Zlecenie 11900705 - Przedmiotem zamówienia jest: Przeprowadzenie szkolenia na...

   
Zamówienie 11900705
źródło Internet
data publikacji 2025-11-06
przedmiot zlecenia
Przedmiotem zamówienia jest: Przeprowadzenie szkolenia na potrzeby projektu realizowanego w ramach programu HoReCa: 1. Szkolenie k
ulinarne - 2 szt., wymagany zakres szkoleń: • 2 szkolenia dwudniowe, w każdym dniu po 8 godzin lekcyjnych, kulinarne dla 6 pracowników w formie teoretyczno-praktycznej. Program szkolenia musi uwzględniać nowoczesne techniki kulinarne, innowacyjne rozwiązania w zakresie grillowania, smażenia i pieczenia. Szkolenie musi polegać na podaniu aktualnych trendów i innowacji gastronomicznych. Szkolenie musi być poprowadzone przez wykwalifikowanego szefa kuchni - oferent musi posiadać przystosowane do tego pomieszczenie – salę szkoleniowo-gastronomiczną w której przeprowadzone będzie szkolenie. Oferent zobowiązany jest przygotować potrzebne produkty do przeprowadzenia szkolenia. Jeżeli w przedmiocie zamówienia Zamawiający wskazuje markę bądź wskazane są znaki towarowe, patenty lub źródło pochodzenia (nazwy producentów lub urządzeń), postanowienia te należy odczyty

Powstaje w kontekście projektu
KPOD.01.03-IW.01-B474/24 - Dywersyfikacja działalności jako „Nowe doznania kulinarne” czyli modernizacja zaplecza gastronomicznego celem wprowadzenia warsztatów kulinarnych oraz wprowadzenie wysublimowanego menu dostępnego
branża Edukacja, szkolenia
podbranża kursy i szkolenia inne, szkolenia zawodowe
kody CPV 80500000, 80510000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Zachodniopomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Zachodniopomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: kursy i szkolenia inne , szkolenia zawodowe