Zlecenie 5951905 - RR.oz.23.1.2018 Obsługa techniczna VII edycji...

   
Analizuj Zamówienie 5951905 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2018-04-10
przedmiot zlecenia
RR.oz.23.1.2018
Obsługa techniczna VII edycji Ogólnopolskiego Konkursu dla szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny
wykorzystujący produkty uczestniczące w systemie Chronionych Nazw Pochodzenia (ChNP), Chronionych Oznaczeń Geograficznych (ChOG) oraz Gwarantowanych Tradycyjnych Specjalności (GTS), w oparciu o Regulamin, stanowiący załącznik nr 1 do zapytania ofertowego
branża Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża obsługa techniczna imprez
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: obsługa techniczna imprez