Zlecenie 10424533 - PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Usługa żywienia systemem...

   
Zamówienie 10424533
źródło Internet
data publikacji 2024-04-10
przedmiot zlecenia
PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Usługa żywienia systemem zleconym Całodzienne żywienie 20 słuchaczy i 3 instruktorów kursu DZW 1/24 od ś
niadania 6.05. do obiadu 18.05.2024 r. 1. Na całodniowe wyżywienie składają się 3 posiłki dziennie śniadanie, obiad i kolacja oraz dodatek uzupełniający w formie drugiego śniadania, podwieczorku lub paczek z suchym prowiantem. 2. Wsad do kotła całodziennego wyżywienia jednej osoby (śok) musi wynosić nie mniej niż 25 zł dodatku uzupełniającego nie mniej niż 5 zł. 3. Kaloryczność całodniowego wyżywienia wraz z dodatkiem musi wynosić nie mniej niż 3400 kcal. 4. Pory posiłków: śniadanie 7.00-8.00, obiad 13.00-15.00, kolacja 18.00-19.00. 5. Posiłki będą dostarczane środkiem transportu wykonawcy do Bazy Szkoleniowej Policji Wodnej w Kalu 34, 11-600 Węgorzewo. Posiłki każdorazowo odpowiednio posortowane, zabezpieczone i dostarczone w opakowaniach jednorazowego użytku przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Do każdego posiłku wykonawca zapewni sztućce jednorazowego użytku. 6. Wykonawca powinien działać zgodnie z przepisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2022, poz. 2132) w zakresie ją obowiązującym, a w szczególności posiadać zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej - zgodnie z art. 61 i 62 ust. 1 ww ustawy. 1 usługa 2 Usługa żywienia systemem zleconym Całodzienne żywienie 20 słuchaczy i 3 instruktorów kursu DZW 2/24 od śniadania 17.06. do obiadu 29.06.2024 r. 1. Na całodniowe wyżywienie składają się 3 posiłki dziennie śniadanie, obiad i kolacja oraz dodatek uzupełniający w formie drugiego śniadania, podwieczorku lub paczek z suchym prowiantem. 2. Wsad do kotła całodziennego wyżywienia jednej osoby (śok) musi wynosić nie mniej niż 25 zł dodatku uzupełniającego nie mniej niż 5 zł. 3. Kaloryczność całodniowego wyżywienia wraz z dodatkiem musi wynosić nie mniej niż 3400 kcal. 4. Pory posiłków: śniadanie 7.00-8.00, obiad 13.00-15.00, kolacja 18.00-19.00. 5. Posiłki będą dostarczane środkiem transportu wykonawcy do Bazy Szkoleniowej Policji Wodnej w Kalu 34, 11-600 Węgorzewo. Posiłki każdorazowo odpowiednio posortowane, zabezpieczone i dostarczone w opakowaniach jednorazowego użytku przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Do każdego posiłku wykonawca zapewni sztućce jednorazowego użytku. 6. Wykonawca powinien działać zgodnie z przepisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2022, poz. 2132) w zakresie ją obowiązującym, a w szczególności posiadać zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej - zgodnie z art. 61 i 62 ust. 1 ww ustawy. 1 usługa 3 Usługa żywienia systemem zleconym Całodzienne żywienie 16 słuchaczy i 3 instruktorów kursu TNŁ 1/24 od śniadania 16.09. do obiadu 28.09.2024 r. 1. Na całodniowe wyżywienie składają się 3 posiłki dziennie śniadanie, obiad i kolacja oraz dodatek uzupełniający w formie drugiego śniadania, podwieczorku lub paczek z suchym prowiantem. 2. Wsad do kotła całodziennego wyżywienia jednej osoby (śok) musi wynosić nie mniej niż 25 zł dodatku uzupełniającego nie mniej niż 5 zł. 3. Kaloryczność całodniowego wyżywienia wraz z dodatkiem musi wynosić nie mniej niż 3400 kcal. 4. Pory posiłków: śniadanie 7.00-8.00, obiad 13.00-15.00, kolacja 18.00-19.00. 5. Posiłki będą dostarczane środkiem transportu wykonawcy do Bazy Szkoleniowej Policji Wodnej w Kalu 34, 11-600 Węgorzewo. Posiłki każdorazowo odpowiednio posortowane, zabezpieczone i dostarczone w opakowaniach jednorazowego użytku przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Do każdego posiłku wykonawca zapewni sztućce jednorazowego użytku. 