Zlecenie 7332852 - Postawienie punktu gastronomicznego o powierzchni do 50 nf....
(zakończone) | Zamówienie 7332852|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-02-12 |
przedmiot zlecenia | Postawienie punktu gastronomicznego o powierzchni do 50 nf. do dnia 01.05.2020 nietrwale związanego z gruntem, na terenie o rozmia rach 196 m w pobliżu urządzeń do Street workout i placu zabaw dla dzieci, dokładna lokalizacja do ustalenia w czasie wizji lokalnej. 2. Prowadzenie punktu gastronomicznego na podstawie umowy dzierżawy gruntu do dnia 30.09.2022 3. Punkt gastronomiczny powinien być podłączony do instalacji wodnej, elektrycznej i sanitarnej, która znajduje się na terenie obiektu Lewilyn ul. Bugaj 110. 4. Wyposażenie punktu gastronomicznego w niezbędny sprzęt, zabudowę, meble celem świadczenia usług gastronomicznych, zgodnie z obowiązującymi przepisami oraz koncepcją prowadzenia punktu. 5. Przedstawienie proponowanego menu do świadczenia usług gastronomicznych oraz, koncepcji prowadzenia punktu. 6. Punkt gastronomiczny nie może być mobilny, ma być nietrwale związany z gruntem. 7. Uzyskanie w szelkich pozwoleń wymaganych przepisami dla prowadzenia działalności gastronomicznej. Warunki dzierżawy gruntu określa umowa, która stanowi integralną część postępowania konkursowego. Wysokość stawki wyw oławczej miesięcznego czynszu dzierżawy wynosi 1.000 zl. netto. Czynsz dzierżawy ustalony w wyniku konkursu będzie powiększony o podatek VAT w wysokości 2.3% Niezależnie ixl czynszu dzierżawy. Dzierżawca ponosić będzie koszty; - zużytej energii elektrycznej według wskazań licznika. - pobranej zimnej wody według wskazań wodomierza zainstalowanego w punkcie gastronomicznym -ścieków - wywozu nieczystości stałych (ryczałt 5(1 zł. - netto). |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi restauracyjne |
forma | konkurs |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | łódzkie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | łódzkie |