Przetarg 12159197 - Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług...
| Analizuj | Zamówienie 12159197 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-11-24 |
| przedmiot ogłoszenia | Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych i restauracyjnych dla Wydziału Inżynierii Mechanicznej i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej w ramach organizowanych s potkań związanych z: wizytami gości, seminariami, konferencjami oraz okazjonalnymi poczęstunkami w okresie obowiązywania umowy. Zamawiający zastrzega sobie prawo do realizacji usług na potrzeby projektów finansowanych ze środków Unii Europejskiej i projektów międzynarodowych.1) Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje kompleksową obsługę cateringową i restauracyjną świadczoną z należytą starannością, w terminach wskazanych przez Zamawiającego, rozumianą jako przygotowanie posiłków wraz z ich dostawą/podaniem, zapewnienie obsługi kelnerskiej i serwisu, odpowiedniej zastawy stołowej i szkła oraz dekoracji kwiatowej w zależności od rodzaju spotkania oraz rangi gości, jak również posprzątanie po realizacji spotkania, łącznie z usunięciem/wywozem na koszt Wykonawcy odpadów konsumpcyjnych i odpadów produkcyjnych. 2) Oferowane dania i dodatki winny być estetycznie i elegancko podane zgodnie ze sztuką kulinarną serwisu, przez fachową obsługę, przygotowane z produktów najwyższej jakości, świeżych i nieprzerobionych wcześniej (przygotowane specjalnie na zamawianą uroczystość).3) Zamawiający wymaga, aby Wykonawca posiadał lokal, w którym będą świadczone usługi restauracyjne, z co najmniej 100 miejscami siedzącymi przy stolikach zapewniających możliwość konsumpcji posiłku na miejscu. Uwaga: Wykonawca musi dysponować lokalem restauracyjnym w odległości nie większej niż 1500m od siedziby Zamawiającego tj. Politechnika Gdańska, ul. G. Narutowicza 11/12, 80-233 Gdańsk, budynek nr 30 Wydziału Inżynierii Mechanicznej i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej. Odległość lokalu, o którym mowa powyżej zostanie zmierzona na podstawie danych podanych w ofercie przez Wykonawcę i wskazań serwisu Google Maps, mierzona w opcji „trasa pieszo”.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 4 do SWZ. ZP/228/005/U/25 |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | usługi restauracyjne, usługi cateringowe |
| kody CPV | 55300000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Pomorskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Pomorskie |