Zlecenie 7934732 - POWER - lepszy start! Przedmiotem zamówienia jest:...

   
Zamówienie 7934732 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-01-25
przedmiot zlecenia
POWER - lepszy start!

Przedmiotem zamówienia jest: Dostarczenie wyżywienia – przerwy obiadowej oraz przerwy kawowej dla maksyma
lnie 20 uczestników/czek projektu (2 grupy) „POWER-lepszy start!” podczas zajęć grupowych w ramach zadania ,,Nabywanie, podwyższanie lub dostosowywanie kompetencji i kwalifikacji, niezbędnych na rynku pracy w kontekście zidentyfikowanych potrzeb osoby, której udzielane jest wsparcie, m.in. poprzez wysokiej jakości szkolenia (TYP 2)- ścieżka I i II”, na miejsca wsparcia wskazane przez Zamawiającego. Zadanie będzie realizowane w łącznym wymiarze maksymalnie 120 godzin dla każdej grupy szkoleniowej w systemie śr. 15 spotkań po śr. 8 godzin dydaktycznych. Łącznie dostarczenie wyżywienia w ramach wszystkich treningów obejmie maksymalnie 300 posiłków (śr. 15 spotkań x maksymalnie 20 Uczestników/czek, dla dwóch grup). Posiłki składać się mają z dwóch dań (zupa, drugie danie) oraz z przerwy kawowej. W skład przerwy kawowej wchodzi: - co najmniej trzy rodzaje ciastek, drobne słone lub słodkie przekąski typu paluszki lub kruche ciastka lub owoce (co najmniej 200 gram na osobę), - gorąca kawa, gorąca herbata, woda gazowana i niegazowana (co najmniej 0,5 litra na osobę) -cukier oraz śmietanka do kawy w wystarczającej ilości, cytryna -zapewnienie niezbędnych naczyń i sztućców w wystarczającej ilości, - obowiązek uprzątnięcia resztek pożywienia oraz naczyń po posiłku. W skład obiadu wchodzi: - zupa (co najmniej 300ml na osobę), - porcja mięsa lub ryby (co najmniej 150 gram na osobę), - ziemniaki (co najmniej 150 gram na osobę) lub ryż (co najmniej 150 gram na osobę) lub frytki (co najmniej 150 gram na osobę), - surówki (co najmniej 150 gram na osobę), - zapewnienie niezbędnych naczyń i sztućców, - obowiązek uprzątnięcia resztek pożywienia oraz naczyń po posiłku. Dostarczone dania i produkty muszą być świeże i ciepłe. Catering ma być dostarczony do miejsca szkolenia w termicznych opakowaniach lub dowieziony i podany na zastawie stołowej. Poczęstunek ma być dostępny przez cały okres trwania szkolenia (8 godzin dydaktycznych). Uzupełniany podczas trwania obiadu. Zamawiający ustala termin dni i godziny dostarczenia cateringu Miejsce realizacji zamówienia: województwo mazowieckie, z wyszczególnieniem w ramach niniejszego zamówienia następującego miejsca: Miasto Radom- grupa szkoleniowa licząca maksymalnie 8 Uczestników/czek Miasto Warszawa- grupa szkoleniowa licząca maksymalnie 12 Uczestników/czek Szkolenia zawodowe odbywać się będą w miejscu najbliżej miejsca zamieszkania uczestników projektu i zostaną dokładnie ustalone podczas organizacji harmonogramu wsparcia. O dokładnych miejscach spotkań Zamawiający będzie każdorazowo informował Wykonawcę.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora świętokrzyskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10343843 2024-04-04
godz. 10:00
Małopolskie Świadczenie usług cateringowych dla potrzeb jednostek organizacyjnych uniwersytetu rolniczego w Krakowie. Część 1: Usługi cateringowe Kampus I URK przy Al. Mickiewicza (al. Mickiewicz...
10365836 2024-04-09
godz. 10:00
Mazowieckie Usługa przygotowania i dostarczania posiłków 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i dostarczenia posiłków dla policjantów biorących udział w zabezpieczeniach porzą...
10422745 2024-04-19
godz. 10:00
Zachodniopomorskie 1. Przedmiotem zamówienia jest: świadczenie usług cateringowych dla Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego w Podborsku, w okresie 01.05.2024r. do 31.12.2024r. w zakresie przygotowywania i...
10425346 2024-04-19
godz. 11:30
Mazowieckie Przygotowanie oraz wydawanie gorących posiłków w punkcie żywieniowym. 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowywaniu oraz wydawaniu g...
10474813 2024-04-30
godz. 11:00
Łódzkie 3.1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest dostawa posiłków gotowych (cateringu) oraz serwisu kawowego dla uczestników projektu „Zbudowanie systemu koordynacji i monitorowania region...
10450221 2024-04-30
godz. 15:00
Małopolskie Poszukiwanie ajenta do prowadzenia stołówki w Szkole Podstawowej z Oddziałami Integracyjnymi nr 158 w Krakowie przy ul. Strąkowej 3A Oferta na najem pomieszczeń kuchni oraz prowadzenia ...
10484395 2024-05-02
godz. 23:59
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodzą powiaty: dzierżoniowski, kłodzki, ś...
10416212 2024-05-08
godz. 08:30
Łódzkie Świadczenie usług gastronomicznych w zakresie całodobowego żywienia mieszkańców CRO DPS w Łodzi, ul. Przybyszewskiego 255/267. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załą...
10491256 2024-05-10
godz. 12:00
Łódzkie Świadczenie usług w zakresie przygotowywania i wydawania posiłków pacjentom, prowadzenie stołówki szpitalnej wraz z dzierżawą pomieszczeń i sprzętu Przedmiotem zamówienia jest ś...
10486820 2024-05-27
godz. 10:00
Śląskie Świadczenie usług w zakresie żywienia pacjentów i dystrybucji posiłków w oddziały 1.Przedmiotem zamówienia jest: a) sporządzanie całodziennych posiłków w kuchni Wykonawcy, zgodn...