Przetarg 11457559 - Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa pełnego,...
Analizuj | Zamówienie 11457559 |
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2025-08-27 |
przedmiot ogłoszenia | Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków dla pacjentów szpitala oraz posiłków regeneracyjnych dla personelu szpitala, która obejmuje m.in.:1) przygotowywanie przez Wykonawcę posiłków poza siedzibą Zamawiającego, na bazie lokalowo-sprzętowej Wykonawcy - minimum trzy posiłki dziennie z zastrzeżeniem diet specjalnych ustalanych przez lekarza w porozumieniu z dietetykiem Wykonawcy, 2) dostarczanie posiłków do Zamawiającego środkami transportu Wykonawcy, (w termosach, pojemnikach typu GN lub innych szczelnie zamkniętych pojemnikach utrzymujących odpowiednią temperaturę posiłków).- szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik Nr 11 do SWZ. Część zamówienia: LOT-0001 Kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków dla pacjentów szpitala oraz posiłków regeneracyjnych dla personelu szpitala 1. Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków dla pacjentów szpitala oraz posiłków regeneracyjnych dla personelu szpitala, która obejmuje m.in.:1) przygotowywanie przez Wykonawcę posiłków poza siedzibą Zamawiającego, na bazie lokalowosprzętowej Wykonawcy minimum trzy posiłki dziennie z zastrzeżeniem diet specjalnych ustalanych przez lekarza w porozumieniu z dietetykiem Wykonawcy, 2) dostarczanie posiłków do Zamawiającego środkami transportu Wykonawcy, (w termosach, pojemnikach typu GN lub innych szczelnie zamkniętych pojemnikach utrzymujących odpowiednią temperaturę posiłków). szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik Nr 11 do SWZ.2. Zamawiający żąda od Wykonawcy złożenia wraz z ofertą następujących przedmiotowych środków dowodowych:1. Zaświadczenie sporządzone przez właściwy organ / instytucję lub certyfikat potwierdzający, że świadczenie usług wykonywane będzie na zasadach systemu HACCP lub równoważnego zapewniającego bezpieczeństwo żywności i żywienia w kuchni Wykonawcy, w której faktycznie będą wykonywane usługi na rzecz Zamawiającego.2. Zamawiający informuj, że w przypadku niezłożenia wraz z ofertą dokumentu o którym mowa w ust. 1, Zamawiający wezwie go do uzupełnienia art. 107 ust. 2 ustawy Pzp. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 15894220, 55321000, 55520000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Warmińsko-Mazurskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Warmińsko-Mazurskie |