Zlecenie 11900705 - Przedmiotem zamówienia jest: Przeprowadzenie szkolenia na...
| Zamówienie 11900705 | |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-11-06 |
| przedmiot zlecenia | Przedmiotem zamówienia jest: Przeprowadzenie szkolenia na potrzeby projektu realizowanego w ramach programu HoReCa: 1. Szkolenie k ulinarne - 2 szt., wymagany zakres szkoleń: • 2 szkolenia dwudniowe, w każdym dniu po 8 godzin lekcyjnych, kulinarne dla 6 pracowników w formie teoretyczno-praktycznej. Program szkolenia musi uwzględniać nowoczesne techniki kulinarne, innowacyjne rozwiązania w zakresie grillowania, smażenia i pieczenia. Szkolenie musi polegać na podaniu aktualnych trendów i innowacji gastronomicznych. Szkolenie musi być poprowadzone przez wykwalifikowanego szefa kuchni - oferent musi posiadać przystosowane do tego pomieszczenie – salę szkoleniowo-gastronomiczną w której przeprowadzone będzie szkolenie. Oferent zobowiązany jest przygotować potrzebne produkty do przeprowadzenia szkolenia. Jeżeli w przedmiocie zamówienia Zamawiający wskazuje markę bądź wskazane są znaki towarowe, patenty lub źródło pochodzenia (nazwy producentów lub urządzeń), postanowienia te należy odczyty Powstaje w kontekście projektu KPOD.01.03-IW.01-B474/24 - Dywersyfikacja działalności jako „Nowe doznania kulinarne” czyli modernizacja zaplecza gastronomicznego celem wprowadzenia warsztatów kulinarnych oraz wprowadzenie wysublimowanego menu dostępnego |
| branża | Edukacja, szkolenia |
| podbranża | kursy i szkolenia inne, szkolenia zawodowe |
| kody CPV | 80500000, 80510000 |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Zachodniopomorskie |