Przetarg 12170169 - Premiks probiotyczny uzupełniający dla trzody chlewnej...

   
Analizuj Zamówienie 12170169
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2025-11-25
przedmiot ogłoszenia
Premiks probiotyczny uzupełniający dla trzody chlewnej Lavipan L500 w ilości 60 kg, (z dołączoną etykietą w języku polskim) z dostawą do magazynu Zamawiającego mieszczącego się w Wytwórni Pa
sz - miejscowość Robczysko (64-130 Rydzyna).Wymagane parametry premiksu:- pH: maks. 7,0,- wilgotność maksymalna: 7,0 %.- zawartość składników w 1 kg produktu:Błonnik 3,0 gWartość energetyczna 8800 kJFosfor 0,4 gWapń 131,2 gSód 0,9 gMetionina <0,0005 %Lizyna <0,0005 %Białko surowe 316 gWłókno surowe 2,88 gPopiół surowy 290 gTłuszcz surowy 22,7 gKompozycja mikrokapsułkowanych bakterii kwasu mlekowego oraz żywych kultur drożdży:a. bakterie kwasu mlekowego (nie mniej niż 10^9 jtk/g):- Lacticaseibacillus paracasei,- Lactiplantibacillus plantarum,- Pediococcus pentosaceus,- Leuconostoc mesenteroides.b. żywe kultury drożdży (nie mniej niż 10^7 jtk/g):- Saccharomyces cerevisiae.Pałeczki salmonelli: nieobecne w 25 g.Zanieczyszczenia ciałami obcymi szkodliwymi dla zwierząt: niedopuszczalne.Stawka VAT zgodnie z kategorią pożywienia dla zwierząt, która jest zaklasyfikowana do działów (kodów) nomenklatury scalonej (CN), wymieniona w załączniku nr 10 do ustawy o VAT.Do każdej dostawy należy dołączyć atest jakości produktu.W celu potwierdzenia wskazanych powyżej parametrów jakościowych produktu, Zamawiający wymaga dołączenia do oferty atestu jakości produktu lub innego dokumentu potwierdzającego równoważność oferowanego produktu. Zamawiający jest podatnikiem podatku rolnego i zamawiany produkt wykorzysta na potrzeby własne.
Część zamówienia: LOT-0001 Premiks LAVIPAN L500 Premiks probiotyczny uzupełniający dla trzody chlewnej Lavipan L500 w ilości 60 kg, (z dołączoną etykietą w języku polskim) z dostawą do magazynu Zamawiającego mieszczącego się w Wytwórni Pasz - miejscowość Robczysko (64-130 Rydzyna).Wymagane parametry premiksu:- pH: maks. 7,0,- wilgotność maksymalna: 7,0 %.- zawartość składników w 1 kg produktu:Błonnik 3,0 gWartość energetyczna 8800 kJFosfor 0,4 gWapń 131,2 gSód 0,9 gMetionina <0,0005 %Lizyna <0,0005 %Białko surowe 316 gWłókno surowe 2,88 gPopiół surowy 290 gTłuszcz surowy 22,7 gKompozycja mikrokapsułkowanych bakterii kwasu mlekowego oraz żywych kultur drożdży:a. bakterie kwasu mlekowego (nie mniej niż 10^9 jtk/g):- Lacticaseibacillus paracasei,- Lactiplantibacillus plantarum,- Pediococcus pentosaceus,- Leuconostoc mesenteroides.b. żywe kultury drożdży (nie mniej niż 10^7 jtk/g):- Saccharomyces cerevisiae.Pałeczki salmonelli: nieobecne w 25 g.Zanieczyszczenia ciałami obcymi szkodliwymi dla zwierząt: niedopuszczalne.Stawka VAT zgodnie z kategorią pożywienia dla zwierząt, która jest zaklasyfikowana do działów (kodów) nomenklatury scalonej (CN), wymieniona w załączniku nr 10 do ustawy o VAT.Do każdej dostawy należy dołączyć atest jakości produktu.W celu potwierdzenia wskazanych powyżej parametrów jakościowych produktu, Zamawiający wymaga dołączenia do oferty atestu jakości produktu lub innego dokumentu potwierdzającego równoważność oferowanego produktu. Zamawiający jest podatnikiem podatku rolnego i zamawiany produkt wykorzysta na potrzeby własne.
branża Leśnictwo, rolnictwo, hodowla
podbranża rośliny, zboża, pasze
kody CPV 15710000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Wielkopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Wielkopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: rośliny, zboża, pasze