Przetarg 12159197 - Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług...

   
Analizuj Zamówienie 12159197
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-11-24
przedmiot ogłoszenia
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych i restauracyjnych dla Wydziału Inżynierii Mechanicznej i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej w ramach organizowanych s
potkań związanych z: wizytami gości, seminariami, konferencjami oraz okazjonalnymi poczęstunkami w okresie obowiązywania umowy. Zamawiający zastrzega sobie prawo do realizacji usług na potrzeby projektów finansowanych ze środków Unii Europejskiej i projektów międzynarodowych.1) Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje kompleksową obsługę cateringową i restauracyjną świadczoną z należytą starannością, w terminach wskazanych przez Zamawiającego, rozumianą jako przygotowanie posiłków wraz z ich dostawą/podaniem, zapewnienie obsługi kelnerskiej i serwisu, odpowiedniej zastawy stołowej i szkła oraz dekoracji kwiatowej w zależności od rodzaju spotkania oraz rangi gości, jak również posprzątanie po realizacji spotkania, łącznie z usunięciem/wywozem na koszt Wykonawcy odpadów konsumpcyjnych i odpadów produkcyjnych. 2) Oferowane dania i dodatki winny być estetycznie i elegancko podane zgodnie ze sztuką kulinarną serwisu, przez fachową obsługę, przygotowane z produktów najwyższej jakości, świeżych i nieprzerobionych wcześniej (przygotowane specjalnie na zamawianą uroczystość).3) Zamawiający wymaga, aby Wykonawca posiadał lokal, w którym będą świadczone usługi restauracyjne, z co najmniej 100 miejscami siedzącymi przy stolikach zapewniających możliwość konsumpcji posiłku na miejscu. Uwaga: Wykonawca musi dysponować lokalem restauracyjnym w odległości nie większej niż 1500m od siedziby Zamawiającego tj. Politechnika Gdańska, ul. G. Narutowicza 11/12, 80-233 Gdańsk, budynek nr 30 Wydziału Inżynierii Mechanicznej i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej. Odległość lokalu, o którym mowa powyżej zostanie zmierzona na podstawie danych podanych w ofercie przez Wykonawcę i wskazań serwisu Google Maps, mierzona w opcji „trasa pieszo”.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 4 do SWZ.

ZP/228/005/U/25
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne, usługi cateringowe
kody CPV 55300000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne , usługi cateringowe