Zlecenie 8550847 - Przygotowanie i dostarczanie posiłków uczestnikom...

   
Zamówienie 8550847 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-11-23
przedmiot zlecenia
Przygotowanie i dostarczanie posiłków uczestnikom Środowiskowego Domu Samopomocy Wąsowicza 3 oraz Środowiskowego Domu Samopomocy M
aciejewicza 11
Zadanie publiczne zostało podzielone na dwie części, przy czym Oferent może złożyć ofertę na dowolną Część zadania jak również na obie Części:
Część I - Przygotowanie i dostarczanie posiłków uczestnikom Środowiskowego Domu Samopomocy Wąsowicza 3;
Część II - Przygotowanie i dostarczanie posiłków uczestnikom Środowiskowego Domu Samopomocy Maciejewicza 11.
2. W zakresie Części I, realizacja zadania będzie obejmowała:
1) Przygotowywanie i dostarczanie dwóch posiłków dziennie (śniadanie i gorący dwudaniowy posiłek obiadowy) przez pięć dni roboczych w tygodniu dla maksymalnie 50 uczestników co stanowi łącznie około: 9450 śniadań i obiadów;
2) Specyfikacja posiłków:
a) śniadanie w postaci: kanapek z chleba (np. pszenne, żytnie, razowe) (80g) posmarowanych masłem (tłuszcze pochodzenia roślinnego i zwierzęcego) (20g), obłożonych np. wędliną, serem żółtym (60g), posmarowanych dżemem lub pastami (60g) itp., przy czym obłożenie powinno być na bieżąco urozmaicane i wzbogacane sezonowymi warzywami; lub parówki (100g) na gorąco + musztarda i ketchup + chleb (80g) z masłem (tłuszcze pochodzenia roślinnego i zwierzęcego) (20g); lub sałatki (150g) + chleb (np. pszenne, żytnie, razowe) (80g) z masłem (tłuszcze pochodzenia roślinnego i zwierzęcego) (20g); napoju (250ml) w postaci: herbaty o różnych smakach + cytryna, kawa zbożowa z mlekiem; cukier (napoje mogą być dostarczane w opakowaniach do przygotowania na miejscu),
b) gorąca zupa obiadowa (300 ml),
c) gorące danie obiadowe: ziemniaki / kasza / ryż / makaron (300g) + przetwory mięsne (150g) lub ryby (150g) + surówki (100g) z uwzględnieniem warzyw sezonowych lub potrawy mączne, np. naleśniki, pierogi, zapiekanki, itp. (400g); kompot lub napój (250 ml), może być w postaci skoncentrowanego syropu dostarczonego do przygotowania na miejscu.
3. Podana w pkt 2) gramatura / objętość dotyczy porcji na osobę i stanowi ilość minimalną;
4) Posiłki powinny być dostarczone do Środowiskowego Domu Samopomocy Wąsowicza 3 przy ul. Wąsowicza 3 w Gdyni codziennie w dni robocze, od poniedziałku do piątku: śniadania w godz. od 8.00 do 8.30, obiad w godz. od 12.00 do 12.30, w ilości zamówionej na dany dzień.
3. W zakresie Części II, realizacja zadania będzie obejmowała:
1) Przygotowanie i dostarczanie dwóch posiłków dziennie (śniadanie i gorący dwudaniowy posiłek obiadowy) przez pięć dni roboczych w tygodniu dla maksymalnie 65 uczestników co stanowi łącznie ok: 12285 śniadań i obiadów.
