Zlecenie 11915413 - Przedmiotem zamówienia jest organizacja i przeprowadzenie...
| Zamówienie 11915413 | |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-11-07 |
| przedmiot zlecenia | Przedmiotem zamówienia jest organizacja i przeprowadzenie szkoleń Sushi master dla uczniów Branżowej Szkoły I Stopnia Izby Rzemi eślniczej w Rybniku, w ramach projektu Kompetentni w zawodzie 2.0 współfinansowanego z Fundusz Europejskie dla Śląskiego 2021-2027 (Europejski Fundusz Społeczny) Priorytet: FESL.06.00-Fundusze Europejskie dla edukacji, Działanie: FESL.06.03-Kształcenie zawodowe. Zamówienie obejmuje: - Szkolenie Sushi master - 4 grupy po 6 uczniów (łącznie 24 os.) I. Zakres tematyczny szkolenia. Celem szkolenia jest nabycie kompetencji z zakresu przygotowywania sushi. Przykładowy program szkolenia (40h): 1. historia sushi - style i formy: - nazewnictwo w języku sushiya, - omówienie podstawowych surowców, - dobór składników w komponowaniu poszczególnych form, - przygotowanie półproduktów, 2. zasady japońskiej estetyki w sztuce kulinarnej: - zasady jedzenia pałeczkami, - kultura przy japońskim stole, - zasady krojenia i serwowania sushi, 3. trening manualny: - podstawowe Powstaje w kontekście projektu FESL.06.03-IZ.01-0CA7/24 - Kompetentni w zawodzie 2.0 |
| branża | Edukacja, szkolenia |
| podbranża | szkolenia zawodowe |
| kody CPV | 80500000, 80530000 |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | śląskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | śląskie |