Zlecenie 12196200 - Przygotowanie w formie cateringu i dostawa własnym...
| Analizuj | Zamówienie 12196200 |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-12-03 |
| przedmiot zlecenia | Przygotowanie w formie cateringu i dostawa własnym transportem, hermetycznie zapakowanego suchego prowiantu do Placówek Wsparcia D ziennego w Szkole Podstawowej nr 3 przy ul. Rodziewiczówny 6, w Szkole Podstawowej nr 4 przy ul. Sienkiewicza 10 - od wtorku do piątku oraz w Szkole Podstawowej w Trzygłowie 46 - od poniedziałku do czwartku w godzinach od 16.00 do 17.00. z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od zajęć lekcyjnych). 1.1 Planowana dzienna liczba podwieczorków wynosi: 10 SPnr3 15 SPnr4 15 SPTrzygłów 1.2 Zamawiający wymaga, aby podwieczorek był dostarczany w formie suchego prowiantu i składał się z następujących produktów: -jedna duża okrągła bułka typu: bułka zwykła - masa bułki ma wynosić około 70-80 gram. Bułka ma być posmarowana masłem ( 5gram) lub serkiem twarogowym (5 gram). Ponadto ma być zamiennie z wędliną (min. 40 gram) oraz z żółtym serem (min. 40 gram), ma zawierać warzywo: pomidor (30 gram) lub/i ogórek (20 gram) lub/i sałatę min. (10 gram). 1.3 Wykonawca zobowiązany jest do świadczenia usługi zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa. Wykonawca ponosi odpowiedzialność za przestrzeganie powyższych przepisów. 1.4 Wykonawca będzie dostarczał podwieczorek przygotowywany z produktów świeżych wysokiej jakości handlowej i zdrowotnej: produkty w 1 gatunku, charakteryzujące się odpowiednią barwą i zapachem, nie posiadające odkształceń, nieuszkodzone mechanicznie lub przez szkodniki czy choroby roślin i zwierząt. Z produktów zgodnych z obowiązującymi normami posiadających aktualne terminy ważności. 1.5 Wykonawca dostarczać będzie podwieczorki systematycznie w godzinach pomiędzy 16.00 a 17.00 do PWD prowadzonych przez Zamawiającego. 1.6 Wykonawca dostarcza podwieczorki własnym transportem i samodzielnie je przygotowuje. 1.7 Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany w ilości przedmiotu zamówienia. Rozliczenie finansowe Wykonawcy usługi z Zamawiającym odbywać się będzie na podstawie liczby faktycznie dostarczonych podwieczorków i ich ceny jednostkowej. Liczba dostarczanych podwieczorków uzależniona będzie od frekwencji dzieci w PWD. 1.8 Usługa obejmuje realizację przygotowania i dostarczenia podwieczorków (/-) dla 40 dzieci. 1.9 W razie potrzeby, pracownik Zamawiającego będzie dzień wcześniej do godz. 12.00 telefonicznie lub e mailowo korygował z Wykonawcą liczbę podwieczorków na kolejny dzień. 2.0 Liczba dostarczanych posiłków będzie codziennie ewidencjonowana przez odbierającego je pracownika Zamawiającego. 2.1. Podane ilości są szacunkowe i w czasie obowiązywania umowy mogą ulec zmianie, co oznacza, że nie stanowią ostatecznego wymiaru zamówienia, w wyniku czego nie mogą być podstawą do zgłaszania roszczeń z tytułu niezrealizowanych dostaw lub podstawą odmowy wykonania zamówienia. Wykonawcy będzie przysługiwało prawo do wynagrodzenia wyłącznie za faktycznie dostarczone podwieczorki. 2.2. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie zamawiania na wybrane dni posiłków; Informacja o nie zamawianiu podwieczorków na wy brane dni zostanie przekazana Wykonawcy co najmniej 2 dni kalendarzowe wcześniej. Sytuacje takie będą miały charakter okazjonalny. 2.3 Z tytułu bieżących zmian liczby zamawianych posiłków/bądż nie zamawiania na dany dzień - Wykonawcy nie przysługuje żadne roszczenie do Zamawiającego. 2.4. Posiłki dostarczane są wyłącznie: 1) samochodem dopuszczonym do przewozu posiłków zgodnie zobowiązującymi przepisami, 2) w pojemnikach do transportu posiłków. 2.5 Jeżeli realizacja przedmiotu zamówienia będzie niemożliwa z powodu stanu zagrożenia epidemicznego, stanu epidemii lub innych sytuacji i stanów kryzysowych, których nie można było wcześniej przew idzieć-zarówno Wykonawca jak i Zamaw iający mogą przedłożyć pisemny wniosek o zaprzestanie realizacji usług. 2.6 Wznow ienie świadczenia usług następuje na pisemny wniosek jednej ze stron oraz za zgodą drugiej strony. |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | żywienie zbiorowe |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Zachodniopomorskie |