska kg 130, Żeberka wędzone - paski kg 40, Pasztet pieczony wieprzowy kg 320, Kiełbasa krakowska sucha kg 330, Kaszanka kg 100, Szynka konserwowa kg 400, Kiełbaski frankfurterki kg 190 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w zał. nr 3.2. do SIWZ. 3.1. Zamawiający zastrzega sobie prawo do rezygnacji z niektórych produktów ( w przypadku wystąpienia istotnych okoliczności powodujących, że wykonanie umowy nie leży w interesie publicznym), jak również możliwość zmiany ilości i rodzaju asortymentu w ramach wartości umowy. ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH Część nr: 1 Nazwa: sprzedaz i dostawy mięs woł/wp Zadanie 1: Sprzedaż i dostawy mięs woł/wp w orientacyjnych ilościach : Antrykot kg 60,Karczek wieprzowy z kością kg 580, Łopatka wieprzowa bez kości kg 1380, Mięso gulaszowe wołowe / z karku / kg 130, Schab wieprzowy bez kości kg 1790, Wołowina bez kości - pieczeniowe ekstra kg 290, Słonina kg 50, Kości wołowe kg 800, Kości wieprzowe kg 860, Szynka wieprzowa bez kości kg 1700, Polędwiczki wp kg 40, Golonka wp kg 10. Mięsa świeże, nie mrożone, usunięte luźne strzępy mięs, z młodych sztuk / do 2 lat /. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w zał. nr 3.1. do SIWZ. Część nr: 2 Nazwa: sprzedaz i dostawy wedlin woł/wp Zadanie 2. Sprzedaż i dostawy wędlin woł/wp w orientacyjnych ilościach : Baleron wieprzowy kg 80, Boczek wędzony kg 120, Kabanos wieprzowy kg 200 ,Kiełbasa toruńska kg 550 , Kiełbasa wiejska kg 240 , Flaki wołowe gotowane /drobno cięte/ kg 30 , Kiełbasa żywiecka kg 370 , Ogonówka kg 960, Smalec kg 60, Polędwica sopocka kg 940, Szynka gotowana kg 40, Szynka wiejska kg 1050, Kiełbasa szynkowa -wieprzowa kg 840, Boczek faszerowany kg 80, Kiełbasa biała kg 5, Salami kg 80, Pieczeń rzymska kg 130, Żeberka wędzone - paski kg 40, Pasztet pieczony wieprzowy kg 320, Kiełbasa krakowska sucha kg 330, Kaszanka kg 100, Szynka konserwowa kg 400, Kiełbaski frankfurterki kg 190 |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15110000, 15131120, 15131130 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Małopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Małopolskie |