Zlecenie 11873107 - Przedmiotem zamówienia jest organizacja i przeprowadzenie...
| Zamówienie 11873107 | |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-11-04 |
| przedmiot zlecenia | Przedmiotem zamówienia jest organizacja i przeprowadzenie szkoleń cukierniczych dla uczniów oraz nauczycieli Branżowej Szkoły I St opnia Izby Rzemieślniczej w Rybniku, w ramach projektu Kompetentni w zawodzie 2.0 współfinansowanego z Fundusz Europejskie dla Śląskiego 2021-2027 (Europejski Fundusz Społeczny) Priorytet: FESL.06.00-Fundusze Europejskie dla edukacji, Działanie: FESL.06.03-Kształcenie zawodowe. Zamówienie obejmuje: 1. Kurs cukierniczy Czekolada - 4 grupy po 8 uczniów (łącznie 32 os.) 2. Kurs cukierniczy Czekolada - 4 osoby (jedna grupa nauczycieli) I. Zakres tematyczny szkolenia. Celem szkolenia jest nabycie kompetencji z zakresu samodzielnego temperowania czekolady. Po ukończeniu szkolenia uczestnik potrafi używać profesjonalnych urządzeń czekoladziarskich, zna i rozumie proces temperowania oraz dekoracji, potrafi wykonać prosty ganasz czekoladowy. Przykładowy program kursu (60h): • Urządzenia w produkcji czekolady; • Temperowanie czekolady na blacie; • Temperowani Powstaje w kontekście projektu FESL.06.03-IZ.01-0CA7/24 - Kompetentni w zawodzie 2.0 |
| branża | Edukacja, szkolenia |
| podbranża | szkolenia zawodowe |
| kody CPV | 80500000, 80530000 |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | śląskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | śląskie |