Przetarg - Postępowanie na dostawę artykułów spożywczych: Cz. I -...
| Analizuj | Zamówienie 3073787 (zakończone) |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2013-12-31 |
| przedmiot ogłoszenia | Postępowanie na dostawę artykułów spożywczych: Cz. I - Sukcesywna dostawa napojów i soków do restauracji Hotelu Łazienkowskiego - Warszawa Cz. II - Sukcesywna dostawa napojów alkoholowych do restauracji - Hotelu Łazienkowskiego - Warszawa Cz. III - Dostawa ryb i przetworów rybnych - Warszawa Hotel Łazienkowski Cz. IV - Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu, wędlin - Warszawa Hotel Łazienkowski 1.1. Przedmiotem zamówienia jest: Postępowanie na dostawę artykułów spożywczych: Cz. I - Sukcesywna dostawa napojów i soków do restauracji Hotelu Łazienkowskiego - Warszawa Cz. II - Sukcesywna dostawa napojów alkoholowych do restauracji - Hotelu Łazienkowskiego - Warszawa Cz. III - Dostawa ryb i przetworów rybnych - Warszawa Hotel Łazienkowski Cz. IV - Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu, wędlin - Warszawa Hotel Łazienkowski 1. Dostawa będzie realizowana w następujących lokalizacjach: a) Hotel Łazienkowski w Warszawie, ul. 29 Listopada 3b b) Bufet Puławska w Warszawie, Ul. Puławska 148/150 (z wyłączeniem cz. II) 2. Wykonawca gwarantuje zachowanie parametrów przedmiotu zamówienia zgodnie z wymaganiami Zamawiającego zawartymi w Formularzu specyfikacji technicznej odpowiednio do każdej części zamówienia. 3. Zastosowane w opisie przedmiotu zamówienia znaki towarowe lub pochodzenie artykułów spożywczych służą do określenia standardów, właściwości, jakości, walorów smakowych, jakimi powinny charakteryzować się produkty wchodzące w skład przedmiotu zamówienia. 4. Wykonawca składając ofertę może oferować artykuły równoważne do wskazanych za pomocą znaków towarowych i/lub pochodzenia. Artykuły równoważne muszą cechować się nie gorszymi właściwościami i parametrami niż artykuły spożywcze opisane przez Zamawiającego. Udowodnienie równoważności oferowanych artykułów spoczywa na Wykonawcy. 5. Zamawiający ustala następujące cechy wyrobów równoważnych: 1) gramatura oferowanego produktu równoważnego nie może być niższa niż wskazane w formularzu specyfikacji technicznej 2) zaoferowane produkty równoważne muszą posiadać te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, estetyka, konsystencja); 3) wyroby równoważne muszą zawierać w swoim składzie te same surowce użyte do produkcji co wyroby wskazane w wykazie. 6. Zamawiający zastrzega, że podane ilości artykułów są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczna ilość poszczególnych artykułów będzie wynikała z faktycznych potrzeb Zamawiającego. 7. Zamawiający zastrzega sobie prawo wyboru poszczególnych artykułów według bieżących potrzeb i celowości ich zakupu. 1. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Opis poszczególnych części zamówienia zawarty jest w załączniku nr 2a, 2b, 2c i 2d do siwz. 2. Zamawiający udzieli przedmiotowego zamówienia do wyczerpania kwoty: Cz. I - Sukcesywna dostawa napojów i soków do restauracji Hotelu Łazienkowskiego - Warszawa - 85 000,00 zł brutto* Cz. II - Sukcesywna dostawa napojów alkoholowych do restauracji - Hotelu Łazienkowskiego - Warszawa - 56 500,00 zł brutto* Cz. III - Dostawa ryb i przetworów rybnych - Warszawa Hotel Łazienkowski - 73 000,00 zł brutto* Cz. IV - Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu, wędlin - Warszawa Hotel Łazienkowski 310 000,00 zł brutto* |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze, używki |
| kody CPV | 3311100, 15100000, 15110000, 15130000, 15131100, 15131130, 15131135, 15200000, 15221000, 15321000, 15911100, 15911200, 15930000, 15980000, 15981000 |
| forma | przetarg nieograniczony |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Mazowieckie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Mazowieckie |