Zlecenie 7934732 - POWER - lepszy start! Przedmiotem zamówienia jest:...
(zakończone) | Zamówienie 7934732|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-01-25 |
przedmiot zlecenia | POWER - lepszy start! Przedmiotem zamówienia jest: Dostarczenie wyżywienia – przerwy obiadowej oraz przerwy kawowej dla maksyma lnie 20 uczestników/czek projektu (2 grupy) „POWER-lepszy start!” podczas zajęć grupowych w ramach zadania ,,Nabywanie, podwyższanie lub dostosowywanie kompetencji i kwalifikacji, niezbędnych na rynku pracy w kontekście zidentyfikowanych potrzeb osoby, której udzielane jest wsparcie, m.in. poprzez wysokiej jakości szkolenia (TYP 2)- ścieżka I i II”, na miejsca wsparcia wskazane przez Zamawiającego. Zadanie będzie realizowane w łącznym wymiarze maksymalnie 120 godzin dla każdej grupy szkoleniowej w systemie śr. 15 spotkań po śr. 8 godzin dydaktycznych. Łącznie dostarczenie wyżywienia w ramach wszystkich treningów obejmie maksymalnie 300 posiłków (śr. 15 spotkań x maksymalnie 20 Uczestników/czek, dla dwóch grup). Posiłki składać się mają z dwóch dań (zupa, drugie danie) oraz z przerwy kawowej. W skład przerwy kawowej wchodzi: - co najmniej trzy rodzaje ciastek, drobne słone lub słodkie przekąski typu paluszki lub kruche ciastka lub owoce (co najmniej 200 gram na osobę), - gorąca kawa, gorąca herbata, woda gazowana i niegazowana (co najmniej 0,5 litra na osobę) -cukier oraz śmietanka do kawy w wystarczającej ilości, cytryna -zapewnienie niezbędnych naczyń i sztućców w wystarczającej ilości, - obowiązek uprzątnięcia resztek pożywienia oraz naczyń po posiłku. W skład obiadu wchodzi: - zupa (co najmniej 300ml na osobę), - porcja mięsa lub ryby (co najmniej 150 gram na osobę), - ziemniaki (co najmniej 150 gram na osobę) lub ryż (co najmniej 150 gram na osobę) lub frytki (co najmniej 150 gram na osobę), - surówki (co najmniej 150 gram na osobę), - zapewnienie niezbędnych naczyń i sztućców, - obowiązek uprzątnięcia resztek pożywienia oraz naczyń po posiłku. Dostarczone dania i produkty muszą być świeże i ciepłe. Catering ma być dostarczony do miejsca szkolenia w termicznych opakowaniach lub dowieziony i podany na zastawie stołowej. Poczęstunek ma być dostępny przez cały okres trwania szkolenia (8 godzin dydaktycznych). Uzupełniany podczas trwania obiadu. Zamawiający ustala termin dni i godziny dostarczenia cateringu Miejsce realizacji zamówienia: województwo mazowieckie, z wyszczególnieniem w ramach niniejszego zamówienia następującego miejsca: Miasto Radom- grupa szkoleniowa licząca maksymalnie 8 Uczestników/czek Miasto Warszawa- grupa szkoleniowa licząca maksymalnie 12 Uczestników/czek Szkolenia zawodowe odbywać się będą w miejscu najbliżej miejsca zamieszkania uczestników projektu i zostaną dokładnie ustalone podczas organizacji harmonogramu wsparcia. O dokładnych miejscach spotkań Zamawiający będzie każdorazowo informował Wykonawcę. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Mazowieckie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | świętokrzyskie |