Zlecenie 12091612 - Przedmiotem zamówienia jest dostawa wyposażenia...
| Zamówienie 12091612 | |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-11-19 |
| przedmiot zlecenia | Przedmiotem zamówienia jest dostawa wyposażenia gastronomicznego przeznaczonego do profesjonalnej kuchni. Zamówienie obejmuje: dys pensery do soków, kuchnię gazową oraz wózek do transportu pojemników GN. Wszystkie urządzenia muszą być fabrycznie nowe, wolne od wad, kompletne i dopuszczone do kontaktu z żywnością. 1. Dyspenser do soków 2 × 8 l – 4 szt. Dyspensery muszą spełniać następujące wymagania: 1. Dwa niezależne zbiorniki o pojemności min. 8 litrów każdy. 2. Wymiary urządzenia: ok. 555 × 350 × 600 mm (szer. × gł. × wys.). 3. Zbiorniki wykonane z trwałego poliwęglanu, dopuszczonego do kontaktu z żywnością. 4. Plastikowe kraniki umożliwiające precyzyjne dozowanie napojów. 5. Zdejmowana kratka ociekowa ułatwiająca utrzymanie czystości. 6. Możliwość schładzania napojów lodem, umieszczonym w centralnej tubie chłodzącej. 7. Zakres temperatur napojów: od 0°C do 40°C. 8. Urządzenia przeznaczone do intensywnej pracy w warunkach gastronomii. 2. Kuchnia gazowa 6-palnikowa na podstawie otwart Powstaje w kontekście projektu KPOD.01.03-IW.01-5339/24 - Stworzenie mobilnej kuchni cateringowej oraz mobilnego miejsca eventowego dla przyjęć zewnętrznych. Stworzenie wypożyczalni cateringowo - eventowej |
| branża | Maszyny, sprzęt, urządzenia, narzędzia, Elektronika, RTV, AGD, multimedia |
| podbranża | sprzęt gospodarstwa domowego, maszyny i sprzęty inne, akcesoria gospodarstwa domowego |
| kody CPV | 34911100, 39221000, 39314000, 39315000, 42214100, 44613400 |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Wielkopolskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Wielkopolskie |