Zlecenie 11915414 - Przedmiotem zamówienia jest organizacja i przeprowadzenie...
| Zamówienie 11915414 | |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-11-07 |
| przedmiot zlecenia | Przedmiotem zamówienia jest organizacja i przeprowadzenie szkoleń dla uczniów Branżowej Szkoły I Stopnia Izby Rzemieślniczej w Ryb niku, w ramach projektu Kompetentni w zawodzie 2.0 współfinansowanego z Fundusz Europejskie dla Śląskiego 2021-2027 (Europejski Fundusz Społeczny) Priorytet: FESL.06.00-Fundusze Europejskie dla edukacji, Działanie: FESL.06.03-Kształcenie zawodowe. Zamówienie obejmuje: - Szkolenie Ryby i owoce morza (50 h) - 4 grupy po 6 uczniów (łącznie 24 os.) I. Zakres tematyczny szkolenia. Celem szkolenia jest nabycie kompetencji z zakresu precyzyjnego filetowania oraz oprawiania ryb i owoców morza, a także odpowiednich technik obróbki termicznej oraz stosowania przypraw, co pozwoli na wydobycie najlepszych smaków z produktów morskich. Przykładowy program szkolenia (50h): • Jak rozpoznać świeży produkt: wizualne i zapachowe cechy • Różnice między świeżymi a mrożonymi produktami • Terminy ważności i ich znaczenie • Narzędzia niezbędne do filetowania • Krok po kroku: Powstaje w kontekście projektu FESL.06.03-IZ.01-0CA7/24 - Kompetentni w zawodzie 2.0 |
| branża | Edukacja, szkolenia |
| podbranża | szkolenia zawodowe |
| kody CPV | 80500000, 80530000 |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | śląskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | śląskie |