Przetarg 12226474 - Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy do punktów...

   
Analizuj Zamówienie 12226474
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2025-12-12
przedmiot ogłoszenia
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy do punktów żywienia w obiektach Zamawiającego mięsa wieprzowego oraz wyrobów wędliniarskich i garmażeryjnych wieprzowych według następującego pod
ziału:Grupa 1. Mięso, podroby, kości i tłuszcze świeże będące elementami rozbioru tuszy wieprzowej oraz w niewielkim zakresie tuszy wołowej. Ogólna masa zamawianego mięsa i podrobów w okresie 12 miesięcy – około 31.291 kg.Grupa 2. Wędliny z mięsa wieprzowego, wysokogatunkowe, wykonane w różnej technologii w postaci różnorodnych szynek, kiełbas, bloków itp. o różnym stopniu rozdrobnienia i kompozycji oraz podwyższonej trwałości, możliwe do spożycia bez specjalnego przygotowania na zimno, np.: szynki, polędwice, kiełbasy suche i podsuszane, kabanosy, wędzonki itp.Ogólna przewidywana masa zamawianych wędlin w tej grupie: około 22.925 kg,Grupa 3. Wędliny z mięsa wieprzowego pozostałe wykonane w różnej technologii w postaci różnego rodzaju kiełbas i batonów o różnym stopniu rozdrobnienia, z nadzieniem lub przyprawami, możliwe do spożycia na zimno lub po podgrzaniu, a także wyroby garmażeryjne w postaci pasztetów, pieczeni, salcesonów itp.Ogólna przewidywana masa zamawianych wyrobów w tej grupie: około 20.575 kg.
Część zamówienia: LOT-0001 Dostawa mięsa wieprzowego i wędlin wieprzowych do obiektów „Uzdrowisko Kołobrzeg” S.A. w Kołobrzegu Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy do punktów żywienia w obiektach Zamawiającego mięsa wieprzowego oraz wyrobów wędliniarskich i garmażeryjnych wieprzowych według następującego podziału:Grupa 1. Mięso, podroby, kości i tłuszcze świeże będące elementami rozbioru tuszy wieprzowej oraz w niewielkim zakresie tuszy wołowej. Ogólna masa zamawianego mięsa i podrobów w okresie 12 miesięcy – około 31.291 kg.Grupa 2. Wędliny z mięsa wieprzowego, wysokogatunkowe, wykonane w różnej technologii w postaci różnorodnych szynek, kiełbas, bloków itp. o różnym stopniu rozdrobnienia i kompozycji oraz podwyższonej trwałości, możliwe do spożycia bez specjalnego przygotowania na zimno, np.: szynki, polędwice, kiełbasy suche i podsuszane, kabanosy, wędzonki itp.Ogólna przewidywana masa zamawianych wędlin w tej grupie: około 22.925 kg,Grupa 3. Wędliny z mięsa wieprzowego pozostałe wykonane w różnej technologii w postaci różnego rodzaju kiełbas i batonów o różnym stopniu rozdrobnienia, z nadzieniem lub przyprawami, możliwe do spożycia na zimno lub po podgrzaniu, a także wyroby garmażeryjne w postaci pasztetów, pieczeni, salcesonów itp.Ogólna przewidywana masa zamawianych wyrobów w tej grupie: około 20.575 kg.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15113000, 15131130
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Zachodniopomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Zachodniopomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze