Zlecenie 12205113 - PRZED PRZYGOTOWANIEM I ZŁOŻENIEM OFERTY NALEŻY ZAPOZNAĆ...

   
Analizuj Zamówienie 12205113
źródło Internet
data publikacji 2025-12-08
przedmiot zlecenia
PRZED PRZYGOTOWANIEM I ZŁOŻENIEM OFERTY NALEŻY ZAPOZNAĆ SIĘ Z PEŁNĄ TREŚCIĄ ZAPYTANIA OFERTOWEGO I ZAŁĄCZNIKÓW DOŁĄCZONYCH DO OGŁO
SZENIA (SEKCJA ZAŁĄCZNIKI). Przedmiotem zamówienia jest wykonanie badań jakości sensorycznej wyrobów ekstrudowanych uzyskanych w ramach prac badawczych. Zakres badań obejmuje ocenę organoleptyczną tj. badanie wybranych cech organoleptycznych za pomocą zmysłów tj. wzroku, węchu, smaku, dotyku. Materiał badawczy stanowić będzie łącznie: Pakiet 1 – min. 10 próbek max. 16 próbek Pakiet 2 – min. 3 próbki max. 5 próbek wyrobów ekstrudowanych z kategorii produktów galanterii śniadaniowej, powstałych na bazie surowców roślinnych, zgodnie z decyzją Zamawiającego. Wykonawca zobowiązany będzie do przeprowadzenia badań sensorycznych z wykorzystaniem metody profilowej (Ilościowej Analizy Opisowej, QDA – Quantitative Descriptive Analysis). Każdą próbkę należy przeanalizować w dwóch niezależnych powtórzeniach. Zakres badań obejmuje analizę sensoryczną jakości wyr

Powstaje w kontekście projektu
FENG.01.01-IP.01-A0JT/24 - Ekstrudowana żywność funkcjonalna na bazie zbóż o obniżonej zawartości cukru
branża Laboratoria
podbranża usługi laboratoryjne
kody CPV 73000000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Małopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Małopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi laboratoryjne