Zlecenie 7332852 - Postawienie punktu gastronomicznego o powierzchni do 50 nf....

   
Zamówienie 7332852 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-02-12
przedmiot zlecenia
Postawienie punktu gastronomicznego o powierzchni do 50 nf. do dnia 01.05.2020 nietrwale związanego z gruntem, na terenie o rozmia
rach 196 m w pobliżu urządzeń do Street workout i placu zabaw dla dzieci, dokładna lokalizacja do ustalenia w czasie wizji lokalnej.
2. Prowadzenie punktu gastronomicznego na podstawie umowy dzierżawy gruntu do dnia 30.09.2022
3. Punkt gastronomiczny powinien być podłączony do instalacji wodnej, elektrycznej i sanitarnej, która znajduje się na terenie obiektu Lewilyn ul. Bugaj 110.
4. Wyposażenie punktu gastronomicznego w niezbędny sprzęt, zabudowę, meble celem świadczenia usług gastronomicznych, zgodnie z obowiązującymi przepisami oraz koncepcją prowadzenia punktu.
5. Przedstawienie proponowanego menu do świadczenia usług gastronomicznych oraz, koncepcji prowadzenia punktu.
6. Punkt gastronomiczny nie może być mobilny, ma być nietrwale związany z gruntem.
7. Uzyskanie w szelkich pozwoleń wymaganych przepisami dla prowadzenia działalności gastronomicznej.
Warunki dzierżawy gruntu określa umowa, która stanowi integralną część postępowania konkursowego.
Wysokość stawki wyw oławczej miesięcznego czynszu dzierżawy wynosi 1.000 zl. netto. Czynsz dzierżawy ustalony w wyniku konkursu będzie powiększony o podatek VAT w wysokości 2.3%
Niezależnie ixl czynszu dzierżawy. Dzierżawca ponosić będzie koszty;
- zużytej energii elektrycznej według wskazań licznika.
- pobranej zimnej wody według wskazań wodomierza zainstalowanego w punkcie gastronomicznym
-ścieków
- wywozu nieczystości stałych (ryczałt 5(1 zł. - netto).
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne
forma konkurs
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji łódzkie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora łódzkie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10397731 2024-04-10
godz. 12:00
Podkarpackie Zapewnienie kompleksowej usługi i obsługi gastronomicznej typu food truck dla uczestników klubu festiwalowego Europejskiego Stadionu Kultury organizowanego w Rzeszowie w dniach 21-23.06.2...
10402446 2024-04-18
godz. 12:00
Wielkopolskie Świadczenie usług hotelarsko – restauracyjnych dla celów spotkania oraz zapewnienie sali konferencyjnej w miejscowości Warszawa w dniu 22 maja 2024r. Świadczenie usług hotelarsko ...
10428841 2024-04-19
godz. 09:00
Mazowieckie „Organizacja Spotkania Rady Doradczej Rodziców oraz 18. Międzynarodowej Konferencji pt. Bezpieczeństwo dzieci i młodzieży w internecie„ 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie...
10422745 2024-04-19
godz. 10:00
Zachodniopomorskie 1. Przedmiotem zamówienia jest: świadczenie usług cateringowych dla Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego w Podborsku, w okresie 01.05.2024r. do 31.12.2024r. w zakresie przygotowywania i...
10406368 2024-04-22
godz. 09:30
Mazowieckie Organizacja turnusów szkoleniowo-kondycyjnych Przedmiotem zamówienia jest zakup usług gastronomicznych i hotelarskich wraz z pakietem zabiegów leczniczo - rehabilitacyjnych dla 25 osób...
10449118 2024-04-24
godz. 10:00
Kujawsko-Pomorskie Przedmiotem niniejszego zamówienia jest zapewnienie usług hotelarskich, restauracyjnych oraz sali szkoleniowej na potrzeby dwóch dwudniowych warsztatów, które będą realizowane na tere...
10465300 2024-04-29
godz. 10:00
Mazowieckie Organizacja konferencji kolegialnej dla ok. 80 osób w dniach 10-11 czerwca 2024 r. w ramach konferencji naukowej „Kryzys finansowy 2007-2009 – krótko i długookresowe skutki gospodarcz...
10478528 2024-04-29
godz. 12:00
Warmińsko-Mazurskie Wyłączność obsługi gastronomicznej (Food Truck) i sprzedaży piwa podczas imprezy plenerowej Dni Mrągowa 13-14.07.2024 r. na Placu Unii Europejskiej w Mrągowie.
10490147 2024-05-07
godz. 09:00
Pomorskie Organizacja pobytu szkoleniowego. Przedmiotem zamówienia jest organizacja w dniach 27- 28 maja 2024 roku pobytu szkoleniowego. Organizacja obejmuje usługę hotelarską, usługę gastronom...
10463541 2024-05-17
godz. 12:00
Kujawsko-Pomorskie OBSŁUGA GASTRONOMICZNA IMPREZY PLENEROWEJ