Zlecenie 9193409 - Realizacja usługi cateringowej w ramach KONFERENCJI...

   
Zamówienie 9193409 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2022-09-23
przedmiot zlecenia
Realizacja usługi cateringowej w ramach KONFERENCJI UPOWSZECHNIAJĄCEJ PROJEKT ERASMUS+ pn.: Zawodowcy otwarci na Europę
Przewidyw
ana liczba uczestników to około 150 osób. Ostateczna liczba uczestników zostanie uaktualniona na tydzień przed planowanym wydarzeniem tj. do dnia 02.11.2022 r.
PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA:
W ramach przedmiotu zamówienia Wykonawca zobligowany jest do organizacji cateringu w miejscu i czasie wymienionym powyżej w zakresie:
1. zapewnienia serwisu gastronomicznego ( stoliki bankietowe, obrusy, talerze, sztućce, filiżanki oraz stół cateringowy pod bufet),
2. przygotowania stołów, ekspozycji menu
3. zapewnienia różnorodności wyżywienia zgodnie z przedstawioną poniżej szczegółową specyfikacją zamówienia
4. zapewnienia obsługi kelnerskiej oraz dbałości o estetykę miejsca podawania wyżywienia
5. posprzątania po zakończeniu całego wydarzenia (w zakresie dotyczącym cateringu)
Szczegółowa specyfikacja menu:
OBIAD: jeden rodzaj zupy, jeden rodzaj mięsa, jeden rodzaj ryby oraz danie dodatkowe w postaci np.: makaronu z warzywami, zapiekanki bezmięsnej lub pierogów. Dodatkowo zestaw surówek, gotowane warzywa lub inny dodatek, jak również ziemniaki, frytki lub kluski śląskie w zależności od rodzaju mięsa.
WODA butelkowana 0,5 l.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Wielkopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Wielkopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10377926 2024-04-04
godz. 08:00
Świętokrzyskie Świadczenie sukcesywnych dostaw artykułów spożywczych oraz cateringu dla Uczestników projektu „INTEURO - program integracji i aktywizacji zawodowej cudzoziemców w Województwie Świ...
10382057 2024-04-05
godz. 09:30
Pomorskie Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej.Zamawiający zastrzega sobie prawo do niezreal...
10385731 2024-04-08
godz. 09:00
Kujawsko-Pomorskie SZPiFP-25-24 Przygotowanie posiłków całodziennych dla osób zatrzymanych w PdOZ w KPP w Sępólnie Krajeńskim, KMP i PID KWP w Bydgoszczy Część 1: Przygotowanie i dostarczanie posił...
10406567 2024-04-16
godz. 10:00
Podkarpackie Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników Konferencji Prorektorów ds. Nauki Uczelni Przyrodniczych i Rolniczych organizowanej w Uniwersytecie Rzeszowskim. Szczegółowy opis oraz ...
10441530 2024-04-23
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usługi gastronomicznej w dniu 15 maja 2024 r. na Uniwersytecie w Siedlcach ul. Żytnia 39. Przedmiot zamówienia obejmuje usługę gastronomiczną polegającą na przygotowani...
10457103 2024-04-26
godz. 12:00
Podkarpackie Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania, gotowania i dostarczenia gotowych gorących obiadów dwudaniowych (usługa cateringowa) dla pensjonariuszy Dziennego Domu Senior + w Stani...
10474814 2024-04-30
godz. 12:00
Mazowieckie Sukcesywna usługa cateringowa z zakresu przygotowania, dostarczania i podawania posiłków na spotkania oraz różne eventy organizowane przez komórki organizacyjne Ministerstwa Cyfryzacji...
10478234 2024-04-30
godz. 12:00
Mazowieckie zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 55 osób w pokojach 1 i 2-osobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 09.10.2024 do 17.10.2024 r. w Krynicy-Zdrój, województwo małop...
10425227 2024-05-10
godz. 10:30
Wielkopolskie 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie przygotowania i dystrybucji całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala w Puszczykowie. 2. Szczegółowy opis przedmiotu...
10483930 2024-05-31
godz. 09:00
Kujawsko-Pomorskie Przygotowanie i dostawy całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala w Tucholi z uwzględnieniem diet i kaloryczności.Szczegółowy opis, zakres i wielkość przedmiotu zamówienia zo...