Zlecenie 11915521 - Przedmiotem zamówienia jest organizacja i przeprowadzenie...
| Zamówienie 11915521 | |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-11-07 |
| przedmiot zlecenia | Przedmiotem zamówienia jest organizacja i przeprowadzenie szkoleń dla uczniów oraz nauczycieli Branżowej Szkoły I Stopnia Izby Rze mieślniczej w Rybniku, w ramach projektu Kompetentni w zawodzie 2.0 współfinansowanego z Fundusz Europejskie dla Śląskiego 2021-2027 (Europejski Fundusz Społeczny) Priorytet: FESL.06.00-Fundusze Europejskie dla edukacji, Działanie: FESL.06.03-Kształcenie zawodowe. Zamówienie obejmuje: - Szkolenie Kuchnia molekularna i nowoczesne techniki kulinarne (50 h) - 4 grupy po 6 uczniów (łącznie 24 os.) - Szkolenie Kuchnia molekularna i nowoczesne techniki kulinarne (50h) - dla nauczycieli 4 osoby (jedna grupa) I. Zakres tematyczny szkolenia. Cel kursu nabycie kompetencji z zakresu technik kuchni molekularnej. Uczestnik zdobędzie wiedzę na temat nowoczesnych technik kulinarnych, które wykorzystują zaawansowane procesy chemiczne i fizyczne do tworzenia wyjątkowych dań. Przykładowy program kursu (50h): • Przegląd kluczowych momentów rozwoju tej dziedziny, wpł Powstaje w kontekście projektu FESL.06.03-IZ.01-0CA7/24 - Kompetentni w zawodzie 2.0 |
| branża | Edukacja, szkolenia |
| podbranża | szkolenia zawodowe |
| kody CPV | 80500000, 80530000 |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | śląskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | śląskie |