Zlecenie 12107265 - Przedmiotem zamówienia jest dostawa następujących...
| Zamówienie 12107265 | |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-11-20 |
| przedmiot zlecenia | Przedmiotem zamówienia jest dostawa następujących środków trwałych: a) Piec konwekcyjno-parowy do cateringu – 1 szt. Fabrycznie no wy piec konwekcyjno-parowy w technologii elektrycznej, przeznaczony do pieczenia, gotowania na parze i regeneracji potraw. Parametry techniczne: • Stan: nowy • temperatura pracy: ok. 30°C – 300°C • materiał wykonania: szkło i stal szlachetna • zasilanie: elektryczne • tryb pracy: konwekcyjno-parowy, z kontrolą wilgotności do 1% • wyposażony w programator, funkcję automatycznego mycia i sondę temperaturową • wydajny generator pary gwarantujący optymalną pracę nawet przy niskich temperaturach poniżej 100°C • maksymalnie 2 wentylatory z 5 prędkościami • minimum 9 programów myjących wraz z automatycznym myciem i usuwaniem kamienia z generatora pary • moc znamionowa: nie mniejsza niż 37,2 kW • pojemność: 20 × GN 1/1 • wózek załadowczy: 20 × GN 1/1 • rozmiary maksymalne: szer. 877 mm, gł. 913 mm, wys. 1807 mm • drzwi z trzema szybami • czujnik temperatury rdzenia Powstaje w kontekście projektu KPOD.01.03-IW.01-D166/24 - Wzmocnienie odporności przedsiębiorstwa poprzez dywersyfikację i innowacyjne usługi cateringowe. Projekt realizowany w województwie śląskim (Region 4) |
| branża | Elektronika, RTV, AGD, multimedia |
| podbranża | sprzęt gospodarstwa domowego, akcesoria gospodarstwa domowego |
| kody CPV | 39221000, 39221150, 39711100, 39711310, 42214100, 44613400 |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | śląskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | śląskie |