Zlecenie 11915521 - Przedmiotem zamówienia jest organizacja i przeprowadzenie...

   
Zamówienie 11915521
źródło Internet
data publikacji 2025-11-07
przedmiot zlecenia
Przedmiotem zamówienia jest organizacja i przeprowadzenie szkoleń dla uczniów oraz nauczycieli Branżowej Szkoły I Stopnia Izby Rze
mieślniczej w Rybniku, w ramach projektu Kompetentni w zawodzie 2.0 współfinansowanego z Fundusz Europejskie dla Śląskiego 2021-2027 (Europejski Fundusz Społeczny) Priorytet: FESL.06.00-Fundusze Europejskie dla edukacji, Działanie: FESL.06.03-Kształcenie zawodowe. Zamówienie obejmuje: - Szkolenie Kuchnia molekularna i nowoczesne techniki kulinarne (50 h) - 4 grupy po 6 uczniów (łącznie 24 os.) - Szkolenie Kuchnia molekularna i nowoczesne techniki kulinarne (50h) - dla nauczycieli 4 osoby (jedna grupa) I. Zakres tematyczny szkolenia. Cel kursu nabycie kompetencji z zakresu technik kuchni molekularnej. Uczestnik zdobędzie wiedzę na temat nowoczesnych technik kulinarnych, które wykorzystują zaawansowane procesy chemiczne i fizyczne do tworzenia wyjątkowych dań. Przykładowy program kursu (50h): • Przegląd kluczowych momentów rozwoju tej dziedziny, wpł

Powstaje w kontekście projektu
FESL.06.03-IZ.01-0CA7/24 - Kompetentni w zawodzie 2.0
branża Edukacja, szkolenia
podbranża szkolenia zawodowe
kody CPV 80500000, 80530000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: szkolenia zawodowe