Zlecenie 9193409 - Realizacja usługi cateringowej w ramach KONFERENCJI...
(zakończone) | Zamówienie 9193409|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2022-09-23 |
przedmiot zlecenia | Realizacja usługi cateringowej w ramach KONFERENCJI UPOWSZECHNIAJĄCEJ PROJEKT ERASMUS+ pn.: Zawodowcy otwarci na Europę Przewidyw ana liczba uczestników to około 150 osób. Ostateczna liczba uczestników zostanie uaktualniona na tydzień przed planowanym wydarzeniem tj. do dnia 02.11.2022 r. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA: W ramach przedmiotu zamówienia Wykonawca zobligowany jest do organizacji cateringu w miejscu i czasie wymienionym powyżej w zakresie: 1. zapewnienia serwisu gastronomicznego ( stoliki bankietowe, obrusy, talerze, sztućce, filiżanki oraz stół cateringowy pod bufet), 2. przygotowania stołów, ekspozycji menu 3. zapewnienia różnorodności wyżywienia zgodnie z przedstawioną poniżej szczegółową specyfikacją zamówienia 4. zapewnienia obsługi kelnerskiej oraz dbałości o estetykę miejsca podawania wyżywienia 5. posprzątania po zakończeniu całego wydarzenia (w zakresie dotyczącym cateringu) Szczegółowa specyfikacja menu: OBIAD: jeden rodzaj zupy, jeden rodzaj mięsa, jeden rodzaj ryby oraz danie dodatkowe w postaci np.: makaronu z warzywami, zapiekanki bezmięsnej lub pierogów. Dodatkowo zestaw surówek, gotowane warzywa lub inny dodatek, jak również ziemniaki, frytki lub kluski śląskie w zależności od rodzaju mięsa. WODA butelkowana 0,5 l. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Wielkopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Wielkopolskie |