Zlecenie 5951905 - RR.oz.23.1.2018 Obsługa techniczna VII edycji...
| Analizuj | Zamówienie 5951905 (zakończone) |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2018-04-10 |
| przedmiot zlecenia | RR.oz.23.1.2018 Obsługa techniczna VII edycji Ogólnopolskiego Konkursu dla szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny wykorzystujący produkty uczestniczące w systemie Chronionych Nazw Pochodzenia (ChNP), Chronionych Oznaczeń Geograficznych (ChOG) oraz Gwarantowanych Tradycyjnych Specjalności (GTS), w oparciu o Regulamin, stanowiący załącznik nr 1 do zapytania ofertowego |
| branża | Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
| podbranża | obsługa techniczna imprez |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Mazowieckie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Mazowieckie |