Zlecenie 12205114 - PRZED PRZYGOTOWANIEM I ZŁOŻENIEM OFERTY NALEŻY ZAPOZNAĆ...

   
Analizuj Zamówienie 12205114
źródło Internet
data publikacji 2025-12-08
przedmiot zlecenia
PRZED PRZYGOTOWANIEM I ZŁOŻENIEM OFERTY NALEŻY ZAPOZNAĆ SIĘ Z PEŁNĄ TREŚCIĄ ZAPYTANIA OFERTOWEGO I ZAŁĄCZNIKÓW DOŁĄCZONYCH DO OGŁO
SZENIA (SEKCJA ZAŁĄCZNIKI). Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa charakterystyka właściwości chemicznych, bioaktywnych i biologicznych z wykorzystaniem wysokospecjalistycznych technik analitycznych wyrobów ekstrudowanych o obniżonej zawartości cukru. Pakiet 1a: a) oznaczenie zdolności do absorpcji mleka metodą wagową, Pakiet 1b: a) oznaczenie profilu związków smakowych z wykorzystaniem elektronicznego języka (e-tongue), b) oznaczenie profilu lotnych związków aromatycznych z wykorzystaniem elektronicznego nosa (e-nose), Pakiet 1c: a) oznaczenie zawartości 5-hydroksymetylofurfuralu (5-HMF) metodą UHPLC-DAD, b) oznaczenie zawartości wolnej asparaginy metodą HPLC, c)oznaczenie zawartości polifenoli ogółem (TPC) metodą Folina – Ciocalteau, d)oznaczenie ogólnej zawartości flawonoidów metodą spektrofotometryczną, e) oznaczenie zdolności do wygaszania

Powstaje w kontekście projektu
FENG.01.01-IP.01-A0JT/24 - Ekstrudowana żywność funkcjonalna na bazie zbóż o obniżonej zawartości cukru
branża Laboratoria
podbranża usługi laboratoryjne
kody CPV 73000000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Małopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Małopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi laboratoryjne