Przetarg 11457559 - Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa pełnego,...

   
Analizuj Zamówienie 11457559
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2025-08-27
przedmiot ogłoszenia
Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków dla pacjentów szpitala oraz posiłków regeneracyjnych dla personelu szpitala, która
obejmuje m.in.:1) przygotowywanie przez Wykonawcę posiłków poza siedzibą Zamawiającego, na bazie lokalowo-sprzętowej Wykonawcy - minimum trzy posiłki dziennie z zastrzeżeniem diet specjalnych ustalanych przez lekarza w porozumieniu z dietetykiem Wykonawcy, 2) dostarczanie posiłków do Zamawiającego środkami transportu Wykonawcy, (w termosach, pojemnikach typu GN lub innych szczelnie zamkniętych pojemnikach utrzymujących odpowiednią temperaturę posiłków).- szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik Nr 11 do SWZ.
Część zamówienia: LOT-0001 Kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków dla pacjentów szpitala oraz posiłków regeneracyjnych dla personelu szpitala 1. Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków dla pacjentów szpitala oraz posiłków regeneracyjnych dla personelu szpitala, która obejmuje m.in.:1) przygotowywanie przez Wykonawcę posiłków poza siedzibą Zamawiającego, na bazie lokalowo­sprzętowej Wykonawcy ­ minimum trzy posiłki dziennie z zastrzeżeniem diet specjalnych ustalanych przez lekarza w porozumieniu z dietetykiem Wykonawcy, 2) dostarczanie posiłków do Zamawiającego środkami transportu Wykonawcy, (w termosach, pojemnikach typu GN lub innych szczelnie zamkniętych pojemnikach utrzymujących odpowiednią temperaturę posiłków). ­ szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik Nr 11 do SWZ.2. Zamawiający żąda od Wykonawcy złożenia wraz z ofertą następujących przedmiotowych środków dowodowych:1. Zaświadczenie sporządzone przez właściwy organ / instytucję lub certyfikat potwierdzający, że świadczenie usług wykonywane będzie na zasadach systemu HACCP lub równoważnego zapewniającego bezpieczeństwo żywności i żywienia w kuchni Wykonawcy, w której faktycznie będą wykonywane usługi na rzecz Zamawiającego.2. Zamawiający informuj, że w przypadku niezłożenia wraz z ofertą dokumentu o którym mowa w ust. 1, Zamawiający wezwie go do uzupełnienia art. 107 ust. 2 ustawy Pzp.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 15894220, 55321000, 55520000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Warmińsko-Mazurskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Warmińsko-Mazurskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się