6. Wykonawca powinien działać zgodnie z przepisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2022, poz. 2132) w zakresie ją obowiązującym, a w szczególności posiadać zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej - zgodnie z art. 61 i 62 ust. 1 ww ustawy. 1 usługa 4 Usługa żywienia systemem zleconym Całodzienne żywienie 15 słuchaczy i 3 instruktorów kursu TNŁ 2/24 od śniadania 14.10. do obiadu 26.10.2024 r. 1. Na całodniowe wyżywienie składają się 3 posiłki dziennie śniadanie, obiad i kolacja oraz dodatek uzupełniający w formie drugiego śniadania, podwieczorku lub paczek z suchym prowiantem. 2. Wsad do kotła całodziennego wyżywienia jednej osoby (śok) musi wynosić nie mniej niż 25 zł dodatku uzupełniającego nie mniej niż 5 zł. 3. Kaloryczność całodniowego wyżywienia wraz z dodatkiem musi wynosić nie mniej niż 3400 kcal. 4. Pory posiłków: śniadanie 7.00-8.00, obiad 13.00-15.00, kolacja 18.00-19.00. 5. Posiłki będą dostarczane środkiem transportu wykonawcy do Bazy Szkoleniowej Policji Wodnej w Kalu 34, 11-600 Węgorzewo. Posiłki każdorazowo odpowiednio posortowane, zabezpieczone i dostarczone w opakowaniach jednorazowego użytku przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Do każdego posiłku wykonawca zapewni sztućce jednorazowego użytku. 6. Wykonawca powinien działać zgodnie z przepisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2022, poz. 2132) w zakresie ją obowiązującym, a w szczególności posiadać zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej - zgodnie z art. 61 i 62 ust. 1 ww ustawy. 1 usługa
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10297238 2024-04-08
godz. 10:00
Mazowieckie Usługi przygotowania i dostarczania posiłków do CZMZ Przedmiotem zamówienia są usługi przygotowania i dostarczania posiłków do Centrum Zdrowia Mazowsza Zachodniego w Żyrardowie
10402817 2024-04-19
godz. 10:00
Podkarpackie Organizacja i obsługa Paneli, Metapanelu Inteligentnych Specjalizacji Województwa Podkarpackiego, spotkań z interesariuszami oraz spotkań Podkarpackiej Rady Innowacyjności Przedmiotem ...
10448075 2024-04-24
godz. 08:00
Dolnośląskie WYBÓR WYKONAWCY USŁUGI ŻYWIENIA NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 51 „KOLOROWY POCZĄTEK” WE WROCŁAWIU 1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi żywienia zbiorowego, w Przedszkolu n...
10460318 2024-04-26
godz. 08:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi w zakresie cateringu – śniadanie i lunch dla 30 Uczestników projektu „Razem raźniej”, potrzebujących wsparcia w codziennym funkcjo...
10457158 2024-04-26
godz. 10:00
Pomorskie Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Gdańsku w roku 2024. 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych na...
10469205 2024-04-28
godz. 23:59
Śląskie OPIS: Śląskie Centrum Profilaktyki i Psychoterapii realizujące projekt pn. „Strefa Transformacji w Katowicach 2.0” dla Priorytetu: FESL.10.00 – Fundusze Europejskie na transformacj...
10487778 2024-05-03
godz. 23:59
Śląskie Zapytanie ofertowe na usługi cateringowe dla projektu OWES obszaru południowego realizowanego w ramach Programu Fundusze Europejskie dla Śląskiego 2021-2027współfinansowanego ze środk...
10490542 2024-05-06
godz. 09:00
Dolnośląskie „Prowadzenie Rodzinnych Domów Pomocy w Wińsku” Część 1: Rodzinny Dom Pomocy "Pod Kasztanami": dla maksymalnie 8 osób dorosłych, w budynku zlokalizowanym w Wińsku ul. Piłsudskie...
10487018 2024-05-06
godz. 10:00
Podkarpackie Żywienie pacjentów Oddziału Rehabilitacji Przedmiotem zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę usługi całodziennego żywienia Pacjentów ( z wyłączeniem płynów do picia ) ora...
10490970 2024-05-08
godz. 10:00
Pomorskie 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowywania i dostarczania posiłków wraz z obsługą kelnerską na potrzeby konferencji „30th ERES Annual Conference” organizowanej przez Un...