Zlecenie 7400024 - Przeprowadzenie szkoleń-wizyt studyjnych z następujących...
(zakończone) | Zamówienie 7400024|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-03-24 |
przedmiot zlecenia | Przeprowadzenie szkoleń-wizyt studyjnych z następujących tematów: 1) Szkolenie z zakresu kuchni molekularnej dla zawodu technik ż ywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. 2) Szkolenie z zakresu kuchni bankietowej dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. 3) Szkolenie z zakresu finger food dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. 4) Szkolenie z zakresu drobiu i dzikiego ptactwa dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. 5) Szkolenie z zakresu owoców morza dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. 6) Szkolenie z zakresu kuchni wegańskiej dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. 7) Szkolenie z zakresu dziczyzny dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. 8) Szkolenie z zakresu ryby, raki i ślimaki dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. 9) Szkolenie z zakresu produkcji piekarskiej bezglutenowej dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. 10) Szkolenie z zakresu wołowiny dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. 11) Szkolenie z zakresu monoporcje, desery restauracyjne dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. W/w szkolenia-wizyty studyjne mają być zrealizowane w latach 2020-2022, szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz terminy wykonania szkoleń zawarte są z w załączniku nr 1. |
branża | Edukacja, szkolenia |
podbranża | szkolenia zawodowe |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Kujawsko-Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Kujawsko-Pomorskie |