Zlecenie 12205114 - PRZED PRZYGOTOWANIEM I ZŁOŻENIEM OFERTY NALEŻY ZAPOZNAĆ...
| Analizuj | Zamówienie 12205114 |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-12-08 |
| przedmiot zlecenia | PRZED PRZYGOTOWANIEM I ZŁOŻENIEM OFERTY NALEŻY ZAPOZNAĆ SIĘ Z PEŁNĄ TREŚCIĄ ZAPYTANIA OFERTOWEGO I ZAŁĄCZNIKÓW DOŁĄCZONYCH DO OGŁO SZENIA (SEKCJA ZAŁĄCZNIKI). Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa charakterystyka właściwości chemicznych, bioaktywnych i biologicznych z wykorzystaniem wysokospecjalistycznych technik analitycznych wyrobów ekstrudowanych o obniżonej zawartości cukru. Pakiet 1a: a) oznaczenie zdolności do absorpcji mleka metodą wagową, Pakiet 1b: a) oznaczenie profilu związków smakowych z wykorzystaniem elektronicznego języka (e-tongue), b) oznaczenie profilu lotnych związków aromatycznych z wykorzystaniem elektronicznego nosa (e-nose), Pakiet 1c: a) oznaczenie zawartości 5-hydroksymetylofurfuralu (5-HMF) metodą UHPLC-DAD, b) oznaczenie zawartości wolnej asparaginy metodą HPLC, c)oznaczenie zawartości polifenoli ogółem (TPC) metodą Folina – Ciocalteau, d)oznaczenie ogólnej zawartości flawonoidów metodą spektrofotometryczną, e) oznaczenie zdolności do wygaszania Powstaje w kontekście projektu FENG.01.01-IP.01-A0JT/24 - Ekstrudowana żywność funkcjonalna na bazie zbóż o obniżonej zawartości cukru |
| branża | Laboratoria |
| podbranża | usługi laboratoryjne |
| kody CPV | 73000000 |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Małopolskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Małopolskie |