Zlecenie 8187561 - Rodzinnie w Powiecie Kościerskim Część I. Przygotowanie...
(zakończone) | Zamówienie 8187561|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-06-09 |
przedmiot zlecenia | Rodzinnie w Powiecie Kościerskim Część I. Przygotowanie i dowóz cateringu w postaci zimnego bufetu do Klubu Seniora w Lipach (g m. Stara Kiszewa), realizacja: 01.07.2021r. - 31.03.2023r.: 1. 112 posiłków podczas szkolenia z pierwszej pomocy - 8 spotkań po 14 osób, 2. 4704 posiłków podczas warsztatów dla seniorów - średnio 16 spotkań w miesiącu x 14 osób przez 21 miesięcy; Część II. Przygotowanie i dowóz cateringu w postaci zimnego bufetu do Warsztatów Terapii Zajęciowej, ul. Słoneczna 1 w Kościerzynie, realizacja: 01.01.2022r. do 31.12.2022r.: 1. 1920 posiłków podczas warsztatów aktywnej integracji (16 spotkań w miesiącu po 10 osób przez 12 miesięcy), 2. 160 posiłków podczas szkolenia z udzielania pierwszej pomocy (4 spotkania po 40 osób). Usługa obejmuje każdorazowo przygotowanie i dostawę zimnego bufetu w postaci: - 90 g kawałek ciasta/ osobę typu: sernik, ciasto biszkoptowe z kremem z owocami lub bakaliami; - 70 g kawałek ciasta/ osobę typu: babkowego, francuskiego, kruchego; - 200 ml wody niegazowanej/ osobę; - 100 ml gorącej kawy/ osobę; - 100 ml gorącej herbaty czarnej/ osobę; - 1/2 l mleka 3,2%; - 5 g cukru na osobę (w saszetkach/ paluszkach); - naczynia jednorazowe: talerzyk (1 na osobę), kubek (2/osobę), łyżeczki (1 na osobę). Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i dostarczenia posiłków w dni ustalone z Zamawiającym. Wykonawca zobowiązany jest do odbioru odpadów żywieniowych od Zamawiającego. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania posiłków o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości i norm bezpieczeństwa zgodnymi ze standardami HACCP. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca dostarczał posiłki własnym transportem przystosowanym do przewożenia posiłków, spełniającym określone normy i w sposób gwarantujący utrzymanie odpowiedniej temperatury (w przypadku gorących napojów mają być one utrzymane w odpowiedniej temperaturze do momentu wydania).Część II. Przygotowanie i dowóz cateringu w postaci zimnego bufetu do Warsztatów Terapii Zajęciowej, ul. Słoneczna 1 w Kościerzynie, realizacja: 01.01.2022r. do 31.12.2022r.: 1. 1920 posiłków podczas warsztatów aktywnej integracji (16 spotkań w miesiącu po 10 osób przez 12 miesięcy), 2. 160 posiłków podczas szkolenia z udzielania pierwszej pomocy (4 spotkania po 40 osób). Usługa obejmuje każdorazowo przygotowanie i dostawę zimnego bufetu w postaci: - 90 g kawałek ciasta/ osobę typu: sernik, ciasto biszkoptowe z kremem z owocami lub bakaliami; - 70 g kawałek ciasta/ osobę typu: babkowego, francuskiego, kruchego; - 200 ml wody niegazowanej/ osobę; - 100 ml gorącej kawy/ osobę; - 100 ml gorącej herbaty czarnej/ osobę; - 1/2 l mleka 3,2%; - 5 g cukru na osobę (w saszetkach/ paluszkach); - naczynia jednorazowe: talerzyk (1 na osobę), kubek (2/osobę), łyżeczki (1 na osobę). Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i dostarczenia posiłków w dni ustalone z Zamawiającym. Wykonawca zobowiązany jest do odbioru odpadów żywieniowych od Zamawiającego. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania posiłków o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości i norm bezpieczeństwa zgodnymi ze standardami HACCP. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca dostarczał posiłki własnym transportem przystosowanym do przewożenia posiłków, spełniającym określone normy i w sposób gwarantujący utrzymanie odpowiedniej temperatury (w przypadku gorących napojów mają być one utrzymane w odpowiedniej temperaturze do momentu wydania). |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55321000, 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Pomorskie |