2) Specyfikacja posiłków:
a) śniadanie w postaci: kanapek z chleba (np. pszenne, żytnie, razowe) (80g) posmarowanych masłem (tłuszcze pochodzenia roślinnego i zwierzęcego) (20g), obłożonych np. wędliną, serem żółtym (60g), posmarowanych dżemem lub pastami (60g) itp., przy czym obłożenie powinno być na bieżąco urozmaicane i wzbogacane sezonowymi warzywami; lub parówki (100g) na gorąco + musztarda i ketchup + chleb (np. pszenne, żytnie, razowe) (80g) z masłem (tłuszcze pochodzenia roślinnego i zwierzęcego) (20g); lub sałatki (150g) + chleb (np. pszenne, żytnie, razowe) (80g) z masłem (tłuszcze pochodzenia roślinnego i zwierzęcego) (20g); napoju (250ml) w postaci: herbaty o różnych smakach + cytryna, kawa zbożowa z mlekiem; cukier (napoje mogą być dostarczane w opakowaniach do przygotowania na miejscu),
b) gorąca zupa obiadowa (300 ml),
c) gorące danie obiadowe: ziemniaki / kasza / ryż / makaron (300g) + przetwory mięsne (150g) lub ryby (150g) + surówki (100g) z uwzględnieniem warzyw sezonowych lub potrawy mączne, np. naleśniki, pierogi, zapiekanki, itp. (400g); kompot lub napój (250 ml), może być w postaci skoncentrowanego syropu dostarczonego do przygotowania na miejscu.
3) Podana w pkt 2) gramatura / objętość dotyczy porcji na osobę i stanowi ilość minimalną;
4) Posiłki powinny być dostarczone do Środowiskowego Domu Samopomocy Maciejewicza 11 przy ul. Maciejewicza 11 w Gdyni codziennie od poniedziałku do piątku: śniadanie od godz. 7.00 do godz. 7.30, obiad w godz. 11.45 do 12.15, w ilości zamówionej na dany dzień.
Wymagania wspólne dla obu części zamówienia:
4. Temperatura, gramatura i kaloryczność dostarczanych posiłków powinna być zgodna z obowiązującymi normami, np. z zaleceniami piramidy żywienia. Posiłki powinny być lekkostrawne, bogate w warzywa, kwasy jedno i wielonasycone. Odnośnie temperatury Zleceniodawca wymaga, by stosowane były zasady GMP / GHP, a więc temperatura dostarczonej żywności powinna osiągać w jej środku:
1) zupa - co najmniej +75stopn.C
2) drugie danie - co najmniej +63stopn.C
3) gorące napoje - co najmniej +80stopn.C
4) sałatki, surówki, sosy i inne potrawy serwowane na zimno-poniżej +4stopn.C.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
forma konkurs
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10393355 2024-04-10
godz. 09:00
Śląskie Usługa przygotowywania posiłków Szpitala Kolejowego w Wilkowicach-Bystrej - powtórka 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowywania posiłków na rzecz pacjentów Szpitala Kole...
10401994 2024-04-11
godz. 14:00
Śląskie usługa dostawy i obsługi cateringu dla 45 osób na konferencję w Katowicach w dniu 18.04.2024 r.
10396735 2024-04-12
godz. 12:00
Mazowieckie Świadczenie usług cateringowych na rzecz Polskiego Radia S.A. w likwidacji 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych polegających na kompleksowej obsłudze cateri...
10400023 2024-04-12
godz. 13:00
Mazowieckie Świadczenie usług cateringowych podczas wydarzeń organizowanych w Narodowym Instytucie Kultury i Dziedzictwa Wsi Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych...
10438486 2024-04-18
godz. 10:00
Mazowieckie Wykonywanie usług cateringowych dla potrzeb spotkań organizowanych w siedzibie Głównego Urzędu Statystycznego w Warszawie
10429195 2024-04-19
godz. 23:59
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodzą powiaty: dzierżoniowski, kłodzki, ś...
10481762 2024-04-29
godz. 10:00
Śląskie Usługa cateringowa na potrzeby wydarzeń sportowo-rekreacyjnych organizowanych w roku 2024 przez Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w ramach programu „Bliżej siebie”
10474813 2024-04-30
godz. 11:00
Łódzkie 3.1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest dostawa posiłków gotowych (cateringu) oraz serwisu kawowego dla uczestników projektu „Zbudowanie systemu koordynacji i monitorowania region...
10486999 2024-05-06
godz. 08:30
Mazowieckie Usługa cateringowa - Dzień Wydziału 2024 WEiTI/12/ZP/2023/1030
10485465 2024-05-06
godz. 09:00
Małopolskie Zapewnienie kompleksowej obsługi gastronomicznej w ramach ŚWIĘTA MIASTA I GMINY LIBIĄŻ - DNI LIBIĄŻA 2024, organizowanych w dniach 15 - 16.06.2024 r.